reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia, ja też miałam plamienia w terminie @ dwa razy. Wzięłam wtedy więcej Duphastonu i więcej luteiny, leżałam i przeszło. Będzie dobrze!
aniu, nie załamuj się, czasem zdarzają się takie głupie cykle, następny będzie lepszy, zobaczysz.
zjolka, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę w klinice!!!! Oby coś sensownego z niej wynikło!

reklama
Dziewczyny...coś się dzieje...rano pojawił się mały brązowawy glutek....na razie tylko jednorazowo, ale będę obserwowała....bardzo się wystraszyłam....wizytę mam w poniedziałek i jakoś muszę dotrwać....dziś teoretycznie termin @ więc może to dlatego....strasznie się boje....a do tego mój mąż jest w delegacji i nie chce mu anwet mówić, żeby go nie wystraszyć...wraca jutro .....
kurcze, a było tak cudnie...znowu zaczynam mieć dołki, że jednak się nie udało.....

Karolcia daj na luz i się nie denerwuj .
Niepotrzebnie kruszynkę stresujesz .Pamiętaj ,że teraz to ona to już wszystko odczuwa.
Połóż się i poczytaj dobrą książkę.
Wszystko będzie dobrze.:tak::tak:

Witam się w czwartek.
Od 6.30 jak zwykle rozpoczełam dzień i oczywiście spacerem z psami :-D:-D
Teraz mąż już do pracy pojechał to mam chwilkę na BB.
Zaraz do wanny muszę wskoczyć ,bo jak się wieczorem kąpię to notorycznie zasypiam :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Na 13 mam spotkanie w szkole ,potem do biblioteki muszę jechać ,obiad jakiś zrobić ,do dentysty z Klaudią iść ,do sklepu podjechać i dzień jakoś minie .:baffled::baffled::baffled::-D:-D
miłego dnia babolki

torbielą to powiedział że zajmiemy się po 14 tyg... narazie to nie martwic się kazał.... hmm.... jak nie urok to SRACZKA.....;( WCZORAJ ZADOWOLONA dziś mega chora...... katar, kaszel, gardło boli bardzo!! byłam u lekarza... kazał domowe sposoby, bo to akurat ten najgorszy okres dla dzidziolka.... i kazała brac oscilococinum...
mam nadzieję że obejdzie sie bez antybiotyku....:( znów zawalę szkołe!!
wieczorem pokaże Wam cusia... ;) bo teraz nie mam przejściowki by wstawić..

Ilonka, mega gratki!! Kurcze, super!!
Tialana, normalne ze on poza dom jeszcze nie, ale dla takiego malca caly swiat jest nowy i skoro juz widzi, to zaczyna zwiedzac. Za chwile bedzie latal taki maly, "zdalnie sterowany".:-D
Ilona, swietnie! Maly rosnie, torbiel coraz "biedniejsza"...

Karola- witaj, zapalam światełko (*)i trzymam mocno kciuki za Twoje staranka , naprawdę warto szukać przyczyny ja szukałam i znalazłam tarczycę , ureoplasmę teraz wiem ,że muszę brać leki i kontrolować poziom tsh mam nadzieję ,że kolejna nasza próba będzie szczęsliwa.

Karolcia- nic się nie bój kochana czasem się zdarzy jakiś upław ,ale to nie musi od razu oznaczać najgorszego , trzymam mocno kciuki za Was.

Ania- nie możesz tak myśleć ,że nie możesz mieć dzieci , już byłaś w ciąży więc możesz głowa do góry , nastęony cykl może okazać się tym szczęśliwym.

Czarna- szkoda ,że cykl nietrafiony ,ale spokojnie w końcu się uda na pewno , trzymam kciuki.

Ja to mam dopiero z cyklami nigdy nie wiem kiedy będzie owu,a puki co trzeba się zabezpieczać gumkami jak miałam każdy cykl jak w zegarku to mieliśmy trochę swobody ;-),a teraz nigdy nie wiem kiedy owu narazie się opóźnia 7 dni moje cykle są teraz nie do przewidzenia przez leki , które powodują wzrost prolaktyny dobrze ,że wogóle mam owu bo z tego co czytałam w ulotkach to nawet zaniku @ można się spodziewać.

Zapodałam sobie nospę i leżę cały czas...mama mi przyniosła obiad...i zabrała psa...już jest znacznie lepiej...wkładka czysta, papier też...tylko jak tam grzebnę to jest taki brudny śluz, ale raczej brązowo-kawowy niż czerwony.....
dzisiaj poleżę...jak jutro będzie czysto to czekam do poniedziałku, a jak coś to jutro z rana do gina.

tak sobie myślę, ze skoro to już 13 tc...to jakby się miało coś złego dziać to by leeeeeciało i bolało, co?

reklama
Kobietka22, u nas tylko dlatego nie trafiony , bo PAN , się waha . Może następny cykl będzie trafiony-zatopiony , kto wie?

LILA ?!!!! Nawet nie myśl , że nam tylko tyle wystarczy :dry: Proszę nam tu napisać , co u Ciebie. Fajnie że nareszcie jesteś

Karolciu , spokojnie - takie plamienie jeszcze o niczym nie świadczy. Odpoczywaj i nie denerwuj się , napewno z Dzidkiem jest wszystko dobrze. Buziaki dla Ciebie.

Ostatnia edycja:
Do góry