kasia2011 nie nazwał ich konkretną nazwą, pobrał coś ze środka, i sprawdził na papierku i papierek się zabarwił, więc powiedział że jest stan zapalny więc skoro jest stan zapalny to są jakieś bakterie i trzeba zastosowac leczenie antybiotykiem, nie wiem kasiu moze ja coś źle rozumiem, ale stan zapalny tzn że są bakterie, chodzi o to że ten stan zapalny może być powodem moich plamień przed @ od czasu poronienia, progesteron nam w normie więc narazie nim sie nie zajmuje i tak to mi kazał zrobić, to jest już zmieniony lekarz więć muszę choc troszkę mu zaufać, chyba wezmę teraz lacidovil femina koleżanka farmaceutka mi poleciła że to jest suplement diety nie goroźny i w tym cyklu spróbuję to wziąść
A może ten stan zapalny nie jest aż taki poważny a ja tak panikuję, i może jest szansa zafasolkowania się dlatego nie chciał lekarz dowalać antybiola, mi powiedział żeby sie starać bo nie chce mieszać teraz antybiotyku do tego wszystkiego
A może ten stan zapalny nie jest aż taki poważny a ja tak panikuję, i może jest szansa zafasolkowania się dlatego nie chciał lekarz dowalać antybiola, mi powiedział żeby sie starać bo nie chce mieszać teraz antybiotyku do tego wszystkiego
Ostatnia edycja: