reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasia2011 nie nazwał ich konkretną nazwą, pobrał coś ze środka, i sprawdził na papierku i papierek się zabarwił, więc powiedział że jest stan zapalny więc skoro jest stan zapalny to są jakieś bakterie i trzeba zastosowac leczenie antybiotykiem, nie wiem kasiu moze ja coś źle rozumiem, ale stan zapalny tzn że są bakterie, chodzi o to że ten stan zapalny może być powodem moich plamień przed @ od czasu poronienia, progesteron nam w normie więc narazie nim sie nie zajmuje i tak to mi kazał zrobić, to jest już zmieniony lekarz więć muszę choc troszkę mu zaufać, chyba wezmę teraz lacidovil femina koleżanka farmaceutka mi poleciła że to jest suplement diety nie goroźny i w tym cyklu spróbuję to wziąść
A może ten stan zapalny nie jest aż taki poważny a ja tak panikuję, i może jest szansa zafasolkowania się dlatego nie chciał lekarz dowalać antybiola, mi powiedział żeby sie starać bo nie chce mieszać teraz antybiotyku do tego wszystkiego

Ostatnia edycja:
reklama
aniu mnie wykryl paciorkowca i gronkowca w stadium podwyzszonym bo ogolnie flora bakteryjna powinna je zawierac ale u mnie przekraczal stan zapalny dlatego dostalam antybiotyk na 10 dni moze faktycznie te bakterie co masz nie zagrazaja jakbys zafasolkowala no ciezko jest mi to stwierdzic wiesz ja przeszlam przedwczesny porod i moj gin nie ryzykowalby takiej decyzji zreszta lekarz lekarzowi nie jest rowny kazdy z nich ma swoje sposoby na leczenie i inne podejcia do danych rzeczy
bede trzymac kciuki zeby bylo ok i sie udalo i daj sobie na luz to na pewno sie uda ciesz sie zajebistym sexsem z mezusiem bo potem juz nie bedziesz zbytnio mogla szalec fasolka nie pozwoli na to za bardzo buzka dla ciebie

kasia2011 dzieki kasiu za dobre słowo, szalenstwa napewno bedą ;-)mam nadzieje ze lekarz wie co robi, a podejscie ma lepsze niż mój poprzedni bo tamten to nawet nie badał czy jest stan zapalny czy nie, a u tego już jakiś postęp jest, jest to lekarz z polecenia od zaufanej osoby więc musi być oki

Kłaczek-ja tak z innej beczki, widziałam te cuda jakie robisz dla maluszków..... sprzedajesz to czy robisz to tylko dla siebie, dla hobby ???????????
Bo ja jestem zachwycona tą czapeczką i tymi majtusiami !!!!!!!!!!!

jestem dziewczyny , nie doczytałam jeszcze wszystkiego ...

gratki dla Karolci że wszystko Git ! i dla Kłaczka że syneczek zdrowiutki :)
Anetha gratuluje kreseczek , super!!!
Kobietka cieszę się że masz pracę
As , ty jak zwykle w całym tym natłoku roboty masz czas na robótki , podziwiam. I szacun dla Kuby za takie postępy:)
witam nowe aniołkowe mamy - tu fajnie jest zostańcie:)

Chwalę się moim nowym suwaczkiem - nareszcie się doczekałam :) morda mi się śmieje od ucha do ucha , ale boje sie jak diabli...

czarna no super !!!!!!!!!!!!!!! wiec za miesiac bedzie sie ziemia trzęsła :) oby pierwszy cykl był juz owocny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Hej dziewczynki,
mało mnie, bo rok szkolny się zaczął i się użeram z tymi moimi 5-latkami
wink2.gif
w piątek to była masakra, ryk, chaos...wróciłam mokra do domu. Dzisiaj o niebo lepiej, ale też ciężko.
Jutro mam urodziny i wizyte u gin. Ogarnia mnie panika na samą myśl, boję się, że coś nie tak z maluchem. W ogóle nie czuję się ciążowo
mad.gif
to chyba nie jest normalne, że cycki nei urosły do tej pory nawet o centymetr i nie bolą.
W dodatku okropnie boli mnie kośc ogonowa, dzisiaj mam problem z normalnym siedzeniem, o schylaniu, przekręcaniu się nawet nie ma mowy.

reklama
Ilona, ja to zawodowo niejako robie. Nie wiem ktora czapeczka, ale jak ta w komplecie z majtami, to bylo na zamowienie do sesji foto dla dziecia. Generalnie jak do tej pory dla Karolka mam buciki, ale w wolnych chwilach cos sie bedzie dorabialo dla naszego mezczyzny. Sukienka to byl po prostu kaprys - zachcialo mi sie kiecuszke zrobic.
Czarna, dziekuje - cieszymy sie jak wariaty faktem ze Karolek jest zdrowy i kompletny. Przy okazji wiemy ze to Karolek - milo z jego strony. No i ciesze sie ze dolaczasz do grona walczacych! SUPER!!
Kahaka, ja nie wiem jak to robisz, ale czasem po prostu ma sie szczescie i wszelkie dobrodziejstwa ciazowe kobiete omijaja. Sie nie martw, wazne ze dzieciatko Ci rosnie, a niedlugo poczujesz te pierwsze motylki w brzuchu i wtedy juz na pewno bedziesz czula sie ciazowo.

Do góry