reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lenka - niestety dla naszego otoczenia jest to temat trudny, z którym niekoniecznie chce się stykać. oni nie zapomnieli tylko nie wiedzą jak z Tobą o tym rozmawiać, nie chcą o tym rozmawiać, boją się Twoich łez. ja po poronieniu oparcie znalazłam w jednej koleżance i w końcu tylko jej się wypłakiwałam, nawet mężowi tyle nie marudziłam co jej. pamiętaj że masz nas, my o Twoim Aniołku nie zapomnimy
Karola - kochana to się połóż lepiej jak Cię tak telepie i pamiętaj, że cel uświęca środki
Kłaczek - trzymam kciuki żeby to było TO &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Gatto - coś się dzisiaj nieśmiało odzywają :tak:

Kłaczku - To jeszcze czwórka do kompletu potrzebna :-D. Ja też mam zapas testów owu, podpach i wiesiołka już od jakiegoś czasu ale na razie na nic to nie wskazywało, może tym razem?

ech......trzeba nam poczekac. Zjola jestes teraz ty w kolejce.....ja sie cudow nie spodziewam, bo raczej owu byla z lewego jajnika, tego z zamknietym kanalikiem.....a buuuu

No ja w kółko tylko gonię, kiedy ja złapię tego berka, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kłaczku czy ty możesz troszkę zwolnić, żeby kuternóżka mogła Cię dogonić:sorry:

Jasny gwint Klaczku ja tez kupilam zapas podpachow i ovutesty (uzylam 2), moze mnie tez dobrze wrozy?????

Ja jade 2 cykl na ovutestach - poprzenim razem mimo "inzynierii" nie wyszlo. Ale przy Karolu tez mialam zapas podpasek, wiec...:-D Spoko, nie marudz o braku szans. Zaszlam w ciaze z Karolem, w cyklu, ktory na wykresie wygladal jak nalesnik - na bank bezowulacyjny, a Karol normalny, pelnojajeczny gosc jest.
Bett, dzieki... Jeszcze sie boje wierzyc, jeszcze chodzi za mna slowo "biochemiczna"... Boje sie. I az mnie roznosi radosc.
Zjolka, zeby bylo smieszniej, to znow 4 cykl po... Wczesniej po poronieniu, teraz po porodzie. Pasuje!

Jesli to prawda,jesli utrzymam, to zrobilismy sobie nowe dziecko na nowy dom!:-D

Kłaczku - ale fajnie :)
Kurczę a ja ani nowego domu, ani żadne po, bo po porodzie, to ja już jestem prawie 20 lat a po poronieniu półtora. Żadna matematyka z tego nie wychodzi. Ale mam pomysł! 15-tego mam imieniny, to może prezent dostanę :)

Zjola tobie przyjdzie bez ladu i skladu, w koncu abstrakcja tez jakas matematyczna, nie?????a potem na twoja fasole bedziemy mowic vel Pablo:-D:-D:-D

Klaczku dajesz mi sile i wiare!! Co ty pleciesz o biochemicznej??? biochemiczna to jest pralnia i tego sie trzymajmy!!:laugh2:

reklama
Do góry