czesc dziewczynki :-)
no to Was nadrobilam

niby wczoraj mialam wolne, ale jak poszlam do cholernego urzedu rano to wrocilam popoludniu i taka wypompowana psychicznie, ze nie mialam sily czytac... paradoksy w urzedach tutaj to normalne, ale jak wczoraj uslyszalam, ze beda sprawdzac autentycznosc mojego papieru z emigracyjnego to juz byl szczyt szczytow ich glupoty... szkoda, ze zapomnialam wziac nr telefonu do tej babki stamtad, bo mieliby nielada problemos

. Maja dzwonic do mnie w piatek i dac znac ile mi przyznali, a ja w piatek pracuje... i doopa moje sloneczko jedzie w poniedzialek na wycieczke szkolna (sponsorowana ze skladek klasowych, bo cholerny urzad nie placi mi od prawie pol roku... do tego zlamal okulary, a nowe czekaja juz u optyka tyle ze kasy brak...) mowie Wam wykoncza mnie psychicznie... ile moze kosztowac ta ich biurokracja to chyba tylko ja wiem najlepiej...
Lenka smutek jest zrozumialy, z czasem beda to tylko chwilowe zawieszenia i pewnie tak juz zostanie. Ciesze sie, ze wracasz do zywych i szczerze nie wiedzialam, ze z czeresni da sie robic sloiki

ja zawsze obzeralam sie na zapas, czyli w sezonie to pod koniec juz patrzec na nie nie moglam

a tu prosze ;-) cale zycie sie czlowiek uczy :-)
Karola a czemu mialabys opuszczac watek?? tutaj moderator to nie tak jak na innych forach... nikogo nie wyrzuca :-) prawda jest taka, ze ile bysmy jeszcze dzieci nie narodzily to wszystkie beda niestety po stracie... wiec jak niby mialby prawo Cie ktos kopnac z watku??
Basiu oby ta kostka nie byla zlamana, a z gipsem nie da sie boboseksow jakos zorganizowac?? poza tym rtg robisz na noge, wiec ubiora Cie w kombinezon ochronny jak im powiesz, ze moze byc poczatek ciazy ;-) z klatka piersiowa to bylby problem, a z noga... zycze szybkiego powrotu do zdrowia i jak najmniej bolu (moze Cie pocieszy, ze zlamania nie sa az tak bolesne jak zwichniecia... ale bolu to nawet wrogowi sie nie zyczy... wiec oby bylo po Twojej mysli ;-) )
ja w ciazy bralam Folio forte opakowanie starcza na 3 miesiace i zawiera wszystkie witaminy plus kwas foliowy, u nas kosztuje niecale 6 euro, mozna zamowic przez ebay, na allegro nie wiem czy jest.
hmm i zapomnialam co mialam jeszcze napisac... milego dnia dziewczynki :-)