reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie.
My nadal w dwupaku.
Krwawienie ustąpiło,skurczy regularnych brak ,więc decyzją profesora CC zostaje ustalone na 30 kwietnia (czyli za równy tydzień).
Jeśli wytrzymamy do końca to już za tydzień będę tulić swoją królewnę .
Dziękuję za wsparcie.

reklama
as JAKIE SUPER WIESCI:-) juz koniec strachu i obaw,teraz to juz sama radosc i nie do opisania szczęście;-)
a ja walcze z przeziebieniem i goraczka:-(

Angel kuruj sie ,kuruj , ja pojeżdże za ciebie tez dzisiaj a ty leż ładnie w łóżeczku:tak:
AS buziaki i dla Kubulka tez ze taki wyrozumiały , a widzisz , martwiłas sie ze nie da rady , a on stanął na wysokosci zadania , w końcu to juz duży chłopak. &&&&&za szczesliwe rozwiazanie.

Witajcie.u nas pogoda do bani,wlasnie przestalń padac.macie racje napewno z tym naPinaniem.boli zadnych przy tym nie mam ani plamien wiec pewnie dzidzia szuka sobie miejsca.w kazdym badz razie leze w lozku.jutro usg polowkowe i zapewne poznamy plec.

Do ti nio a tu u nas jest odwrotnie.ta kuzynka ma taki brzusio jak ty i bedzie miała chłopca a ja mam wlasnie taki nisko ciekawe,ale tak jak piszecie nie stresuje sie tym.a tesc tak juz ma...

As &&&&.

Plenitude czytaj nas i pisz w kupie razniej:-D

Anisiaj dasz rade slonko.

Pozdrawiam was wszystkie

Jeśli wytrzymamy do końca to już za tydzień będę tulić swoją królewnę .
Dziękuję za wsparcie.

Jak to "jesli"????? Nie "jesli" tylko "na pewno"!!! I tego sie trzeba trzymac!!!! Buzki dla Was!!!

Angel do wyrka i wygrzewac sie, herbatka z miodem albo czosnek z mlekiem (bleeeeeeeeeeee) :)

Karola daj koniecznie znac jutro!!!! Ciekawam :)

as- wspaniałe dzieci rodzą się koło 36 tc, wiem bo takie mam :rofl2: trzymam kciuki

anisiaj- za ciebie też trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie, no lecieć to będzie i to mocno, ja po odstawiniu dupka czekałam 12 dni i nic się nie działo, musiałam iść na zabieg

no ja sobie zrobiłam spacerek, na rowerku też bym chętnie pojeździła, ale nie mam (brat mi zajeździł :angry: )

Witaj Anisiaj
Ja mam bransoletki z serduszkiem.Na obu mam napisane imiona moich synków.
Kiedyś jedna z dziewczyn robiła tzn. zamawiała u jubilera serduszka ale chyba już tego nie robi.Kupiłam więc na allegro i wygrawerowałam imiona.
07d1a6916c.jpgTakie zamawiała.

Karola to już 21 tydzień.Jak ten czas zleciał....I spóźnione podziękowanie za zaproszenie:-)

Gosiulku moja kochana! Jakie to straszne, że się tu spotkałyśmy :(

myśl o Tobie towarzyszy mi w ostatnich dniach -to, co napisałaś, że nie chcesz milczeć, że chcesz pamiętać, cały czas mam to w głowie i tak sobie to wszystko tłumaczę, że ten mój cud był po coś...choć zaistniał tylko na chwilę

Anitko tak,był po coś.Jesteś już mamusią i zawsze nią będziesz!!!!
Masz kogoś kto zaczął istnieć i już nigdy nie przestanie.
Czytałam kiedyś książkę "niebo istnieje naprawdę". Bohaterem jest chłopczyk który był w niebie i widział swoją siostrzyczkę.Nie miał pojęcia że mama poroniła a mama jak wiadomo nie wiedziała że to była córeczka. Jakież było jej zdziwienie gdy synek jej powiedział że widział siostrzyczkę,że do niego przybiegła,że jest szczęsliwa i czeka na swoich rodziców.:tak:Książka oczywiście przedstawia prawdziwą historię.

Życie jak się zaczyna to już nigdy się nie kończy.
Jestem cały czas z Tobą i wciąż myślę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry