reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Najgorszy problem mam z lekarzem. Nie mam takiego....
Ten który prowadził ciążę z Kacprem i obecna bardzo mnie zawiódł.A i tak dojeżdzałam do niego ponad 50km. Teraz najbliższy ponad 70km. Tego się boję. Zwłaszcza że mam Kacpra.W razie szpitala nie ma kto z nim zostać. No nic.Mam jeszcze troche czasu.

Czarna - no narozrabialiśmy ,a teraz uszami przebieramy :-D no nic poczekamy zobaczymy czy się mojemu udało coś zmajstrować czy nie , ja czytałam ,że jak się celuje w owu to wtedy może być chłopiec co o tym myślicie?Może mój M celowo ucelował bo ja mu to czytałam niedawno:-D

Karola - zmieniliście mleko chyba na Bebiko (o ile dobrze pamiętam). Kiedyś i chyba nawet teraz dalej się tak mówi, że Bebiko ma najwięcej żelaza i to powoduje problemy u maluchów. Ale nie wiem czy to prawda bo nie sprawdzałam i nie porównywałam dokładnie składników... u większych dzieciaczków można podawać Bebiko, ale do tego np. jabłko żeby nie było kupkowych problemów. Trzymam kciuki, żeby Malutka szybko doszła do siebie :)

dziekuje kobietko...nio straszne to jest jak takie malenstwo cierpi...serce peka...chyba jest juz troche lepiej,bo spi juz ze 4h z przerwami na jedzenie,mniej placze,mniej sie nadyma,tylko jak chce pryknac to placze,bo widocznie ja boli...ehhh nie mam sił...kochana trzymam &&&& za to zeby wyniki badan byly oki.czarna,ale mam wyrzuty sumienia...moje dziecko cierpi przeze mnie...ktr tak kochana bebiko,ale nie wiedzielismy o tym,ze powoduje zaparcia:no:...ehhh...teraz jest na hipp.aniunia twoj maly ładna ma wage.moja mała w 35tc wazyła 2,5kg.dobrze,ze juz jest twoja gin.nisiao spokojnie kochana.nie mow kiedy sa te dni,bo seks stanie sie rutyna,obowiazkiem,a maz bedzie sie stresowal jak nie bedzie mogl sprostac w te dni...musicie czerpac z tego przyjemnosc.lenka super wiadomosci.myszko u ciebie takze.gatto co u ciebie???? lili urodzilas juz????bo cos cie nie widac...

Karola - wyniki już dostałam kochana , i ft3 ponad normę ,ale dziewczyny mnie uspokoiły ,że to nie tragedia nieznacznie ponad normę jest bo 5 wynosi , za to tsh spadło z 3,2 na 2,15 :-),a to dobrze no i ft4 w normie.
Jeszcze Cię przytulam i oby małą to minęło jak najprędzej.

Karola ucałuj maleńką ode mnie, żeby t brzuszek wrócił do formy i już nie męczył, a swoją drogą o bebiko słyszałam dobre opinie a tu taka historia:-(

czarna: no to fajnie, że razem testujemy!!! Ja mam jakieś upławy ciągle, a to dziś 23 dzien cyklu... Pobolewa mnie brzuch i krzyż. Cycki bez zmian. Ja testuję w sobotę za tydzień, a ty? No chyba, że @ przylezie...

Ja o Bebiko też dużo dobrego słyszłam, sama stosowałam u moich dzieci i nie wiem co to kolka... Fakt, że dostawali je później, bo tak około 6 miesiąca a piersią karmiłam jednego do 8,a drugiego do 10 miesiąca. Pewnie to ma jakiś wpływ...

reklama
Lenka, anilek77 - ja też mam dziecko na Bebiko do tej pory, ale też do 6 miesiąca karmiłam piersia, a dopiero potem dostał Bebiko. Jedne dzieci po prostu je akceptują, a inne nie. Nie mówię, że jest złe czy dobre - a swoją drogą które mleko modyfikowane jest zdrowe ;) ale takie opinie słyszałam, i mojemu też nic po nim nie jest.

Do góry