reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej
nie pisałam wcześniej, bo net mi padł.
poniedziałkowe USG 3D potwierdziło niestety,że NT wynosi 2,8mm...
dostałam skierowanie na PAPP-A, jadę do Warszawy do INVICTY 4 czerwca, na ostatni dzwonek.
Wg mojej gin wypada wtedy 13tydz i 6dzień, oby się moje obawy nie potwierdziły :(
póki co staram się być dobrej myśli.
Wieczorem poczytam wątek odkąd mnie tu nie było.
Pozdrawiam
K.

reklama
Lenka ja też trzymam 3 testy ciążowe, wynik bety hcg i dwa piękne zdjęcia. To pamiątki po naszym maleństwie i nigdy ich nie wyrzuce!!

AniolkowaMama ależ się cieszę!! I jak tu nie wierzyć w cuda??

Baśka bardzo współczuję z powodu straty! ;( Zostań z nami a na pewno będzie Ci łatwiej przez to przejść!! ;*

Kasia2508 ale świetny pomysł z tym listem. Na pewno bardzo oczyszczający smutne myśli!!;)

Zjola trzymam bardzo kciuki żeby pęcherzyki jednak pękły a armia wojska wskoczyła do Twego jajeczka! No musi być dobrze!!

Angel na razie pauza. W pon zrobię sobie badania tarczycowe i wtedy zdecydujemy czy jeszcze jeden cykl czekamy czy dajemy już sobie szansę na drugie dziecko! Tak się zastanawiałam co tam u Ciebie;) Trzymam kciuki za stosunkowo udane noce i dnie ;)

Plenitude ja też jak zaszłam to trochę marudziłam, że dzidziuś miał się urodzić w listopadzie. Teraz oddałabym wszystko żeby się w ogóle urodził ;:)(

Kessi trzymam bardzo mocno kciuki za pomyślną wizytę ;*:*

A ja dziś znów doła złapałam;/ nie dość że Dzień dziecka to jeszcze ta pogoda;( Totalna masakra;( Wyć mi się chce ;(

reklama
Kobitki, ja tak tylko na szybko, więc przepraszam, ale teraz nie doczytam, może później, ale też nie wiem czy zdążę, bo wybywam na weekend. Co do wizyty to ogromne dziękuję za wszystkie kciuki. Jesteście Kochane!!!!!!!!!!! Z dzidzią wszystko w porządku, wszystkie parametry w normie. A będzie...... dziewczynka. Aż się poryczałam na fotelu ze wzruszenia.
Mega buziaki dla Was wszystkich i duuużo pozytywnych mysli przesyłam.

Do góry