reklama
gosiulek73
mama K&K&A
As bardzo się cieszę:-)
karola1388
Poprostu żyj...
nie odzywałam sie,bo jestem w szpitalu...dzis maz przywiozł mi laptopa...wiec...mysle,ze niestety nic z tego nie bedzie...dostaje luteine doustnie,duphaston i luteine dopochwowo plamienia ustały,ale mialam usg wczoraj i jest pecherzyk zółtkowy,ale bez zarysu tetna,nie widac przepływu krwi i jest za maly troche i kieruje sie ku ujscia tak jak by chcial sie poronic...za to odebrałm dzis bete jak przyniesli...17778 taki wynik.mam miec powtorzone usg jestem przed obchodem.powiedzialam im,ze w listopdzie mialam @ dwie jedna 3.11 i ta ostatnia 30.11...boje sie...ta beta taka wysoka...a usg...

daaa
Fanka BB :)
karola moja pierwsz beta to wynik 25
więc twój wynik jest suuuper
tak jak wspominalam kilka dni temu - ja plamiłam do 10tyg! trzeba miec nadzieję! a na tetno przyjdzie jeszcze czas!
ewcię to przeciez juz polozyli na oddzial z ciaza pozamaciczna, a teraz z Mikolajka kawał chłopa
trzymam kciuki! nie takie cuda u nas forum byly!
As gratuluję córeczki :-)

tak jak wspominalam kilka dni temu - ja plamiłam do 10tyg! trzeba miec nadzieję! a na tetno przyjdzie jeszcze czas!
ewcię to przeciez juz polozyli na oddzial z ciaza pozamaciczna, a teraz z Mikolajka kawał chłopa

trzymam kciuki! nie takie cuda u nas forum byly!
As gratuluję córeczki :-)
karola1388
Poprostu żyj...
mam nadzieje.dltego czekaja jak sie sytuacja rozwinie...
nie odzywałam sie,bo jestem w szpitalu...dzis maz przywiozł mi laptopa...wiec...mysle,ze niestety nic z tego nie bedzie...dostaje luteine doustnie,duphaston i luteine dopochwowo plamienia ustały,ale mialam usg wczoraj i jest pecherzyk zółtkowy,ale bez zarysu tetna,nie widac przepływu krwi i jest za maly troche i kieruje sie ku ujscia tak jak by chcial sie poronic...za to odebrałm dzis bete jak przyniesli...17778 taki wynik.mam miec powtorzone usg jestem przed obchodem.powiedzialam im,ze w listopdzie mialam @ dwie jedna 3.11 i ta ostatnia 30.11...boje sie...ta beta taka wysoka...a usg...![]()
Dobrze ,że trafiłaś do szpitala.
Kochana ważne ,że jest pęcherzyk i coś widać .
Może to być ciąża wolnozstępująca i ona wtedy troszkę wolniej na początku sie rozwija .
Beta jest śliczna ,więc po becie widać ,że ciąża jest .
Tym się teraz ciesz .
Ja mam łożysko też na samiuśkim dole ,ale na szczęście idzie w górę i jest coraz lepiej .
Trzymam za Was kciuki.
Dopóki można to trzeba wierzyć ,że wszystko sie dobrze skończy .
Na tym forum nie takie cuda się zdarzały !!!!

pamiętaj
Nadzieja -umiera ostatnia ;-):-):-):-):-)
Witam się kochane .
A u nas prawie bitwa na imiona .

Klaudia chce Karolinkę ,a Kuba Julię .

Dla świętego spokoju najprawdopodobniej będzie Karolina,Julia

No chyba ,że jakieś inne w ramach kompromisu wymyślą .

Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Karola Kochana trzymaj sie :-) Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze :-) beta sliczna odpowiada 6 tyg tak? a beda robic Ci jeszcze jedna bete zeby zobaczyc czy rosnie?
reklama
Kłaczek--- no mije gratulacje,chłopak śliczny:-):-):-)
As --- suuuuper dziewczynka :-):-):-),ja też już bym chciała
Karola1388----betka piekna,a Ty leż i nawet sie nie ruszaj ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko było dobrze kochana

bobofrutek - a Ty czekasz bidulko tak jak ja czekałam,cholera to czekanie jest najgorsze ,ale trzymam &&&&&&&&&&& :*
As --- suuuuper dziewczynka :-):-):-),ja też już bym chciała
Karola1388----betka piekna,a Ty leż i nawet sie nie ruszaj ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko było dobrze kochana

bobofrutek - a Ty czekasz bidulko tak jak ja czekałam,cholera to czekanie jest najgorsze ,ale trzymam &&&&&&&&&&& :*
Ostatnio edytowane przez moderatora: