cześć wam kobitki kochane
a ja leżę ale przyznam że dopiero od kilku godzin musiałam dzisiaj jeszcze pozałatwiać sprawy abym mogła na dobre rozgościć sie w łóżku przegląd samochodu spr w pracy ubezpieczenie ale akurat z tym mam dobrze bo mam swoja multiagencję więc wyliczę najtańsze oc samochodu. co do pracy koleżanka obrażona na cały swiat że musi być sama w pracy
a do nas jak przyjdzie jedna osoba na dzień to góra
więc powiedziałam jej że chyba to najlepszy czas abym ja mogła spokojnie odpocząć i żeby zrozumiała że tu chodzi o zycie mojego dziecka a ona jej korona z głowy nie spadnie
kłaczku pewnie masz stresa wszystkie tu trzymamy kciuki ale ty pewnie i tak przeżywasz ja na wczoraj jak położyłam się na fotelu to modliłam się abym zobaczyła moje dziecko i łzy mi sie pokazały jak je zobaczyłam i usłyszałam serduszko czego i ty jutro napewno doświadczysz
a co do chińczyków mieliście się zacząc rozgladać za nowym lokum???
igusiad mojego nie ma 2 tygodnie a mnie serce ściska
najgorszy chyba początek jest rozstania, niestety u nas jest wegetacja nie da się ukryć
Rafałek napewno się cieszy tyle nie widział tatusia
lina jak się czyms martwisz to potem masz odzwierciedlenie w głupich nieprzyjemnych snach też tak mam a widzisz wszystko sie jakoś do kupy poskładało a suszarką się nie przejumuj może czas był na lepszy model
dobrze że nic się nie stało
Buziaki kochane