reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczek walczcie :-) Do samego końca :-) A ja trzymam mocno kciuki! :-D Polski chlebek jest pyszny i wcale Karolkowi się nie dziwię że tak mu smakuje ;)

Zjola trzymam kciukasy żeby endometrium jednak przyrosło!!!!!!! Staraj się być dobrej myśli ;*

reklama
łohoho, ależ odpowiedzi. jak pierwszy raz napisałam nie było nawet reakcji :-)
martussia2203, gatto, anniunnia, dzięki za dobre słowo :happy:
bett, mąż jest za pracą, że się przyda i ciut pieniędzy można by odłożyć. niby tak. niby prawda. ale... moja największa wątpliwość odnośnie tej pracy, to to, że z góry wiem, że to tylko na rok - zastępstwo w szkole. żadna praca z umową na czas nieokreślony (marzenie...) i to od września. a ten wrzesień jakoś tak daleko... ja strasznie lubię uczyć i bardzo chciałam dostać jakąś pracę, przez ten cały czas. a jeśli to przyjmę, to do grudnia minimum musimy uważać, kontrolować się, zabezpieczać - zwał jak zwał. z kolei nawet jeśli uda nam się w grudniu, to nikt nie gwarantuje, że będę mogła uczyć do końca czerwca... ech, życie...

Hej
Kłaczek wierze że jednemu wężykowatemu uda się dotrzeć do celu i się spotkają i będzie randka i będzie dzidziuś &&&&

Zjola jeszcze wszystko możliwe trzeba wierzyc

dziewczyny ile czasu się oszczędzałyście po zabiegu , mi to siedzenie i nic nie robienie nie pomaga

Zjola a wiesiołek by to nie pomógł czasem?

Kasia2508 a zatrudnia Cię jakiś znajomy dyrektor, że się tak obawiasz? Wiem, że może to być mało eleganckie w stosunku do szefa ale dlaczego nie możesz podjąć pracy i starać się o dzidzię? Pracowałabyś dopóki byś nie zaszła w ciąże a potem dotąd do kiedy byś się dobrze czuła. Zawsze jakiś grosz by wpadł... A przecież jakiś czas L4 nawet na zastępstwie by Ci się należało.

Zjola, niech sie to endometrium zmuzdzy!

Na te jedna kijanke licze - reszta sobie moze robic co chce, ale ta jedna ma odwalic swoja robote, I najlepiej zeby to byla kijanka z duzym lbem, ta XX.:-D

Wiem Kasia, ;-)tylko widzisz, ja też miałam kiedyś ten sam dylemat i też o pracę w szkole na zastępstwo, a że dyrektora miałam naprawdę super to na dłuższy czas odłożyłam starania. I naprawdę doceniam, że mnie zatrudnił, bo nie było to ani po znajomości ani też nie mam takiego bogatego CV. Ale taka prawa, że wróciła osoba którą zastępowałam a ja zostałam z niczym, nawet bez wakacji. A kasa - taka prawda, że troszkę się odłożyło a reszta się rozpłyneła na wszystkie codzienne sprawy...:sorry:
Ja na dzień dzisiejszy myślę, że trzeba łapać życie garściami... I myślę teraz o sobie :zawstydzona/y:

no właśnie też tak czuję, że to będzie do czerwca i koniec. jak tak siedzę sama w domu, to dużo mam myśli... póki co chyba poczekam i zobaczę, co lekarz powie, a potem, no cóż, zobaczymy co życie przyniesie...

Kasia widocznie trafilas na jakies mega problemy tu na forum i gaszcz postow i widocznie twoj zostal przeoczony:eek:, ale nic sie nie przejmuj nadrobimy to zaraz. Sluchaj, ja mysle, ze powinnac brac prace i spokojnie sie brac za staranka, a wyjdzie co wyjdzie. W koncu niejedna nauczycielka z brzuchem do szkoly chodzila uczyc i robia to nadal, wiec jak juz bedziesz pracowac, zajdziesz w ciaze to modl sie, zeby wszystko z dzieckiem bylo dobrze i do pracy mozesz chodzic. Pamietaj, ze nie zawsze zachodzi sie w ciaze od jednego strzala (choc zdarza sie), ale zawsze jest jakis rozwiazanie. Poki co w ciazy nie jestes, wiec bierz prace, a potem sie zobaczy. Ilii dobrze pisze:tak:

reklama
Do góry