reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześc wam kobitki:)

kłaczek merc jak ta lala:) super że nie pierdzielisz się z kupowaniem na ost chwilę dla mnie to oznacza wiarę że będzie ok mi jak przyjdą pieniądze też coś kupię nie wiem co ale chcę mieć już coś dla mojego dziecka:):)
ilonka niestety musimy byc silne bo nikt inny jak my same nie wyprowadzimy na prostą naszego życia dobrze zrobiłas brawo!!! a o endometrium nic nie wiem i niestety nie mogę doradzić
karolcia trzęśienie było więc kiedy testowanko???:)
EMY kochana niepokoję się odezwij sie do nas pisałaś o skurczach i nagle cię nie ma martwię się!!!!

A ja niestety od soboty na wojennej ścieżce jestem z oim mężem:( nie ma go ja tu leżę płaczę martwię sie o tego cholernego krwiaka czy z dzieckiem jest wszystko ok a tan co pojechał i lachę na wszystko połozył pojechał z koleszkami ciesze się że ma tam znajomych z którymi może pogadać że ma dobre warunki mieszkalne że ma ładna okolicę itd ale do jasne cholery pije :( dzwonię w sobotę wszystko ok grila sobie chłopaki zrobili kupili piwko więc spoko ja dzwonię o 22 powiedzieć dobranoc odebrał z bełkotem naj..... w trzy dupy:( ja już nerw w niedzielę poprawka od 15 dzowniłam nie odbierał telefonów do 20 od zmysłów odchodziłam więc zadzwoniłam do kolegi a ten że mój się troszkę dzisiaj napił i śpi wyobrażacie sobie to pół dnia przepłakałam a on mi jeszcze napisał gdzies po 23 że pracuje i mu sie nalezy noż k....wa pojechał do ch... po to żeby na rodzinę zarabiać a nie chlać:( powiedziałam mu że nie ma sensu aby on tam był jak pije tu pójdzie do roboty i będziemy jeść suchy chleb nieodpowiedzialny gnojek póścić ze smyczy do same kłopoty i ja mam się nie denerwować ojjj przepraszam ale nie mam komu się wyżalić mam tylko was:(
Miłego poniedziałku kochane:)

reklama
Cześć dziewczyny:)
Weekend zleciał nawet nie wiem kiedy, ale pogoda była super wiec udany :) a co ważne mąż zabrał mnie na zakupy wczoraj:) wiec sie obkupiłam i humor od razu lepszy :D
Ilona- ja po poronieniu samoistnym jak wychodziłam ze szpitala mialam właśnie 4mm endometrium i lekarz mnie wypuścił i własńie dlatego ze wciągu doby zmniejszyło sie z 11mm na 4mm obyło sie bez zabiegu , nie wiem czy CI to w czymś pomoże ale napisałam abyś sie nie martwiła !!!!!!!
Kłaczek - wózek wypasiony,!!!!!!! Własnie takie są najlepsze, gondola szeroka, koła duże pompowane , fajnie sie prowadzi itd , wiec decyzje podjęliście słuszną własnie taki kupując:) Ja mialam Coneco v3 ale własnie go tydzien temu sprzedałam bo mały urodził sie na zime i te małe dwa kołą to po prostu koszmar !!!!! Strasznie ciężko było jechać po śniegu :( co ja przezyłam z tym wózkiem to tylko ja wiem, i teraz jak uda sie juz szczęśćliwe zajść w ciążę kupimy na 100% taki ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1689905698) - Aukcje internetowe Allegro :) nawet ten zielony kolor bedzie pasować i do chłopczyka i do dziewczynki !!!

