Karolciu kochanie ty moje. Oby Twoje słowa były prorocze
Ja te objawy tez pewnie mam w głowie. Ześwirować można. No to oby 29 @ nie przylazła.
Lipiec to miesiąc naszego ślubu, może okaże się szczęśliwy?
Oj doczytałam drugiego posta! Zaraz Ci wleję, po jakiego grzyba testujesz tak wcześnie? Nawet tydzien po terminie @ testy lubią nie wychodzić a Ty tydzień przed robisz? Nieładnie, nieładnie
A tak na marginesie - miłego wypoczynku, znowu!
IZW dzięki za kciuki
Czarna, ty czarownico, może coś wykraczesz
Przyklej sobie zwykły plaster i powiedz swojemu panu, ze teraz masz nowe, ha, ha. No nie żartuję oczywiście, ale fajnie by było!
Dobrze, ze się wyszalałaś na wyjeździe, bo może niedługo będziesz miała szlaban
Cholera czytam następnego posta i już pozamiatane? Doopa z tym wszystkim! A tak się cieszyłam
Onaxxx kurczę, gdzie to jest napisane, ze romans kwitnie? jakoś nie doczytałam, tylko w postach dziewczyn. Gapa ze mnie, ale się cieszę!!! A nie mówiłam!!!
A z tym serduchem, to nie ma żartów, chyba, że to miłosne boleści, ale ja bym poszła do lekarza. Ostatnio miałaś dużo stresów a pikawa tego nie lubi.
Kłaczku A czy ty wiesz dlaczego kobiety mają mniejsze stopy od mężczyzn? Żeby mogły stać przy zlewie
To tak apropo zlewu. Przy brodziku to się również przydaje. Teraz nie było tak finezyjnie ale nich się w końcu uda do licha!
Emy gratuluję chłopaczka
Co do kłaków, to ja jestem małpiszon od urodzenia. Na głowie dużo, na nogach dużo, na twarzy meszek, na rekach dużo i długie, na ... no dobra wystarczy! Jak wskakuję do brodzika, to biorę maszynkę do golenia i wypraszam towarzystwo. Dobrze, że jestem szatynką i nie są ciemne te kudły.
Isza
Ola** trzymaj się.
V_jolka ty cholero! Nie pokazujesz się, nie pokazujesz a teraz tak z grubej rury! Ja nie wiem, czy ja dam radę wytrzymać to napięcie! Moje gratulacje zanim zejdę na zawał
Aga smutno
Co do testów ostał mi się ino jeden i czeka na odpowiedni moment. Jak zaczynam plamic przed @, to wiem, że nie ma sensu testować, tak więc sobie leży w szafie.
Babki oddam @ w dobre ręce na 9 miesięcy, która chętna?