reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Axa to czekam na opinię bo wyglada na focie bardzo ale to bardzo zjadliwie.:-).Anka dzięki za wyjaśnienia w sprawie HK stara juz ta kotecka ,a w Pl dopiero zauwazyłam jej bytność raczej nie tak dawno.

reklama
Axa wybacz mi orzeszka :-) mam nadzieję że Cię nie uraziłam owym zachłyśnięciem się.
Usiłuję uśpić żmiję, słania się na nogach chociaż niedawno drzemała na spacerku. Zjadła rosół, dopchała triflą i herbatą a teraz zrzędzi w łóżku. Niech zaśnie bo muszę zabrać się za drugie danie a to jednak jest mocno utrudnioone gdy wisi na szafce kuchennej wpychając się przede mnie

Zoyka u Mii zero glutow itp, caly czas bierze leki przeciwalergiczne 2 razy dziennie.
Patryk tez ale on ciagle ma zielonego gila, bylo kilka dni przerwy i wrocil...

Majuska mnie nie urazilas never :-)

Axa Ada sliczna, taka drobniutka sie wydaje :-)

No to myśmy mieli schabowe (andzike to najprostsze z dań ,a marsy z zasmażana kapustą w wiekszości przypadków uwielbiaja u nas dziś mizeria zamiast kapusty była) A Amisia zjadła zupe pieczarkowa miks (ni zupełny) na gesto ze śmietana .Ollena Ty juz chyba pieczarki Mijce dawałaś? bo my po raz pierwszy.Co prawda jakis tam grzybek leśny w postaci szczatkowej już jadła ale taka ilośc po raz pierwszy.Mam nadzieję ,że wszystko bedzie oki

Witam poniedziałkowo :-)
HK uwielbiam ale na dziewcynkach małych i większych :-D osobiście się zastanawiam czy w ramach dziecinnienia nie zakupić sobie piżamki z koteckiem :-D
I nie wiem co "wolę" Barbie czy Monsterki - bo obie lale są koszmarne. Mam w pracy matki dziewczynek i przechodzę przez wszystkie mody - notesiki, lalki, kolory, HK.
Axa ale Ada słodko wygląda. Nie wiem dlaczego dla dziewczynek musi być wszystko różowe :baffled: jest tyle ładnych pasteli, wszelkie lawendy, fiolety, delikatne pastelowe odcienie żółci. A malinowy ? Pomarańczowy ? Ale na widok Twoich zakupów się ośliniłam - jednak to nie fasony dla Kubuli :-D I gratuluje bezy. Napisz jak smakowała :-D
Majuska - cudo :-D Twój Mars ma polot jednak -0 koleżanki mąż do tego zestawu założył polarowe spodenki wiec źle nie jest :-D
Zoyka a podeślesz mi kawałek dorszyka ?
Azula omijaj szerokim łukiem me wypowiedzi, nie komentuj, nie odnoś się, nie gratuluj, nie komentuj moich wpisów :-)

Andzike juz wyczailam jak wgrywa sie e-booki do tego elektronicznego czytadelka :-) bo tego wlasnie nie umialam..
No i teraz wrzuce sobie wszystkie czesci Jo Nesbo i wreszcie go przeczytam bo zawsze bylo mi szkoda kasy na cala serie:-)

Majuska cos mnie ominelo? Twoj Mars jakas ksiazke tworzy?

Azula daje pieczarki i zero sensacji. Grzyba lesnego nie daje dzieciom jeszcze.

Misia zgadzam sie...dla dziewczynek jest ogromny wybor kolorow, HK jak mi ktos daje to nie gardze a sama jeszcze nie kupuje. A Barbie? Bawilam sie cale dziecinstwo i Barbiami i Kenami ;-)) i wspominam bosko ten czas domkow i przebieranek:-)

Ollena ja sie Barbi nie bawiłam moja kuzynka miała jedną ale wtedy do kupienia jedynie w Pewksie ja za to dostałam klocki Lego do dzis je uwielbiam .Tamten zestaw był duży pokój dla ludzików ,a ja z niego układałam wiele innych rzeczy

reklama
Odrobiłam bardzo częściowo zaleglosci w oglądaniu zdjęć, bo tylko pisałam a zdjecia gdzieś uciekały na poprzednią stronę.
Axa bosko Ada wygląda :)) a waga idealna wręcz na panienkę i za chwilę zacznie gubić fałdki i tłuszczyk :-D
Misia róże nie są złe, aby tylko nie przesadzić z ilością. Wandula ma wszystkie kolory tęczy w ciuszkach a w niebieskim tutaj się pytają czy to chłopiec :))) wtedy zakładam jej kurteczkę z różowym haftem, spinkę na włosy i jest konsternacja :-D W UK jakoś twardo trzymają się podziału że blue tylko dla panów.

Do góry