reklama
Hej Wam
w poniedziałek na swoim podwórku masakrycznie skręciłam nogę. Mam zerwaną całą torebkę stawową i muszę iść w przyszłym tyg do drugiego lekarza i na rtg by na 100% stwierdzić,iż nie ma złamania kostki bocznej czy coś takiego
ech nogę mam na 2 tygodnie w gipsie jak się okaże ,ze jest złamanie to czekają mnie dodatkowe 4 tygodnie 
moje ewentualne staranka musze odłożyc bo nie wiem ile jeszcze mnie czeka rtg
ach taki pech .. ciągle coś
pozdrawiam Was
w poniedziałek na swoim podwórku masakrycznie skręciłam nogę. Mam zerwaną całą torebkę stawową i muszę iść w przyszłym tyg do drugiego lekarza i na rtg by na 100% stwierdzić,iż nie ma złamania kostki bocznej czy coś takiego
moje ewentualne staranka musze odłożyc bo nie wiem ile jeszcze mnie czeka rtg
ach taki pech .. ciągle coś
pozdrawiam Was
Basiu pociesze cie, ze nam w okresach plodnych tez zawsze cos wychodzi takiego, ze nie mozemy....Dzis owu i znow moga byc male problemiki.....ech...zycie.
Dziewczyny chce sie Was zapytac, moze wiecie jak to jest. Mialam operowany lewy jajnik i wiem, ze lewy jajowod mam niedrozny (calkiem ponoc). Udroznic sie go nie da. W tym miesiacy owu mam z tego wlasnie jajnika, wiem bo go czuje i wiem, ze w poprzednim cyklu pracowal prawy. I teraz moje pytanie jest takie: Czy prawy jajowod moze wylapac komorke jajowa??? W necie jest bardzo niewiele info o tym, ale gdzies mi sie takie cos obilo o oczy (albo to moja nadzieja mi stuka w mozgownicy). Co myslicie???
Dziewczyny chce sie Was zapytac, moze wiecie jak to jest. Mialam operowany lewy jajnik i wiem, ze lewy jajowod mam niedrozny (calkiem ponoc). Udroznic sie go nie da. W tym miesiacy owu mam z tego wlasnie jajnika, wiem bo go czuje i wiem, ze w poprzednim cyklu pracowal prawy. I teraz moje pytanie jest takie: Czy prawy jajowod moze wylapac komorke jajowa??? W necie jest bardzo niewiele info o tym, ale gdzies mi sie takie cos obilo o oczy (albo to moja nadzieja mi stuka w mozgownicy). Co myslicie???
Sylwia bardzo, bardzo mi przykro...Proponuje wkleic ten post na watek CIAZA PO PORONIENIU, gdzie jest mnostwo dziewczyn ktore to przeszly nie tylko jeden raz i na pewno pomoga i udziela ci rzetelnych informacji. Zapraszam cie tam.
aniunnia
Fanka BB :)
anty ja sie nigdzie nie wybieram...:-)
Gatto ja nie mam pojecia.. Moze zapytaj lekarza..
Gatto ja nie mam pojecia.. Moze zapytaj lekarza..
karola1388
Poprostu żyj...
karola ja Ci powiem, ze dzis pierwszy raz napisałam na pazdzierniku, ale one tam swój świat chyba zamkniety mają.. Zadałam proste pytanie i nikt mi nie odpisał :-( Trzymam kciuki za wizytę.. I czemu masz nie zostawac na cpp?.. Ja tam mam zamiar ..
nie no ja bym chciala i taki mam zamiar nie chce was opuszczac tylko dlatego,ze dzidka sie urodzi.zawsze bede mogla ktorejs z was doradzic czy cos takiego tylko wlasnie nie wiem jak to jest z moderatorem czy czasem nie wysiuda nas na inny watek

zjola no i gitara.to juz jeste bardziej uspkojona:-) basia sz kurde,ale numer...kochana zdrowiej...cos ty robiła,ze zes tak noge załatwila co????
Witajcie.
Nie mam czasu na kompa ,więc przepraszam.
Każdą wolną chwilkę poświęcam dla Kubusia i to często z małą na ręku .
Od dziś się chustujemy ,więc przynajmniej ręce wolne będą .
U nas w porządku.
Mała je,śpi i rośnie.
Większych problemów z nią nie ma .
Kubuś też jest super stasrszym bratem ,a Klaudia kradnie mi małą ,żeby ją rozpieszczać

pozdrawiam
i uciekam do głodomorka ,bo już się budzi ...
Nie mam czasu na kompa ,więc przepraszam.
Każdą wolną chwilkę poświęcam dla Kubusia i to często z małą na ręku .
Od dziś się chustujemy ,więc przynajmniej ręce wolne będą .

U nas w porządku.
Mała je,śpi i rośnie.
Większych problemów z nią nie ma .
Kubuś też jest super stasrszym bratem ,a Klaudia kradnie mi małą ,żeby ją rozpieszczać

pozdrawiam
i uciekam do głodomorka ,bo już się budzi ...

Wlasnie zapomnialam, a ide dopiero 18go:-( Zjola no wlasnie dziwne to by bylo, ale sa dziewczyny bez jajowodu na przyklad i cala prace przejmuje ten drugi, ale nie wiem czy jajnik tez tylko ten pracuje co ma jajowod?? strasznie to pokomplikowane...

reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie wpadam się pochwalić ,że dostałam pracę
dziękuje Wam kochane moje za kciuki działają jak widać cuda 

idę doczytać co tam naskrobałyście.