reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj, angel, zawstydziłaś mnie :zawstydzona/y:
ale co tu ukrywać, lubimy z mężem się przytulać, a po tym jak przez 8 tyg ciąży nie było można i teraz kolejne 4 tyg od poronienia no to same rozumiecie :blink::blink:

Czesc Laski

Ja tez po wizycie...wedlug usg ok 5 tydzien CRL 4,5mm FHR(+), dostalam skierowanie na badania i recepte na lutke
yes2.gif
kolejna wizyta za 3 tyg, wogole poszlam do innej gin niz ten doktorek co ostatnio i powiem Wam ze calkiem fajna i konkretna babka wszystko ladnie wyjasnila fajnie sie z nia gadalo jestem dobrej mysli
biggrin.gif

matita nie zawstydzaj się bo nie ma powodu naprawdę:tak::-) ważne że wam jest super no a czasem takie poszczenie wychodzi nam na dobre i nawet poprawia współżycie,tylko się cieszyć;-) nie ma jak człowiek spełniony,zaspokojony i szczęśliwy:tak::-D
elka super kochana:tak::-) cieszę się no nie powiem miło by się patrzyło na twój zasuwający suwaczek:tak:

Ostatnia edycja:
Karola - a co planowałaś w razie czego założyć na tą sukienkę? tzn. w jakim kolorze dodatki, bo wtedy te rajstopy można by kolorystycznie z dodatkami zgrać

Emalia - długo :-p:-p:-p

Angel - no bo właśnie pamiętam, że jak pisałam że chcę pomalować pokój młodej na krem + lawendę, to wspominałaś że też masz lawendę. a co ja tu robię? piszę sobie ;-)

Anilek - nie widać suwaczków

Izka - trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&

Matita - niby mówią że jak częściej to sperma jest bardziej rozrzedzona, ale ja przy staraniach działałam codziennie, jakoś nie miałam zaufania do tej żywotności żołnierzyków

Elka - super że wizyta taka pozytywna i że udało się trafić na dobrego lekarza. dla mnie gin któremu ufam w 100% to podstawa mojego zdrowia psychicznego w ciąży. czekamy na dalsze pozytywne wieści

bett córuni musi być dobrze w brzuszku:tak::-) a dobre przytulanki z M próbowałaś:-) no właśnie i jak zrobiłaś małej pokoik?;-);-)

reklama
Angel - próbowałam... ale może jeszcze spróbuję... :-p no właśnie połączyłam lawendę z kremem, meble są białe a cała reszta dodatków kolorowa. nie chciałam iść w róż bo stwierdziłam że ten etap jeszcze nadejdzie że pewnie będzie chciała mieć wszystko różowe więc żeby mi zupełnie nie obrzydł ten kolor to na razie z nim nie przesadzałam

Do góry