Plenitude:Kurcze, jeśli to przeze mnie jest Ci smutno to przepraszam. Nie chciałam tego. Naprawdę jest mi tak smutno, że to wszystko...tak chciałabym by Tobie też się udało. Nosek do góry. Będzie dobrze. W końcu i Twoje starania się powiodą. Wierzę w to!
reklama
A który to byłby już tydzień?matita każda z nas tutaj to przeżyła i podejrzewam, że większość zarzekała się, że narazie starania odkłada na później bo się boi, ale przychodzi taki czas, że trzeba się z tym wszystkim pogodzić, przyjąć to na klatę Mnie potrząśnął mój mąż, bo też nie mogłam dojść do siebie, w któryś dzień poprostu podniósł na mnie głos razem z moją mamą, kazali mi się umalować i zebrać w sobie, żeby jakoś wyglądać, bo byłąm cieniem człowieka.. ale teraz..jestem pełna nadzieii, w środę idę do lekarza, mam nadzieje, że już coś zobaczy i da mi coś na podtrzymanie, żeby się teraz udało
dziewczyny jak powiedziałam mężowi to był wniebowzięty, ale widać też, że bardzo się boi..
no ale prezent rocznicowy mi się udał
trzymam kciuki za wszystkie starające się!!
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
prija żyję i nie dam się tak łatwo, ja sama wierzę w to, że się uda, a to u mnie pesymistki i czarnowidza bardzo dużo znaczy. Nie staram się pierwszy rok tylko ponad dwa lata, mam doświadczenie w ćwiczeniu cierpliwości
Czarna, prija, gratuluję, wszystkiego dobrego
Witam nowa u nas wiem, ze teraz trudno w to uwierzyć, ale będzie dobrze
Plenitude, póki co jedziemy na tym samym wózku nigdzie nie uciekaj, to pozwolę Ci prowadzić
Pytałyscie o szkołę: fajnie jest szkola jest mala, kolorowa, dzieci mam takie prawdziwe - male dzieciatka ze wsi, nie znaja przekleństw, boja sie zrobic cos złego, maja ogromny szacunek do nauczycieli jedna z nauczycielek jest w podobnym do mnie wieku, wiec staramy sie zakolegowac troche jest roboty, ale jest bardzo fajnie
Witam nowa u nas wiem, ze teraz trudno w to uwierzyć, ale będzie dobrze
Plenitude, póki co jedziemy na tym samym wózku nigdzie nie uciekaj, to pozwolę Ci prowadzić
Pytałyscie o szkołę: fajnie jest szkola jest mala, kolorowa, dzieci mam takie prawdziwe - male dzieciatka ze wsi, nie znaja przekleństw, boja sie zrobic cos złego, maja ogromny szacunek do nauczycieli jedna z nauczycielek jest w podobnym do mnie wieku, wiec staramy sie zakolegowac troche jest roboty, ale jest bardzo fajnie
Plenitude
kasia dzięki, na pewno mnie tu spotkasz, ja się na inne wątki nie nadaję ;-) trzymam za Ciebie kciuki, podoba mi się Twój wykresik, super
Ja teraz też myślałam, że już już dostanę a tu niespodzianka.No niby ładny, okres mam miec w nd, ale juz czuję, ze ta swinia idzie... Ja jej dak
ej nie chce, a to to swoje
Trzymaj się Kochana. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żebyś już nie długo mogła się cieszyć z ciąży.prija żyję i nie dam się tak łatwo, ja sama wierzę w to, że się uda, a to u mnie pesymistki i czarnowidza bardzo dużo znaczy. Nie staram się pierwszy rok tylko ponad dwa lata, mam doświadczenie w ćwiczeniu cierpliwości
Plenitude
prija "nie dziękuję", oby, oby
kasia ja mam ten sam termin @ - niedziela, świnia - no takiego określenia w stosunku do @ nie widziałam :-) miejmy tylko nadzieję, że mimo wszystko nasze organizmy wiedzą co robią (mój raczej nie wie , na pewno nie) i jak wszystko będzie ok to zagnieździ się zdrowa ciąża &&&&
IZW dziękuję za dobre życzenia i słowa (i innym wspaniałym kobietkom też dziękuję), gratulki dla Twojej siostry, śliczności, cieszę się, że wszystko ok
kasia ja mam ten sam termin @ - niedziela, świnia - no takiego określenia w stosunku do @ nie widziałam :-) miejmy tylko nadzieję, że mimo wszystko nasze organizmy wiedzą co robią (mój raczej nie wie , na pewno nie) i jak wszystko będzie ok to zagnieździ się zdrowa ciąża &&&&
IZW dziękuję za dobre życzenia i słowa (i innym wspaniałym kobietkom też dziękuję), gratulki dla Twojej siostry, śliczności, cieszę się, że wszystko ok
Ostatnia edycja:
reklama