reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hmmmmm...jedne kupuja buty, inne kosmetyki, albo torebki....a ja wyleciałam na sekundę z pracy i polecialam do apteki bo była promocja testów ciążowych - kupiłam od razu trzy! ( amila - strumieniowy....za 5 zeta!) a w domu jeszcze jakieś 5 leży spokojnie w szufladach.....
wróciłam i stwierdziałm, żem wariatka:-)

reklama
V_jola-gratuluje fasolinki duzo zdrowka dla was obojga.

Emy-gratuluje synusia:)A nozki nie wazne czy po mamusi czy po tatusiu wazne ze sa dwie i lada moment nim sie obejzysz beda kopaly w brzusiu.

A u nas dzis smutny poranek nasz kochany Fredzio odszedl na druga strone.Spodziewalismy sie tego bo po ostatniej wizycie u weta wiedzielismy ze jest bardzo chory mial padaczke a i z racji wieku jego serducho tez nie bylo w najlepszym stanie ale tak ciezko pogodzic sie z tym ze juz nie bedzie biegal po mieszkaniu,psocil,gonil za kotami.Te wspolne 9lat daly nam wiele radosci teraz jest jakos tak pusto.
27032010(001).jpg

Aaaa... To dla mnie kazdy byl strumieniowy. No, paskowe tylko nie bo utrafic tym drobiazgiem ciezko. :-D O,o... Ten co ostatnio kupilam, plytkowy byl taki wlasnie. Pudelka nie pamietam, ale ta skuwka sciagana... No i tez bylo w instrukcji ze do bezposredniego zastosowania.

Witam :-)
Zafasolkowanym gratuluję a Aniołkowy Mamusiom zapalam
[*]
Kłaczek kiedy bedziesz miała wkoncu ten skan. ja tez sobie zamówie u Ciebie trampeczki ale tak po połowie. chyba ze wystawisz do tego czasu na allegro to wtedy tam kupie.
Piszecie w takim tempie ze trzeba codziennie nadrabiac bo potem sie nie daje rady.
Melduje ze wczoraj byłam u gin i na prenatalnych i wszystko jest oki 12t4d termin porodu 30.12.2011 hehe mój M. sie śmieje ze w Sylwestra urodze. nieważne kiedy ważne zeby było wszystko dobrze i zdrowo. Mam L4 wiec sie bycze w domu
karolcia STWIERDZAM ze jestes szlona na maksa. a Fotki przepiękne :-)
Pozdrawiam Miłego Dnia Babeczki

08. lipca, kasiu. Przestalam sie czochrac o wczesny bo teraz to juz nie mialo by znaczenia. Co do trampoli to mam plan - musze porobic wybor w kolorach, potem pacnac ladne focie i faktycznie na Alle mozna by sprobowac tez. Co by nie? 30.12? Elegancko, mozna i tak. Ja mam ze 2 tygodnie dalej. Midwife twierdzi ze na 18, ja ze 13 stycznia.

Mialam dziś nie pisac , bo mam podły nastrój i straszne nerwy , ale....

Vjolka , gratuluje! Długo cie nie było .... fajnie że z nami się dzielisz takimi wieściami:) I ciesz sie ! pomimo wszystkim przeciwnościom. Ja do dziś mam straszne wyrzuty że nie cieszyłam się z 2 ciąży , byłam wręcz zła. A teraz nie widzę świata bez Blanki , i jeszcze jest do mnie okropnie podobna. Zobaczysz , wszystko się z czasem poukłada. Buziaki.

Po dzisiejszej kłótni z moim Panem , wyzbyłam się złudzeń i marzeń . Nic już nie planuję , bo nie ma sensu. Po weekendzie będę częsciej z wami . Trzymajcie się dziewczyny.

Karolciu kochanie ty moje. Oby Twoje słowa były prorocze :) Ja te objawy tez pewnie mam w głowie. Ześwirować można. No to oby 29 @ nie przylazła.
Lipiec to miesiąc naszego ślubu, może okaże się szczęśliwy?
Oj doczytałam drugiego posta! Zaraz Ci wleję, po jakiego grzyba testujesz tak wcześnie? Nawet tydzien po terminie @ testy lubią nie wychodzić a Ty tydzień przed robisz? Nieładnie, nieładnie :no:
A tak na marginesie - miłego wypoczynku, znowu!

