reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia - ja Ja zazdroszczę !!!!!!!! GRATULUJĘ KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

U mnie tempka w dół wiec nie ma ciąży na 1000000000000000000000000000000% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odechciało mi sie wszystkiego naprawdę !!!!!!!!!!
test negatywny wiec juz nie ma nadzieji, bo gdyby nie ta tempka to by było jeszcze OK a ze spadła na maaaaaaaaaaaaxa to juz czekam na @ cierpliwie !!!!!!!!!

PŁACZE I NIE CHCE MI SIE JUZ NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Karolcia gratuluje zobaczysz wszytsko bedzie dobrze super:-)teraz tylko sie nie denerwuj wiem ze sie nie da ale musisz dla dobra fasolki :-) trzymam kciuki żeby wszystko było oki
U mnie niestey @ przyszła w piatek dwa dni spóxnienia:-(no cóż trudno kolejny cykl przedemna może teraz się uda, w piatek jadę do lekarza ponoć dobry jest może coś zaradzi na te brazowe plamienia, może jakieś dodatkowe badania zobaczymy,

Cześć kochane....

chciałam Wam powiedzieć....że są upragnione dwie kreski.....
nie umiem sie jeszcze cieszyć, choc nie wątpliwie...odczuwam wielka radośc....
wiem, że dla mnie to dopiero początek drogi....ciężkiej drogi....

zaraz jade na betkę, zrobie od razu progesteron i kardiolipidowe....żeby w razie czego zadziałac...

nie wierzę....jeszcze w to nie wierzę, że sie udało....

Strasznie się cieszę....
No i trzymam kciuki :*

Dziewczyny...bardzo Wam dziękuje kochane moje....

Własnie wróciłam z labol. zrobiła betę, progesteron i kardio...jutro pojadę na jeszcze jedną betę...

ilona24 - głowa do góry będziesz płakać jak @ faktycznie przylezie...mnie też cały czas nie wychodziły testy...pamietasz....a tu benc...jest krecha....w dniu, w którym powinna się pojawić @

nie wiem co mam zrobić, żeby się tak nie denerwować....

co do objawów...to piersi bolą i brzuch pobolewa...tak jak na @ tylko delikatniej....no i duzo białego śluzu....i wrażenie, że ciągle mokro....

Karolcia - a dziś Twój termin @ ????????????
Nie martw sie kochanie,bedzie wszystko dobrze, i nasz cuuuuudny suwaczek :) trzymam kciuki aby było OK !!!!!!!!!!!

ale ta tempka tak spadła wiec juz nie ma szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za 2 dni @ wiec czekam !!!!!!!!!;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( buuuuuuuuuuuu.................

Ilona24 nie martw sie przyjdzie i nas nas czas zobaczysz może jeszcze w tym roku, głowa do góry trzeba być dobrej mysli i mi sie nie poddawaj ja też mam załamania jak @ sie zbliża ostatnio, ale jak już mija to nowa nadzieja rośnie :-)zobaczysz i my też sie doczekamy fasolki;-)

Karolcia... Przede wszystkim... nie denerwuj się... wrzuć na looz... ja wiem... łatwo się mówi, ale nerwy i stres nie pomogą, a mogą zaszkodzić...
ilona24... jeszcze nic pewnego... skoro jeszcze jest czas, to wszystko się może zdarzyć... dopóki nie pojawiła się @ - nadzieja jest... i tego się trzymaj...

reklama
Karolcia - a dziś Twój termin @ ????????????
Nie martw sie kochanie,bedzie wszystko dobrze, i nasz cuuuuudny suwaczek :) trzymam kciuki aby było OK !!!!!!!!!!!

ale ta tempka tak spadła wiec juz nie ma szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za 2 dni @ wiec czekam !!!!!!!!!;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( buuuuuuuuuuuu.................

wczoraj był mój termin @....i delikatny bledzioch wyszedł w sobotę i to po czasie (po 4 godzinach sie kreska pojawiła)...a dziś rano piękne dwie krechy!
ilona -bedzie dobrze....zobaczysz.....
teraz ja przeyłam ciążowe fluidki...
i idę się przywitać na wieściach....hurrrra!

Do góry