reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża po 40

jestem po robocie :)

Dziękuję dziewczyny, wiecie za co;-)

Misia te polarkowe spodenki to były dodane do stroju w jakiś upalny dzień ?:-)
ja lubię bardzo Paćkę w turkusie np., no ale takich ubranek jest jak na lekarstwo, ona jest typem urody ZIMA, tak mi sie wydaje, bo dobrze wygląda w turkusach, mocnych różach, żółtym, Ollena Cartersy jak zwykle prześliczne:tak:
Andzike no to fantastycznie Jas wyewoluował, tak to często bywa :-D Moja Śruba była zarejestrowana przy pierwszych wizytach w gabinecie u Justynki jako Miłasia, śmiałam z tego jak zobaczyłam , bo nijak się to imie miało do jej wyczynów i szybko wyewoluowała na Śrubę właśnie:-D. Ja tez miałam straszną jazde przy porodzie z Karolem i strasznie bałam się drugiego, ale zobaczycie drugi jest inny, lżejszy, szybszy, nie taki Heloł Kiti straszny jak go malują jednym słowem;-):-D

Ollena a umknęło Ci...tak, mój Mars chce tworzyć powieść fantasy , myśle, że od lat łeb popsuty przez zabijanie smoków może się do tego nadawać:-D Mało tego wczoraj mi sie przyznał, że ma juz takie próbki swojej twórczości, przesłał mi na maila i dzis kawałek poczytałam, no i całkiem fajnie mu to idzie, jestem pod wrażeniem;-)

reklama
Anka Amelka też sypia w pajacykach lub śpiochach ale o dziwo jak zaczeła chodzić nie ściąga skarpet za to buciki te na rzepa namiętnie.Kolejne sandały rozmiar 19-cie sa wiązane te nie ściąga bo wiążę podwójnie ,a kolejne rozmiar 20-cia już sa na klamerkę i mylę ,że na dzień dzisiejszy jeszcze ściągnąć nie da rady.

Dokladnie. 20 i wiecej lat wstecz, to sie mialo gorsze spiochy, lepsze spiochy i takie najlepsiejsze, co to tylko do lekarza, ale spiochy. Moj najstarszy mial dresik na 4 miechy - kuriozum bylo, choc na dzisiejsze warunki koszmarek. I zakladalo sie go na... spiocy oczywiscie. :D

Rozmiar 19 :szok: na Wande za duży jest rozmiar 16 i mam ciągle problem żeby kupić buty o sztywnej podeszwie bez ABS dla dziecka chodzącego z mikroskopijną stopą. Mama mi teraz kupiła w PL kapciuszki rozmiar 15 i ma wysłać z nadzieją że będą dobre bo na centymetry to mi wychodzi że i tak będą za wielkie

Anka Amelka obecnie w 18-ce chodzi ale jak to możliwe powiedz Wandzia jest spora wzgledem Amelki i tak maleńka stopa:szok:

Nie wiem czy jest spora, ma 74 cm wzrostu a nosi ubranka jeszcze na 68 niektore. Ma mocne ciałko i moze stąd to wrażenie ale jest drobna, delikatna i bardzo mała w stosunku do innych dzieci w jej wieku.

Kubula miała jakies mało spokojne sny więc doszliśmy do wniosku, że to przez TV zapewne bo wczoraj coś tam leciało więc zero tv no chyba ze jakaś bajka w porze dobranocki. No tylko nie przewidzieliśmy jednego :baffled: dziecko właczyło tv do kontaktu, potem właczyło TV z guziczka a na koniec wspięło się po pilota i włączyło dekoder ... a teraz lecą rybki na mini mini :baffled:

Ania no to Amelka wyższa około 76cm nosi 74 -80 sa wyjątki gdy w 68 wchodzi ale rzadko.No ale waży jak wróbelek 7500.Wandusia na fotach wyglada dość duża

Wanda waży teraz około 9.5 kg. Moze znasz jakiś sklep w ktorym są takie małe buty skoro kupiłaś dla Amelki?

reklama
Aniu kupiłam na allu bo przeważnie tak małe rozmiary sa kupowane dla parady do wózka dziecko w nich nie chodzi wylicytowałam za 1 zł .Większe też w sumie małe bo 20tki odkupiłam od córki znajomej mała duża i też w butach nie pochodziła.Kupuj tylko ze wzorem pod podeszwą moc\no widocznym bo w jednych takich tylko wyryte paski pod podeszwa o mało mi Amelka nie rymsneła o beton

Do góry