Dziś tez pogoda super, wiec robie prania, myje okna itd, szkoda dnia ,a jak juz mi sie zachciało robić takie porządki to korzystam bo jutro pewnie bedzie odwrotnie i nic nie bedzie mi sie chciało !!!!!
Okres juz mi sie konczy wiec jest szansa ze w środę gin "zajrzy "do mnie czy jest ok wszystko ;)))))
Buziaki dla reszty dziewczyn :********
Ewelinka dobrze ze sie żalisz, naprawdę nie ma co sie tak denerwować bo tak na prawdę nie ma o co, wiesz jakie są chłopy ,????? Ony to jak dzieci, do 5 roku życia sie rozwijają potem juz tylko rosną , a twoje nerwy nie pomogą ani Tobie i maleństwu!!Nie jestem w temacie niestety wiec nie wiem gdzie wyjechał Twój mąż, ale głowa do góry, i proszę sie juz nie złościć !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ewelinka - wiesz....trzęsiemy cały czas....ale testować będę dopiero za jakieś dwa tygodnie....bo teraz dopiero mi sie owulka ma zacząc...więc...oh...już sie nie mogę doczekać!!!

Hejka babki!

Jak tam po weekendzie?
U mnie znowu coś dzisiaj z internetem się dzieje. o ciężkich bojach udało mi się w końcu wejść.

Bibianko - o dr Cholewie czytałam raczej niepochlebne recenzje. Wszystkie babki piszą, że on jeden jest tam nie na miejscu. Manka ma bardzo dobre opinie i wybrałam go z polecenia kolegi mojego M. Też miał problemy a teraz ma już pół rocznego bąbla. Już niedługo zobaczymy co nam powie. Jeżeli jednak w grę będzie wchodziło tylko in vitro, to nie skorzystamy, bo nas nie stać :(

Kłaczku - teraz mogę się w końcu rozpisać :) Zimorodek to kawał dziecia jest :) Bomba! Bardzo się cieszę!

Lina - oj nawet nie wiesz jak bym chciała dołączyć do Kłaczka! Nie wiem, czy ta Provita będzie dla nas szczęśliwa ale trzeba spróbować.
A twój suwaczek prawie na końcówce!!!! Jahuuuuuuuu!

Ewelinko - dzięki za &&&. Kurczę, to nie dobrze, że się denerwujesz swoim małżem :( Te chłopy, to potrafią człowiekowi dopiec. Kurczę nie mogę Ci nic mądrego doradzić. Cholery mozna dostać. Wiem co przeżywasz, bo też nie raz miałam podobne schody. Wiem jak to boli. Trzymaj się kochana!

Emy - poseksujemy za Ciebie :) No ale ja już mogłabym też dać sobie spokój nawet na 9 miesięcy. M powiedział, że wytrzyma, tylko żeby miał po co.
Trzymam kciuki, żeby skurcze ustały. Moja koleżanka miała taki sam problem i non stop lądowała w szpitalu i na lekach ale udało się i ma śliczną córeczkę. Mam nadzieję, że wam też się uda :)

Anastazja - namawiałam M na wypad do Krakowa ale wymyślił piknik modelarski w Międzybrodziu Żywieckim. Mam jednak nadzieję, że w końcu dotrzemy. Mam już siedzonko, oparcie i sakwy. Jedzie mi się wyśmienicie :) Buziolki

Onaxxx - pieprz to głupie gadanie. Niech się koleżanka tak nie mondruje, bo nie wiadomo co ją jeszcze w życiu spotka. Olej to głupie towarzystwo, kup psa i za zbawienną radą, chyba Ewelinki, maszeruj z nim na spacer. Może spotkasz kogoś ciekawego. Nie zbadane są wyroki boskie.

Karolciu - my jedziemy nad Zalew Soliński w sierpniu. Mamy wynajęty taki fajny drewniany domek. Salon z aneksem kuchennym, kominkiem a na górze 3 pokoiki. Znajomi to zamawiali więc nie znam szczegółów ale mogę grzebnąć w necie, może znajdę.
Trzęsiecie ziemią? My też a owulkę mam właśnie za sobą więc jesteście tuz, tuż za nami. Boże żeby w końcu coś z tego wyszło! jak ja bym chciała żeby na wizycie w Provicie okazało się, ze jestem w ciąży! Karolciu trzymam za nas łapki :)

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku!

ilonka - nie robię owulacyjnych...ja mma bóle owulkowe więc raczej wiem kiedy jest...nie chcę, aż tak wariować i planować co do dnia boboseksów...

zjoluś - oj...oby sie udało....trzymam z całych sił kciuki. My chcemy jechac na 2-3 dni tylko...i najlepiej do jakiegoś hoteliku, gdzie daja i śniadania i obiadek można zjeść...bo chcę po prostu odpocząć trochę inaczej niż w domu, albo w górach u teściów...więc domki to raczej odpadają....zreszta my tylko we dwoje to nam się nie opłaca.
najchętniej bym jakieś SPA sobie znalazła...tak na dwa dni....pełen relaks....ale to koszt wysoki..

Karolcia w sumie masz racje :) lepiej wyluzować i kochać sie kiedy ma sie ochotę a nie wyczekiwać specjalnie tego dnia !!!!!!Przy takim podejsciu zajdziesz szybciutko i tego zyczę ;)

Zjola - no szukam szukam, ale albo ceny z kosmosu, albo jakieś takie warunki kiepskie....sama nie wiem....najbardziej by mi odpowiadał taki pakiet SPA dla dwojga, ale to za trzy dni poniżej 1000 nie ma...
nie masz czego zazdraszczać.....my juz po urlopach wszelkich....teraz tylko praca i praca została...dlatego taki tylko 3 dniowy wypad jeszcze planujemy...bo nam żal....że sezon wakacyjny w pełni, a my już dupa ....
zreszta nic nie planuje...bo nie wiem co ten miesięc przyniesie....
kochana...jesteś juz po owulce...więc trzymam kciuki...żeby teraz sie udalo....i Tobie i nam.....

reklama
Karolcia, to nie jest temat na placz, to jest temat na ogromna radosc. Poplakac przez chwile, ale potem spiewac z radosc, tancyc, fruwac... I bedziesz tak miec. Bedziesz chciala opowiedziec kazdemu jak bardzo szczesliwa jestes, bedziesz usmiechac sie do ludzi na ulicach, do dzieci w wozkach, do innych ciezarnych kobiet, kazdy dzien bedzie swietem. Czekam na Twoje testy, ale spokojnie...
Kasia, on ma gondole 2w1 - jak si odepnie palak a wepnie oslone na nozki to sie robi gondolka. Ja myslalam o takiej wkladce do gondoli, przeznaczonej dla kompletnego maluszka - taka torba z daszkiem i uchwytami do noszenia, wkladana do wozka. My cos takiego mamy w wozku, za to nie mamy torby na drobiazgi zawieszanej na uchwycie, ale ze to zima bedzie, to takie nosidlo moze byc calkiem przydatne na poczatku.
EwelinaK, ja wole powoli sie zaopatrzac. W sumie odkladanie jakiejs kaski zeby potem nagle zakupy porobic wcale nie musi sie udac, a nagle wykopac wieksze pieniadze to juz wcale. Poza tym kupuje powoli dokladnie to co chce kupic, a jak by mnie juz pocisnelo to co? Kupowac co jest bo potrzeba juz? Nie chce tak.
Ilona, fajniusi ten Wasz wypatrzony wozek. O ten snieg mi tez chodzilo - tu nie odsniezaja w ogole chodnikow, z ulicami bywa roznie, wiec zima, jak snieg spadnie, masz albo wydeptana sciezynke na chodniku, albo muldy na jezdni. I ludzie glownie jezdnia chodza mijajac sie z samochodami.
Zjola, wyluzuj, sprobuj na spokojnie. Wiesz co ma byc to bedzie itd. Jakos latwiej wtedy sie udaje. Tak chcialabym zeby Wam sie udalo...

Do góry