reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - z wrażenia odpisałam ci na ciąży po 40, ale numer :szok: Ja niestety jeszcze muszę poczekać dzisiaj 20 dc. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie.
Kłaczek -doczytałam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
SUPER !!!! MEGA GRATULACJE !!!!
BĘDZIE DOBRZE zobaczysz.

U nas jakoś leci.
Mała śpi i rośnie.
Czasami popłacze ,czasami na brzuszku poleży i trochę się pogimnastykuje.
Silna bestyja nie z tej ziemi.
Pięknie głowę trzyma i się rozgląda na boki.
Utrzymuje kontakt wzrokowy już bardzo długo i się wpatruje fajnie w obce osoby .
Od środy się chustujemy i jest super !!!!
Acha.
Mała od tygodnia z małą pomocą boków przewijaka przekręca się na boki i raz jej udało się przekręcić na brzuszek.
Z boków na plecki to już od dawna się przekręca ,ale zapomniałam o tym napisać . ;-):-):-)
Jest malą pchełką ,ale strasznie zwinną i szybką :-D:-D:-D:-D
Kocham ją ponad wszystko !!!!! :-):-):-)
To się pochwaliłam i już mała się obudziła.
Idę karmić głodomorka. :-D:-D:-D

Klaczku ze zniecierpliwoscia bede czeala na pozytywny rozwoj sytuacji!! Teraz to poleca berki jeden za drugim, yoppi!!
Zjola cierpliwosc zostanie wynagrodzona...jeszcze chwilke....&&&&&&&&

Zjolka, to tak 3-4 dni i sikasz! Ja mam testy 10mIU/ml i juz cos widac.
As, sprytne to Twoje dziewcze! Silna jest! Karol stoi na nogach, ale przewraca sie tylko z brzucha na plecy - w druga strone nie bo na brzuchu w ogole nie lubi lezec, wiec ja go na brzuch a on z powrotem i tak sie bawimy. Boje sie uwierzyc, boje sie cieszyc...
Gatto, no tak, zapomnialam... BEREK!!:-D

Doczekac sie nie moge na powrot Rajmunda z pracy... Dopiero wieczorem. Wyslalam mu sms ze mam (nie)spodzianke dla niego. No, Wy wiecie pierwsze.

nie czas rozwijac sztandary i w traby dac...
poki krzyk jeszcze nie rozbrzmial
poki spiew aniolow jeszcze w uszach zostaje
zostawmy radosc jak ziarno w sercu nieznane
czekajac czy zrodzi szczescie czy zaowocuje bolem
obudzmy wiare i nadzieje, niech one pielegnuja to
co powstalo z milosci

Ostatnia edycja:
A łapcie bierzcie te czereśnie bo ja mam już dosyć, dzisiaj nazrywałam sąsiadzce a jeszcze są dwa i poł drzewa dojrzałuch i trzy zielonych jak to piszę to mi się słabo robi:rolleyes2:

a tak w ogóle to muszę to napisać
As jesteś wielka
no mega wielka
i podziwiam

Bo wiecie ja cofnęłam się na wątku tak do stycznia poczytałam trochę, pomysłałam i :szok:
i to mi dało dużo do muyślenie , to te historie mnie podniosły, to dzięki nim mam się dobrze
a Twoja historia As dała mi takiego kopa, jesteś wielka , naprawdę , ogromny szacunek, Twoje niektóre wypowiedzi były jak uderzenia obuchem w głowę, chociaż się nie znamy to DZIĘKUJĘ bardzo

Gatto - muszę czekać i już.

Kłaczku - ja myślę, ze będzie wszystko ok i Karolek będzie miał rodzeństwo, nie zliczę już które ale w odpowiednim wieku :) Matko Kłaczku to 5-te czy 6-te?

As - super, że Karolinka tak zdrowo się rozwija, warto było o nią walczyć. Buziaki

Lenka - a ja tak lubię czereśnie!

Zjolka, Karol jest 6, czyli pierwszy w drugiej turze.;-)

I juz wiem jak to sie stalo... Kupilam zapas podpasek i oleju z wiesiolka. No i ovutestow. Jesli okaze sie ze trafiony i ciaza sie utrzyma, to mam 47 paskow do oddania w potrzebujace raczki.

reklama
Do góry