martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Ewcik idz do endo i sprawdz sobie hormony- wydaje mi się że tak będzie najlepiej. Bo po ciąży wiele mogło się zmienić. Ja starałam się na bieżąco kontrolować dlatego w obydwu ciążach zauważyłam wahania tsh przez przyrastająca Bete hcg.
Angel dopóki nie ma małpiszona to ja zaciskam kciukasy!!
Anilek szkoda... Musisz uzbroić się w cierpliwośc Kochana niestety;(
Majra teraz to już oficjalnie G R A T U L A C J E!! Nudnej jak flaki z olejem ciąży ze szczęśliwym finałem!! Zresztą nie może być inaczej!!
Lenka, Kochana ja Cię proszę nie spinaj się tak, bo wiesz jak to najczęściej jest że im bardziej się czegoś pragnie tym dalej to od nas odchodzi;/ Czego oczywiście Ci nie życzę!! Spróbuj znaleźć czystą namiętność i przyjemność z tych Waszych bobosexów!!:*:* Zaciskam kciuki!! A u Was już po żniwach??
Angel dopóki nie ma małpiszona to ja zaciskam kciukasy!!
Anilek szkoda... Musisz uzbroić się w cierpliwośc Kochana niestety;(
Majra teraz to już oficjalnie G R A T U L A C J E!! Nudnej jak flaki z olejem ciąży ze szczęśliwym finałem!! Zresztą nie może być inaczej!!
Lenka, Kochana ja Cię proszę nie spinaj się tak, bo wiesz jak to najczęściej jest że im bardziej się czegoś pragnie tym dalej to od nas odchodzi;/ Czego oczywiście Ci nie życzę!! Spróbuj znaleźć czystą namiętność i przyjemność z tych Waszych bobosexów!!:*:* Zaciskam kciuki!! A u Was już po żniwach??