maggie2205
Fan(ka)
Witam dziewczyny, podczytuję Was trpszkę, jako że sama poroniłam końcem listopada i widzę jakie tu jest jest ogromne wsparcie. Pleni Twoja historia bardzo mnie przejęła. Bardzo się cieszę z Twojego szczęscia i gratuluję zdrowej córeczki - to przeogromne szczęście !!! Jak wiele musiałaś przejść ale za to masz wspaniały prezent na dzień kobiet Twoje nerwy i stres oczekiwania zostały Ci wynagrodzone.
Ja sama po poronieniu bardzo szybko chciałam zajść w ciążę, ale teraz po prostu ogarnia mnie strach i panika z racji mojego wieku - w maju skończę lat 35, wiec z racji wieku i ryzyko poronienia i czy dziecko będzie zdrowe. Poza tym wiele róznych niefajnych historii mam dookoła to dodatkowo mnie nie nastraja. I zupełnie odrzuciłam myśl o dziecku co rok temu było nie do pomyślenia tak bardzo chciałam być wtedy w ciąży
Ja sama po poronieniu bardzo szybko chciałam zajść w ciążę, ale teraz po prostu ogarnia mnie strach i panika z racji mojego wieku - w maju skończę lat 35, wiec z racji wieku i ryzyko poronienia i czy dziecko będzie zdrowe. Poza tym wiele róznych niefajnych historii mam dookoła to dodatkowo mnie nie nastraja. I zupełnie odrzuciłam myśl o dziecku co rok temu było nie do pomyślenia tak bardzo chciałam być wtedy w ciąży