reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - z wrażenia odpisałam ci na ciąży po 40, ale numer :szok: Ja niestety jeszcze muszę poczekać dzisiaj 20 dc. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie.
Kłaczek -doczytałam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
SUPER !!!! MEGA GRATULACJE !!!!
BĘDZIE DOBRZE zobaczysz.

U nas jakoś leci.
Mała śpi i rośnie.
Czasami popłacze ,czasami na brzuszku poleży i trochę się pogimnastykuje.
Silna bestyja nie z tej ziemi.
Pięknie głowę trzyma i się rozgląda na boki.
Utrzymuje kontakt wzrokowy już bardzo długo i się wpatruje fajnie w obce osoby .
Od środy się chustujemy i jest super !!!!
Acha.
Mała od tygodnia z małą pomocą boków przewijaka przekręca się na boki i raz jej udało się przekręcić na brzuszek.
Z boków na plecki to już od dawna się przekręca ,ale zapomniałam o tym napisać . ;-):-):-)
Jest malą pchełką ,ale strasznie zwinną i szybką :-D:-D:-D:-D
Kocham ją ponad wszystko !!!!! :-):-):-)
To się pochwaliłam i już mała się obudziła.
Idę karmić głodomorka. :-D:-D:-D

Klaczku ze zniecierpliwoscia bede czeala na pozytywny rozwoj sytuacji!! Teraz to poleca berki jeden za drugim, yoppi!!
Zjola cierpliwosc zostanie wynagrodzona...jeszcze chwilke....&&&&&&&&

Zjolka, to tak 3-4 dni i sikasz! Ja mam testy 10mIU/ml i juz cos widac.
As, sprytne to Twoje dziewcze! Silna jest! Karol stoi na nogach, ale przewraca sie tylko z brzucha na plecy - w druga strone nie bo na brzuchu w ogole nie lubi lezec, wiec ja go na brzuch a on z powrotem i tak sie bawimy. Boje sie uwierzyc, boje sie cieszyc...
Gatto, no tak, zapomnialam... BEREK!!:-D

Doczekac sie nie moge na powrot Rajmunda z pracy... Dopiero wieczorem. Wyslalam mu sms ze mam (nie)spodzianke dla niego. No, Wy wiecie pierwsze.

nie czas rozwijac sztandary i w traby dac...
poki krzyk jeszcze nie rozbrzmial
poki spiew aniolow jeszcze w uszach zostaje
zostawmy radosc jak ziarno w sercu nieznane
czekajac czy zrodzi szczescie czy zaowocuje bolem
obudzmy wiare i nadzieje, niech one pielegnuja to
co powstalo z milosci

Ostatnia edycja:
A łapcie bierzcie te czereśnie bo ja mam już dosyć, dzisiaj nazrywałam sąsiadzce a jeszcze są dwa i poł drzewa dojrzałuch i trzy zielonych jak to piszę to mi się słabo robi:rolleyes2:

a tak w ogóle to muszę to napisać
As jesteś wielka
no mega wielka
i podziwiam

Bo wiecie ja cofnęłam się na wątku tak do stycznia poczytałam trochę, pomysłałam i :szok:
i to mi dało dużo do muyślenie , to te historie mnie podniosły, to dzięki nim mam się dobrze
a Twoja historia As dała mi takiego kopa, jesteś wielka , naprawdę , ogromny szacunek, Twoje niektóre wypowiedzi były jak uderzenia obuchem w głowę, chociaż się nie znamy to DZIĘKUJĘ bardzo

Gatto - muszę czekać i już.

Kłaczku - ja myślę, ze będzie wszystko ok i Karolek będzie miał rodzeństwo, nie zliczę już które ale w odpowiednim wieku :) Matko Kłaczku to 5-te czy 6-te?

As - super, że Karolinka tak zdrowo się rozwija, warto było o nią walczyć. Buziaki

Lenka - a ja tak lubię czereśnie!

Zjolka, Karol jest 6, czyli pierwszy w drugiej turze.;-)

I juz wiem jak to sie stalo... Kupilam zapas podpasek i oleju z wiesiolka. No i ovutestow. Jesli okaze sie ze trafiony i ciaza sie utrzyma, to mam 47 paskow do oddania w potrzebujace raczki.

reklama
Do góry