reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

lili jesteś w domu czy już w szpitalu? trzymamy kciuki żeby poszło sprawnie i bezproblemowo :tak: &&&&

mysiaczku za APS dziewczyny płaciły 4 lata temu po 400 zł, jutro zapytam gina czy jest sens to robić teraz, ale powiem mu, że mam w bliskiej rodzinie choroby tarczycy stad te badania by wykluczyć, mam też silną miażdżycę i problemy żylakowo - żylne w rodzince dlatego biorę acard. :-)
Luteina chyba działa na tempkę organizmu, wiem, że duphaston nie działa, powiedz lekarzowi, że źle się po tym czujesz i powinien to zmienić.

Ostatnia edycja:
reklama
Lili - trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Plenitude , czyli to tylko to się robi na zespół antyfosfolipidowy ja myślałam ,że więcej tego jest.
U mnie w rodzince zakrzepica i żylaki są u babci dokładnie i też się boję możesz mi napisać co dokładnie trzeba zrobić na ten zespól bo ja jestem zielona z tych określeń badań ,a nie wiem co powiedzieć w labo żebym na głupią nie wyszła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniazetka: witaj! Może jeszcze nie wszystko przesądzone, co? Też mam hashimoto, ale właściwie wiem o tym od ponad tygodnia. niedoczynności jeszcze nie mam, ale biorę euthyrox 25.

Mam nadzieję, że właśnie jestem w ciąży, ale jakoś tak nie czuję tego... cycki mnie nie bolą, okres powinnam chyba dostac w czwartek, ale nie wiem, bo mi się ostatnio wszystko poprzestawiało. Mówiłam, że będę testowac w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i zrobię w czwartek... Czemu ten czas się tak dłuży jak się na coś czeka???

Lilianna: trzymamy kciuki za szybki i prawidłowy poród!!!!

Lili ja też zaciskam kciuki, za szybkie i bezproblemowe, bo bezbolowe nie bedzie:)

Plenitude w sumie wiem ze luteina wpływa na tempke, ale u mnie był po luteinie spadek przez 3 dni, dopiero na 4 dzien zaczeła powoli w góre sie wspinac, sluz płodny tez wystąpił 2 dnia luteiny.. dziwnie jakos.... ale dam rade, ejszcze tylko 5 tabletek :)

Lili - trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Plenitude , czyli to tylko to się robi na zespół antyfosfolipidowy ja myślałam ,że więcej tego jest.
U mnie w rodzince zakrzepica i żylaki są u babci dokładnie i też się boję możesz mi napisać co dokładnie trzeba zrobić na ten zespól bo ja jestem zielona z tych określeń badań ,a nie wiem co powiedzieć w labo żebym na głupią nie wyszła...

kobietko mówisz po prostu, że zespół antyfosfolipidowy w klasie IgG i IgM i płacisz, chyba, że skierowanie zdołasz wydobyć. do tego robi sie jeszcze antykoagulant tocznia i przeciwciała p. kardiolipinowe, jednak myślę, że jeśli klasy IgG i IgM samego APS będą wyższe jeśli coś się będzie działo i dopiero wówczas robi się tocznia. anty TG i anty TPO to badania związane z tarczycą, ale to już leczysz więc nie musisz tego robić.

mysiaczku ja też mam tego czekania po dziurki w nosie, ale musimy dać radę, jeszcze tylko 5 tabsów, przyjdzie @ i nowy cykl, nie martw się.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry