reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Myszka, a jak zrobi chlopaka to bedzie reklamacje skladal??
Karola, odpoczywaj - im wiecej tym lepiej.
Dokladnie, mowi ze wepchnie spowrotem do poprawki
karola1388
Poprostu żyj...
Herbatniki polskie, patriotyczne. Dzis homoserek - z Mlekpolu. Sporo rzeczy kupujemy polskich...
aha no chyba,ze tak,ale kurcze mnie taka radosc sprawiaja dziaciaki ktore wlasnie nad czyms " pracuja ".tak to słodko wyglada...ciul,ze sie przy tym utytłaja tak,ze glowa mala,ale jaka radocha:-).
bett a to co jakis wypadzik wekeendowy pewnie znowu cie czeka?????? ty to masz dobrze.tylko uwazaj na siebie.lenka dostalas sliwki????...a ja musze kupowac......wiesz zazdroszcze,ze mieszkasz na wsi,ze masz swoj domek...wiem,wiem zaraz napiszesz,ze praca na wsi jest ciezka itd.jest.wiem,bo moja mama pochodzi ze wsi,ale to jest całkiem inne zycie.wiesz co masz,co jest twoje,na co robisz i o nic nie musisz sie nikogo prosic.a w miescie???ehh...
aniunnia
lenka a ja mam ostatnio taką chcice na śliwki.. mniam.. I nie mam skąd ich wytrzasnąć..
bett
Karola - no taki weekendowy wypad za miasto, co prawda nie jestem przekonana czy powinnam jechać, ale doktorek jak go spytałam to powiedział żeby jechać a mąż też twierdzi że mi to dobrze zrobi. leżaczek mi weźmie i będzie mnie obsługiwał. mi się marzy własny ogródek warzywny
Basia pamietamy pamietamy, postaraj sie uspokoic bedzie dobrze &&&&&& Myszko nie ma zartow z tymi jajkami szkoda by sie ugotowalyKłaczek Karolek super gosc i jaki przystojniacha;-)Wydaje mi sie ze panowie wola coreczki ja osobiscie bylam corunia tatusia hahahaha w sumie nie mial wyjscia bo jedna mnie maBett jasne ze bedziemy tesknic, a gdzie sie wybierasz znowu jakis wyjad?? uwazaj na siebie &&&&&
lenka21*
2+3 = MY
włąśnie wstawiłam 1szy kociołek , 15 słoików wyszło , musiałam iśc pożyczyć bo moje się już skończyły a tu jeszcze papierówki . Nie wyobrażam sobie mieszkać w miesćie , a w bloku to już w ogóle. Cieszę sie że mam ogród , dzrzewka, tylko czasami za dużo wszystkiego na raz. No i np mój brat siedzi sobie teraz na jeziorkiem już tydz czasu, drugi do nich codziennie dojeżdza a ja muszę zapierdz... z szypą na przyczepie i czasami to mnie wkurza a oni jeszcze narzekają. Ja nie mogę wyjechać naweet na dwa dni a co dopiero o tyg, a jak uda mi się wyrwać gdzieś z dzieciakami nad jezioro to sama bez M, bo on nie może.Chociaz cieszę sie ze jestem w tym miejscu gdzie jestem , mam to co mam , mam pracę, bo niektórzy mają o wiele gorzej.
bett
Elka - mam nadzieję że mój mąż też się zakocha w córeczce bo na razie wydaje mi się że go trochę przeraża wizja posiadania córki - kiedyś powiedział że nie wie jak się wychowuje córkę a syna by trochę wiedział bo sam jest facetem. dokładnie jakiś wyjazd, ale szczerze powiem że nie za bardzo wiem gdzie jadę, bo organizowała to koleżanka w czasie naszego urlopu i ja jej tylko powiedziałam że w rozsądnej kwocie to się zgadzamy na wszystko co wymyślą. no i jedziemy całą paczką a ja nie wiem gdzie co i jak, ale wcale się tym nie przejmuję, dla mnie ważne że niedaleko :-):-):-)
Lenka - dzielna kobitka z Ciebie, serio. ja podziwiam Twoją pracowitość zwłaszcza że ostatnio się trochę rozleniwiłam
Lenka - dzielna kobitka z Ciebie, serio. ja podziwiam Twoją pracowitość zwłaszcza że ostatnio się trochę rozleniwiłam
reklama
lenka21*
2+3 = MY
Bett masz prawo sobie leniuchować i ani się waż ruszać wiecej niz potrzeba, jeszcze zatęsknisz do błogiego lenistwa
a tak a propo szukam chętnych na fasolkę szparagową i nie ma chętnych a mi się już nie chcę jej obrywać, w ogóle postanowiłamz\ ż e w przyszłym roku robię ogródek o połowę mniejszy i mam nadzieję że się uda bo wtedy będę już na końcówce ciązy , tak mocno w to wierze
czeka i czekam na owulkę
a wczoraj to były takie boboseksy , trzy minuty i po wszystkim taie tempo. Nie wiem co M powie na ewentualne bobo, jak do tej pory ani razu nie zająknąl si eo gumce
a tak a propo szukam chętnych na fasolkę szparagową i nie ma chętnych a mi się już nie chcę jej obrywać, w ogóle postanowiłamz\ ż e w przyszłym roku robię ogródek o połowę mniejszy i mam nadzieję że się uda bo wtedy będę już na końcówce ciązy , tak mocno w to wierze
czeka i czekam na owulkę
a wczoraj to były takie boboseksy , trzy minuty i po wszystkim taie tempo. Nie wiem co M powie na ewentualne bobo, jak do tej pory ani razu nie zająknąl si eo gumce