reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude:Kurcze, jeśli to przeze mnie jest Ci smutno to przepraszam. Nie chciałam tego. Naprawdę jest mi tak smutno, że to wszystko...tak chciałabym by Tobie też się udało. Nosek do góry. Będzie dobrze. W końcu i Twoje starania się powiodą. Wierzę w to!

reklama
matita każda z nas tutaj to przeżyła i podejrzewam, że większość zarzekała się, że narazie starania odkłada na później bo się boi, ale przychodzi taki czas, że trzeba się z tym wszystkim pogodzić, przyjąć to na klatę :) Mnie potrząśnął mój mąż, bo też nie mogłam dojść do siebie, w któryś dzień poprostu podniósł na mnie głos razem z moją mamą, kazali mi się umalować i zebrać w sobie, żeby jakoś wyglądać, bo byłąm cieniem człowieka.. ale teraz..jestem pełna nadzieii, w środę idę do lekarza, mam nadzieje, że już coś zobaczy i da mi coś na podtrzymanie, żeby się teraz udało :)

dziewczyny jak powiedziałam mężowi to był wniebowzięty, ale widać też, że bardzo się boi..
no ale prezent rocznicowy mi się udał :D

trzymam kciuki za wszystkie starające się!!
A który to byłby już tydzień?

prija żyję i nie dam się tak łatwo, ja sama wierzę w to, że się uda, a to u mnie pesymistki i czarnowidza bardzo dużo znaczy. Nie staram się pierwszy rok tylko ponad dwa lata, mam doświadczenie w ćwiczeniu cierpliwości :happy2:

Czarna, prija, gratuluję, wszystkiego dobrego :)

Witam nowa u nas :) wiem, ze teraz trudno w to uwierzyć, ale będzie dobrze :)

Plenitude, póki co jedziemy na tym samym wózku :) nigdzie nie uciekaj, to pozwolę Ci prowadzić ;)

Pytałyscie o szkołę: fajnie jest :) szkola jest mala, kolorowa, dzieci mam takie prawdziwe - male dzieciatka ze wsi, nie znaja przekleństw, boja sie zrobic cos złego, maja ogromny szacunek do nauczycieli :) jedna z nauczycielek jest w podobnym do mnie wieku, wiec staramy sie zakolegowac :) troche jest roboty, ale jest bardzo fajnie :)

No niby ładny, okres mam miec w nd, ale juz czuję, ze ta swinia idzie... Ja jej dak
ej nie chce, a to to swoje ;)
Ja teraz też myślałam, że już już dostanę a tu niespodzianka.

prija żyję i nie dam się tak łatwo, ja sama wierzę w to, że się uda, a to u mnie pesymistki i czarnowidza bardzo dużo znaczy. Nie staram się pierwszy rok tylko ponad dwa lata, mam doświadczenie w ćwiczeniu cierpliwości :happy2:
Trzymaj się Kochana. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żebyś już nie długo mogła się cieszyć z ciąży.

prija "nie dziękuję", oby, oby :happy2:

kasia ja mam ten sam termin @ - niedziela, świnia - :-p no takiego określenia w stosunku do @ nie widziałam :-) miejmy tylko nadzieję, że mimo wszystko nasze organizmy wiedzą co robią (mój raczej nie wie :baffled:, na pewno nie) i jak wszystko będzie ok to zagnieździ się zdrowa ciąża &&&&

IZW
dziękuję za dobre życzenia i słowa (i innym wspaniałym kobietkom też dziękuję), gratulki dla Twojej siostry, śliczności, cieszę się, że wszystko ok :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
plenitude tak będzie tego się trzymajmy:tak:;-):-) jak nie teraz to w następnym:-)

Dobranoc kochane
słodkich snów,zrobię małe wudu żeby was małpiszon w tym cyklu nie nawiedził akysz,akysz......;-)

Do góry