reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ha ha ha:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Proponuje pisac o diecie i warzeniu:-D na odskoczni ok , będzie łatwiej zajarzyc , sama tutaj zaczęłam no ale juz sie gubie.:sorry::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Zjola- trzymamy się twardo tak:tak:damy radę , ja mam pełno biszkoptów w szafce i mnie kuszą ,ale nie zjem choćbym nie wiem jak głodna była o 15 kolejne papu mnie czeka już niedługo:tak:

Ciemnia światełko
[*] dla Twojego aniołka, wierz w tak wczesnej ciąży lekarz nie moze nic obiecać, serduszko dzidzi zaczyna bić od 7 tygodnia. Mi lekarz w 7 powiedział że wszystko dobrze a za tydzień już inna pani doktor powiedziała ze dzidzia przestała rosnać w 6 i i ciaża obumarła. Zostań tu z nami na forum są tu wspaniałe dziewczyny, które pomagają sie podnieść po stracie i zawsze wysłuchają. a co do starań mi mówiono,że można już po 1 @ ale jak poczytałam dziewczyny to stwiedziłam że dla spokoju siebie poczekam 3 cykle i już sie udało, chociaż są dziewczyny, które nie doczekawszy 1 @ już są w ciaży albo mają już swoje dzidzie.
k8libby swiatełko dla aniolka
[*], i trzymam mocno kciuki za dzidzię w brzuszku, napewno będzie dobrze.
Karola pisz jak po wizycie, a poki co trzymam kciuki &&&&&&

Ciemnia jak bym czytała swoją historię... Ja na jutro będę miesiąc po zabiegu, a czuję sie jak by to było wczoraj. Ja już byłam na wizycie i zlecono mi podstawowe badania. Mi lekarka powiedziała że w tak wczesnej ciąży mógł się wkraść wirus grypy i taki nawet mógł być tego powód.Tutaj na forum jestem nowa, ale dziewczyny dają ogromne wsparcie;) cieszę się że się odważyłam tutaj napisać.

Kwiatuszek -to dobrze ,że wszystko ok
ja już obiadek podszykowałam M akurat wcześniej wrócił więc sobie zje na ciepło nie odgrzewane.

Anulka - rzeczywiście lepiej się odchudzać na odskoczni, bo dziewczyny z nami zwariują :)

Kwiatuszku - dobrze, ze wyniki ok :)

Kobietko - no to byle do 15-tej. Ja zjem chyba godzinkę po tobie, bo muszę lecieć odebrać okularki.

Dzięki wszystkim... wspiera mnie mąż i rodzina, ale to co innego niż porozmawiać z ludźmi, którym to się zdarzyło. Póki co umówiłam się na wtorek do ginek, mimo, że w szpitalu mówili, że za 4 tyg, ale muszę z nim pogadać wcześniej, może coś poradzi i podpowie,.

Ciemnia tak po prawdzie to wizyta najlepiej po pierwszej @ po zabiegu, ona może przyjść równiutko a może się przeciągnąć do 6-8tygodni, więc jakby co to się nie martw jeśli nie dostaniesz w terminie. oczywiście teraz możesz iść pogadać, tak jak piszesz

Karola pisz koniecznie jak na wizycie

reklama
Ciemnia- popytaj o badania , może dostaniesz jakieś skierowanie np. na toksoplazmoze , cytomegalię, chalmydię, ureoplasmę, mykoplasmę, no i dobrze by było zrobić sobie badania tarczycy to jest tsh ft3 ft4:tak:
Karola - czekamy na wieści
.

Do góry