reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

To wyobraz sobie kupienie butów rozmiar 15 dla dziecka chodzącego - po prostu cud musi być. Wandula ma teraz adidaski od Kłaczka i w nich tupta ale też noga jej wisi w nich bo za duże:(((

reklama
BB mi świruje, nie mogę edytowac posta.
Adidasy oczywiscie przed kostkę, bo innych nie produkują więc mam zgrzyt co niemiara ale lepsze to niż paradowanie na bosaka wszedzie :-D

Kłaczku Borys chodzi w 22 duzi chłopcy maja duze stopki ,a Wandeczka z mini stopka przebiła chyba wszystkich:szok::-D

Dziewczynki te ubranka to 2-pak. Cudniasty, wczoraj wypatrzylam ta kiecke na zdjeciach u kumpeli w NY a dzis taka sama przyszla do nas! niespodzianka:-) Kolory bardzo zywe:-)

Ania szoooK! Ale Wandzia ma stopke! Kolezanka szukala 18tki wszedzie dla swojej corki i znalesc nie mogla ale 15tka?!
JA jestem na etapie butow bo dzis przyjaciolka w Rzeszowie kupowala Mii sandaly i zdjecia mi mmsami wyslala, mierzylam stope Mii i ma rowne 13cm wiec A. wziela 20tki choc moze wymieni na 21. Smyk ma np taka numeracje ze dla Mii musialoby byc 21 ale CCC juz ma niby mniejsza, zobaczymy. Mia chodzi w 20 i ma odrobine za duze te buty, tzn nie chodzi tylko stoi;-) ale to w chlodniejsze dni bo w cieplutkie na boso maszeruje podtrzymywana.
No ale u Ani trudniej bo w UK o pogode tez trudniej;-)

misia tort zamowiony:-) mial byc wymyslny, z lukru ale jednak zwykly z napisem, owocowy, jutro wlasnie musze produkty dostarczyc.

Majuska czekam wiec na ksiazke Twojego Marsa! :-D

Ostatnia edycja:
Aniu sprawdzałaś Bartka ? Beppi ?
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-71294/N28
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-91356/0AC
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-71322/25K
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-MINI VERO/1Y7663/53
fakt że ciężko na odległośc kupować - my ostatnio poszliśmy do Bartka po sandałki a wyszliśmy z Beppi z 3 parami obuwia :baffled: (sandały, gumioki i pianki).
Ollena są różnice w rozmiarze nawet w obrębie tej samej firmy. CCC robi buty dla dzieci ?

Ostatnia edycja:
Dobranoc:-) ide na nowy odcinek "Gry o tron" i spać jutro ma być cieplej to i mniej czasu spędzę na bb.Ollena te ciuszki fajniuchne daj fotę małej jak ją wystroisz w jakiś cieplusi dzień:tak:

reklama
hehehe, Majuska - sorry, ale Paćka w falbanach to nieporozumienie!
Ja też ją widzę w stylistyce militarnej, albo, jak już ma być "kobieco" to dżinsowa spódniczka ogrodniczka i ramoneska. I malutkie martensy.

Hello Kitty - dla mnie to paskudztwo jest, znaczy po prostu normalnie brzydkie i tyle, ale patrzcie co znalazłam:
http://katnip.files.wordpress.com/2010/02/hello-kitty-cross-necklace.jpg
http://hellokitty.fr/blog/images/hellokitty_blog_img/2009/octobre/burqa-hello-kitty.jpg
http://1389blog.com/pix/hello-kitty-wedding-dress-pink.jpg

A poza tym - litości!!! Zjedzcie sobie tą Pavlovą gdzieś w kącie i nie dręczcie mnie, ja tu próbuję zgubić trochę odwłoku...
Co do obuwia - w ramach jednej firmy poszczególne modele w tej samej numeracji różnią się wielkością. Spędziliśmy z Maksem chyba pół godziny w sklepie Bartka, zanim mu znalazłam sensowne buty. Wyszło na rozmiar 19, ale w innych fasonach nie wchodził w 19, a były i takie gdzie 19 było dużo za duże.
A ja dziś wstałam opętana ideą, wizję miałam, wreszcie wiem co chcę zrobić z naszą sypialnią. Teraz tylko muszę Adamowi dziurę w brzuchu wywiercić, żeby pomógł ogarnąć techniczne kwestie i rzucam się w wir pracy.

Do góry