IZW dzięki za kciuki :)

Czarna, ty czarownico, może coś wykraczesz :) Przyklej sobie zwykły plaster i powiedz swojemu panu, ze teraz masz nowe, ha, ha. No nie żartuję oczywiście, ale fajnie by było!
Dobrze, ze się wyszalałaś na wyjeździe, bo może niedługo będziesz miała szlaban :)
Cholera czytam następnego posta i już pozamiatane? Doopa z tym wszystkim! A tak się cieszyłam :angry: :(

Onaxxx kurczę, gdzie to jest napisane, ze romans kwitnie? jakoś nie doczytałam, tylko w postach dziewczyn. Gapa ze mnie, ale się cieszę!!! A nie mówiłam!!!
A z tym serduchem, to nie ma żartów, chyba, że to miłosne boleści, ale ja bym poszła do lekarza. Ostatnio miałaś dużo stresów a pikawa tego nie lubi.

Kłaczku :) A czy ty wiesz dlaczego kobiety mają mniejsze stopy od mężczyzn? Żeby mogły stać przy zlewie :) To tak apropo zlewu. Przy brodziku to się również przydaje. Teraz nie było tak finezyjnie ale nich się w końcu uda do licha!

Emy gratuluję chłopaczka :)
Co do kłaków, to ja jestem małpiszon od urodzenia. Na głowie dużo, na nogach dużo, na twarzy meszek, na rekach dużo i długie, na ... no dobra wystarczy! Jak wskakuję do brodzika, to biorę maszynkę do golenia i wypraszam towarzystwo. Dobrze, że jestem szatynką i nie są ciemne te kudły.

Isza :szok:

Ola** trzymaj się.

V_jolka ty cholero! Nie pokazujesz się, nie pokazujesz a teraz tak z grubej rury! Ja nie wiem, czy ja dam radę wytrzymać to napięcie! Moje gratulacje zanim zejdę na zawał :)

Aga smutno :(

Co do testów ostał mi się ino jeden i czeka na odpowiedni moment. Jak zaczynam plamic przed @, to wiem, że nie ma sensu testować, tak więc sobie leży w szafie.

Babki oddam @ w dobre ręce na 9 miesięcy, która chętna?

reklama
Czarna, ale co powiedział Ci że nie chce dzidzi??

IZW ja jak będę kiedyś w ciązy to tez nikomu oprócz M nie powiem, będę chciała zachować to w tajemnicy, tak długo jak będę mogła, mam nadzieję że nie bedę musiała tak często odwiedzać szpitala....

już zapomniałam co miałam napisać...

Karolcia trzymam kciuki żeby to byla ciąża, tak mocno mocno zaciskam :-)

Ja znów mam te bóle i znów mi słabo, spie całymi dniami, miałam 2 dni wolnego i przespałam je....dobrze się czuję jak mam @

a ja wam powiem że 27 lipca tez robie sobie tatoo, zawsze chciałam mieć ale boję się bólu i to mnie powstrzymywało, ale teraz robie go dla Filipka, taki tatoo który cos znaczy nie tylko dla mnie ale i dla seby, on tez jest przeciwnikiem ale jak mu powiedziałam o tym to sam mnie zawiózł do studia tatoo i powiedział, ze mi da kase na niego....

Kłaczku a jak tam Twoje samopoczucie?

Zjola na tydzień moge wziąśc ale na 9 to :no::no::no::no::no::no: oj nie :-D

Onaxxx może to rzeczywiście z miłości ;-) ale przejdź sie do lekarza, ja tak kiedys miałam, myslałam że zawał, ręka mi wtedy tak zdretwiała, że w pracy to juz po karetke dzwonili no i sie okazało, że to nerwobóle....

Ostatnia edycja:
Do góry