reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola - mam nadzieję, że mój dojdzie do takich samych wniosków po szkole rodzenia. jakoś na razie sobie nie mogę tego wyobrazić. a jak Twoje wrażenia ze szkoły? warto było pójść? uspokoiłaś się trochę czy wręcz przeciwnie?
Anilek - udanego urlopu!!!

Hejka

A ja znowu mam jakis zastoj w pisaniu:zawstydzona/y::-(wybaczcie :zawstydzona/y:ale obowiazkowo czytam Was powoli i dokladnie
Gratuluje nowym zafasolkowanym , trzymam kciuki za wszystkie wizyty &&&&&&&&&&& u mnie chyba @ sie rozkreca dziwne bo jakies trzy dni przed czasem no nic moze jeszcze nie doszedl do siebie
Buziam Wszystkie Kobitki papapa

zjola- super, że wizyta udana no i czekamy na ziółkowe serduszko

gosiulek- to wspaniałe info, gratuluję II kreseczek

enya- cieszę się że się pozbierałaś, bo to wcale nie jest takie łatwe

zofia
- gratuluję

kłaczku- świetnie, że domek z mebelkami, nawet jeżeli nie są jakieś super to są, a powoli bez presji poszukacie sobie takich mebli, jakie wam się podobają

karola- rzeczywiście u ciebie już niedługo przyda się umiejętność kąpania dzieciątka, ale wytrzymaj jeszcze parę tygodni:-D

A ja dzisiaj zrobiłam jazdę w pracy, bo wiecznie mi czymś dupę zawracają i się zapytałam, czy ja wiecznie czegoś od kogoś chcę? No powiedzieli, że nie. No więc właśnie! No ale jak mi wyjechali, ze trzeba ludziom pomagać, ze to taki rodzaj zawodu specyficzny i ze to co mówię jest destrukcyjne, to dostałam szału!
No jednak mój dzisiejszy stan może być spowodowany brązowym śluzem, który zaobserwowałam. Z tym, że jego nie ma na zewnątrz, tylko w środku. Zdajsie, ze znowu będzie z tego wszystkiego jeden wielki guzik. No nic poczekam na rozwój wypadków. Wizytę mam za 10 dni.

czesc dziewczyny...

Zjola witaj w klubie.. Ja dzis zauwazyłam na wkładce troszke ciemniejszy sluz niz zwykle mam.. Taki jasny kawowy.. I cała w strachu od rana siedze w tej robocie.. Najchętniej to bym się połozyła w łozku i przelezała cały dzień... Nie stersuj się.. To na pewno nic poważnego..

Zjola spokojnie to nie koniecznie musi oznaczac najgorszego moze organizm daje Ci znaka ze potrzebuje odpoczynku i spokoju to w sumie najwazniejszy i najtrudniejszy okres...takze prosze mi tu myslec pozytywnie po powrocie z pracy do lozeczka i nie ruszac ani palcem;-)bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&

No Dziewczyny co Wy dzisiaj z tym sluzem tak szalejecie...moze za bardzo sie nadwyrezacie???!!!Trzeba zwolnic troche Trzymajcie sie bedzie ok:tak:Sciskam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry