reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

pelnitude dziekuje kochana ale ja u siebie raczej nie wierze w taki cud owulke mialam 5/6dni po tym jak z M się kochaliśmy ostatni raz.Teraz jak chodzę do łazienki się załatwić to nie ma dosłownie nic czysto.Nie nakręcam się może przyjdzie @.A co kochana u ciebie?trzymam bardzo mocno kciuki zebys została jak najszybciej szczesliwa mamusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
plenitude dziewczyny obiecały nie znikać po rozpakowaniu,więc sama na pewno nie zostaniesz;-)
angel ja też skądś to znam...;-),więc &&&&&&&&&&&&&&&&
karola trzymaj się jeszcze trochę;-)

Skoro już uspokoiłam się dobrymi wieściami (żadnych złych się nie dopatrzyłam) to teraz spokojnie mogę wrócić do pracy.
Pozdrowionka

Angel - nie takie rzeczy się tu działy...;-);-);-) &&&&&&&&&&&&&&
Mysiak - pozdrowienia dla Ciebie :-)
Anty - pracuj pilnie, a jaka jest teraz pogoda na Mazurach?

Dziewczyny jak Was tak czytam, to mam coraz większą ochotę jak najszybciej zaciążyc... Tym bardziej, że u nas w pracy same dziewczynki się ostatnio rodzą... A gin kazała się wstrzymac przynajmniej do wizyty u endokr. A wizyta dopiero 29 sierpnia... No i muszę czekac. I wyjdzie pewnie, że w trzecim cyklu dopiero. Albo i później... Buuuu!!!:-(

witam kobitki u mnie dzisiaj gooooooooooorąco nic sie nie chce właśnie rozwiesiłam kolejne pranie i zabieram sie z jakiś objadek

Plenitude ja kochana sie nigdzie nie wybieram, czasem owem wieści a co by nie ale zauważyłam że czesto i gesto pisze sie tam to samo co tu wiec zaglądam ale postuje tutaj, zameldowałam się tez na grudniówkach - ale tam sie czuje zupełnie obco więc chyba na zemeldowaniu i sporadycznych info sie skończy, zreszta doskonale zdaje sobie sprawe z tego jak ta gromadka śmiejących sie nieraz przez łzy kobitek walczących o cud potrafi pomóc i odciągnąć od czarnych myśli, wiem jak mi cpp pomogło i mam nadzieje że moja obecnosć tutaj tez czsem komus choć troszeczkę pomoże
trzymam kciuki za ciebie && i twoją walke o cud - na pewno niedługo sie uda

ok zmykam bo nogi puchną a objad sie sam nie zrobi ... papa powodzonka

karolka &&

angel i 7 dni żeńskie wojowniczki moga wytrzymać :D także &&

miłego i spokojnego dzionka

Ps u nas już 2 z przodu teraz odliczanie do 3 :D

Ostatnia edycja:
Angel ja też od niechcenia zrobiłam test i co;p;p heh!! Nie nakręcaj się ale trzymam mocno kciuki żeby to była Fasolinka!!

Bett, a dziękuję naprawdę nie mam większych powodów do narzekania! Zresztą jak bym śmiała narzekać na zmiany które zachodzą w moim ciele dzięki mojemu Maleńkiemu Serduszkowi!:-)

Izw piękny ten Twój suwak;D:D

Anilek ja Ciebie proszę o cierpliwość!! Kwestia spraw endokrynologicznych jest mi szczególnie bliska bo ja w swoim własnym przekonaniu (choć nikt mi tego nie powiedział) twierdzę że to właśnie przez szalejące hormony tarczycy nie donosiłam poprzedniej ciąży!!:* A nie da się wcześniej umówić tej wizyty?

Plenitude Ty jesteś taka dzielna babka! Naprawdę podziwiam Cię bardzo!! Trzymamy z moim Szczęściem wszystkie kciuki jakie mamy, żebyś już niedługo i Ty mogła narzekać na bolący kręgosłup czy spuchnięte kostki!

Nastrój mam jako-taki ale daje rade:) teraz czekam na owulke....dzis 9dc.

Karmie chlopa witaminami i magnezem, dodam mu jeszcze l-karnityne do tego..

Plenitude w sumie dobrze jak @ tak szybko przyszła, trzymam kciuki za nowy cykl :)

anilek77 damy rade... trzymam kciuki te za ciebie :)

IZW alez ten czas u Ciebie leci, już "2" z przodu :) pieknie :)

a tak poza tym siedze w domu, sprzatac by sie przydało ale mi sie nie chce, rosoł się gotuje....
zaczynam się też powoli rozglądać za nowa pracką...jak się nowa znajde to bede musiała odłozyc starania i nie wiem czy wtedy wogole do nich wroce...poki co na zwolnieniu dalej jestem..

reklama
Do góry