reklama
bett
Fanka BB :)
Plenitude - krew i czasem skrzepy, tkanki nie. dla mnie to i te 2 bladziuchy wskazują jakby się jednak coś w tym cyklu zadziało :-
-
-(
Agnieszkaala - przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. tak jak pisałam dziewczynom - daj sobie czas na żałobę, płacz jeśli masz taką potrzebę i nie tłum w sobie żadnych emocji bo one do Ciebie wrócą. niestety podobnie jak każda z nas czujesz się teraz jakbyś zderzyła się ze ścianą jakby ktoś siłą wydarł Ci wszystkie Twoje marzenia. musi minąć trochę czasu żeby ten ból zelżał... pytasz jak żyć - na pewno nie zastanawiać się dlaczego tak się stało, dlaczego Ty, bo na te pytania możesz nie znaleźć odpowiedzi, nie próbuj też doszukiwać się winy w sobie - nie zrobiłaś nic żeby się do tego przyczynić. tulę Cię mocno!!!
Karola - wiem, że nie chciałabyś iść do szpitala, ale z drugiej strony to oni by mieli tam na wszystko oko... już sama nie wiem co lepsze
Kasia - ok, tak napisałam bo ja bym chyba zwariowała jakby mój mąż się mnie ciągle dopytywał. mam nadzieję że jak następnym razem się Ciebie zapyta, to będziesz miała dla niego same dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku - cały czas trzymam kciuki i myślę o Was &&&&&&&&&&&&&&
Agnieszkaala - przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. tak jak pisałam dziewczynom - daj sobie czas na żałobę, płacz jeśli masz taką potrzebę i nie tłum w sobie żadnych emocji bo one do Ciebie wrócą. niestety podobnie jak każda z nas czujesz się teraz jakbyś zderzyła się ze ścianą jakby ktoś siłą wydarł Ci wszystkie Twoje marzenia. musi minąć trochę czasu żeby ten ból zelżał... pytasz jak żyć - na pewno nie zastanawiać się dlaczego tak się stało, dlaczego Ty, bo na te pytania możesz nie znaleźć odpowiedzi, nie próbuj też doszukiwać się winy w sobie - nie zrobiłaś nic żeby się do tego przyczynić. tulę Cię mocno!!!
Karola - wiem, że nie chciałabyś iść do szpitala, ale z drugiej strony to oni by mieli tam na wszystko oko... już sama nie wiem co lepsze
Kasia - ok, tak napisałam bo ja bym chyba zwariowała jakby mój mąż się mnie ciągle dopytywał. mam nadzieję że jak następnym razem się Ciebie zapyta, to będziesz miała dla niego same dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku - cały czas trzymam kciuki i myślę o Was &&&&&&&&&&&&&&
_Ewcik_
agnieszkalaaa strasznie mi przykro, tulę Cię mocno .. dla Twojego Aniołka
[*].. nic więcej nie napiszę, bo sama sobie z bólem jeszcze nie radzę...
plentitude ja miałam skrzepiki podczas @, ale nie różowe
kłaczku myślami jestem z Tobą..
dziewczyny, a ja się niepokoję nadal... żadnego krwawienia nie mam po tym łyżeczkowaniu, no nic dosłownie, tylko śluz...
[*].. nic więcej nie napiszę, bo sama sobie z bólem jeszcze nie radzę...
plentitude ja miałam skrzepiki podczas @, ale nie różowe
kłaczku myślami jestem z Tobą..
dziewczyny, a ja się niepokoję nadal... żadnego krwawienia nie mam po tym łyżeczkowaniu, no nic dosłownie, tylko śluz...
Weszłam tak sobie tylko zreknąc co się dzieje, bo nie mam zbytnio czasu, a tu...
KŁACZKU: trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ka
karola i gosiaczek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszkalaaa: nie zdążyłam doczytac Twojej historii, ale zapalam
[*]. Wieczorem doczytam.
KŁACZKU: trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ka
karola i gosiaczek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszkalaaa: nie zdążyłam doczytac Twojej historii, ale zapalam
[*]. Wieczorem doczytam.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dzieki za kciuki. Jestem w domu. Krwawienie nie nasila sie, zrobilo sie brazowo-rozowe packanie, raczej niewielkie. W szpitalu wyczekalismy sie jak cholera, Karol zdazyl zglodniec, zjesc i zglodniec znowu - wrocilam przed chwila a to 5 minut jazdy samochodem - zmierzyli cisnienie (wyjechalo do 140/77) pobrali krew na bete i pieron wie na co jeszcze. Lekarz ustawil termin na scan i do poloznej, ale dopiero na piatek. Czyli po ludzku rzecz biorac, do piatku to ja juz i bez scanu bede wiedziec co i jak bo przeciez jesli to poronienie to zdazy sie rozkrecic. Jakby sie cos dzialo, mam wrocic do szpitala.
aniunnia
kłaczek to dobrze... Tylko Ty teraz musisz tylko lezec.. A z małym dzieckiem nie da rady...
mysiak
Kłaczku a nie macie tam polskiego gina w okolicy?? trzymam kciuki, badz dobrej mysli i jak najwiecej odpoczywaj..wiem ze bedzie ciezko,ale chocby leżąc na podlodze koło dziecka...
reklama
majra
kłaczku- leż ile możesz, te parę dni posuchy w zabawie Karolek ci wybaczy, i nadzieja w Bogu