reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

as zebys miala racje...boziu tak bym chciala...teraz wszedl do mnie lekarz i powiedzial,ze beta ładna,ze ladnie rosnie,a usg widzial,ale narazie mam sie nie denerwowac i czekamy kilka dni az sie sytuacja wyklaruje...ehh kilka dni to dla mnie wieki...bobofrutek nio napewno beda powtarzac i usg tez czekaja kilka dni...bede rzadko pisac jedynie dzis bo maz wieczorem zabierze mi komputer...wiec odezwe sie nie wczesniej niz jak wyjde ze szpitala...modlcie sie za mnie prosze...dzis juz nic mi nie beda robic napewno...dostaje luteine 2x2dopochwowo duphaston 3x1 i luteine doustnie 2x1 i swoje leki.acard,clexane...ehh

reklama
as zebys miala racje...boziu tak bym chciala...teraz wszedl do mnie lekarz i powiedzial,ze beta ładna,ze ladnie rosnie,a usg widzial,ale narazie mam sie nie denerwowac i czekamy kilka dni az sie sytuacja wyklaruje...ehh kilka dni to dla mnie wieki...bobofrutek nio napewno beda powtarzac i usg tez czekaja kilka dni...bede rzadko pisac jedynie dzis bo maz wieczorem zabierze mi komputer...wiec odezwe sie nie wczesniej niz jak wyjde ze szpitala...modlcie sie za mnie prosze...dzis juz nic mi nie beda robic napewno...dostaje luteine 2x2dopochwowo duphaston 3x1 i luteine doustnie 2x1 i swoje leki.acard,clexane...ehh
Jeśli karze się nie martwić to wie co mówi .
Zaufaj mu ,na pewno wszystko będzie dobrze .
Zobacz moja księżniczka jest z cyklu bez owu ,gdzie lekarze mówią ,że w medycynie takie przypadki się nie zdarzają :szok::szok:
a jednak? :-D:-D:-D
Lekarze nie dawali mi żadnych szans na najbliższy rok ,a ja w maju już utulę swoją maleńką :szok::-):-):-)

Ja doskonale wiem ,że moje dziecko jest wymodlone ,bo innej opcji nie ma :no:
Dlatego jeszcze raz piszę .
Cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyć ;-):-):-)
Będzie dobrze,będzie dobrze ,będzie dobrze.
Powtarzaj sobie tyle czasu ,aż w to uwierzysz .;-):-):-)
Też tak robiłam i mi to pomogło.:tak::tak::-):-)

karola - mocno trzymam kciuki! Musisz wierzyć w swoje maleństwo... wiem, że jest strach i te kilka dni to całe wieki..ale musisz wierzyć w ten swój mały cud..Widzę że z łódzkiego jesteś, a skąd dokładnie?

As
- gratuluję córeczki:)

Malami no ciagle czekam na @ i juz mnie trafia bo mam bole krzyza a na dodatek mam wkrotce wlasny slub wiec znajac moje szczescie to wredota pojawi sie na nim jako nieproszony gosc :-( test robilam 2 dni temu jasna krecha drugi test krechy brak wlasciwie to baaaaaaaaardzo pod swiatlo z wytrzeszczem oczu mozna cos dostrzec, beta z wczoraj 1.78 wiec ciazy brak ale ja mialam tak z aniolkiem ze mialam bete 4 a ciaza byla wiec nie wiem, nie nastawiam sie na ciaze raczej na to ze to pozostalosc po aniolku ale martwi mnie ze tak dlugo sie ona utrzymuje :-(
karola kochana no to lez sobie i odpoczywaj i mysl pozytywnie wiem ze to ciezko ale pesymistycznym mysleniem bedzie jeszcze gorzej. Pamietaj ze my tu wszystkie jestesmy z Toba :-) Badz silna :-)

karolka ale dobra wiadomość, bardzo się cieszę, beta śliczna, trzymam kciuki i kochana walcz i jeszcze raz walcz o to maleństwo. Jak dziewczyny pisały cuda się zdarzają, a nadzieja powinna odejść ostatnia.

Jak to dobrze, że pojechałaś do szpitala!

bobofrutek ja tez tak czekałam aaz w 37 dniu sie doczekałam,wiesz ze mi tez tak wyszło,i zdziwiłam sie ze beta tyle sie utrzymywała.My teraz tez po @ zaczynamy staranka lekarka powiedziała ze jest ok.A Ty musisz jeszcze chwile poczekac i sie wszystko wyjasni ,tez sie nie nastawiałam ale miałam nadzieje ...ze moze jeszcze ta 2 krecha sie pojawi ...ale niestety.:-(

malami ja po tym jak dostane @ to ide do lekarza i zobacze co mi powie i kiedy pozwoli znow sie starac. tyle ze @ nie chce przylezc kurde i zla jestem bo pewnie na slub bede miala, od zabiegu juz 5 tyg a @ nie ma :-(

reklama
bobofrutek ja im dłuzej czekałam na @ tym bardziej sie schizowałam i moze dlatego nie przychodziła az wreszcie po 5 tygodniach własnie sie pojawiła

bobofrutek dokłanie po 5 tygodniach i 2 dniach

ale moze u Ciebie bedzie inaczej ;) i @ wredota nie przylezie i fasolinka bedzie hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry