reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

jestem po robocie :)

Dziękuję dziewczyny, wiecie za co;-)

Misia te polarkowe spodenki to były dodane do stroju w jakiś upalny dzień ?:-)
ja lubię bardzo Paćkę w turkusie np., no ale takich ubranek jest jak na lekarstwo, ona jest typem urody ZIMA, tak mi sie wydaje, bo dobrze wygląda w turkusach, mocnych różach, żółtym, Ollena Cartersy jak zwykle prześliczne:tak:
Andzike no to fantastycznie Jas wyewoluował, tak to często bywa :-D Moja Śruba była zarejestrowana przy pierwszych wizytach w gabinecie u Justynki jako Miłasia, śmiałam z tego jak zobaczyłam , bo nijak się to imie miało do jej wyczynów i szybko wyewoluowała na Śrubę właśnie:-D. Ja tez miałam straszną jazde przy porodzie z Karolem i strasznie bałam się drugiego, ale zobaczycie drugi jest inny, lżejszy, szybszy, nie taki Heloł Kiti straszny jak go malują jednym słowem;-):-D

Ollena a umknęło Ci...tak, mój Mars chce tworzyć powieść fantasy , myśle, że od lat łeb popsuty przez zabijanie smoków może się do tego nadawać:-D Mało tego wczoraj mi sie przyznał, że ma juz takie próbki swojej twórczości, przesłał mi na maila i dzis kawałek poczytałam, no i całkiem fajnie mu to idzie, jestem pod wrażeniem;-)

reklama
Anka Amelka też sypia w pajacykach lub śpiochach ale o dziwo jak zaczeła chodzić nie ściąga skarpet za to buciki te na rzepa namiętnie.Kolejne sandały rozmiar 19-cie sa wiązane te nie ściąga bo wiążę podwójnie ,a kolejne rozmiar 20-cia już sa na klamerkę i mylę ,że na dzień dzisiejszy jeszcze ściągnąć nie da rady.

Dokladnie. 20 i wiecej lat wstecz, to sie mialo gorsze spiochy, lepsze spiochy i takie najlepsiejsze, co to tylko do lekarza, ale spiochy. Moj najstarszy mial dresik na 4 miechy - kuriozum bylo, choc na dzisiejsze warunki koszmarek. I zakladalo sie go na... spiocy oczywiscie. :D

Rozmiar 19 :szok: na Wande za duży jest rozmiar 16 i mam ciągle problem żeby kupić buty o sztywnej podeszwie bez ABS dla dziecka chodzącego z mikroskopijną stopą. Mama mi teraz kupiła w PL kapciuszki rozmiar 15 i ma wysłać z nadzieją że będą dobre bo na centymetry to mi wychodzi że i tak będą za wielkie

Anka Amelka obecnie w 18-ce chodzi ale jak to możliwe powiedz Wandzia jest spora wzgledem Amelki i tak maleńka stopa:szok:

Nie wiem czy jest spora, ma 74 cm wzrostu a nosi ubranka jeszcze na 68 niektore. Ma mocne ciałko i moze stąd to wrażenie ale jest drobna, delikatna i bardzo mała w stosunku do innych dzieci w jej wieku.

Kubula miała jakies mało spokojne sny więc doszliśmy do wniosku, że to przez TV zapewne bo wczoraj coś tam leciało więc zero tv no chyba ze jakaś bajka w porze dobranocki. No tylko nie przewidzieliśmy jednego :baffled: dziecko właczyło tv do kontaktu, potem właczyło TV z guziczka a na koniec wspięło się po pilota i włączyło dekoder ... a teraz lecą rybki na mini mini :baffled:

Ania no to Amelka wyższa około 76cm nosi 74 -80 sa wyjątki gdy w 68 wchodzi ale rzadko.No ale waży jak wróbelek 7500.Wandusia na fotach wyglada dość duża

Wanda waży teraz około 9.5 kg. Moze znasz jakiś sklep w ktorym są takie małe buty skoro kupiłaś dla Amelki?

reklama
Aniu kupiłam na allu bo przeważnie tak małe rozmiary sa kupowane dla parady do wózka dziecko w nich nie chodzi wylicytowałam za 1 zł .Większe też w sumie małe bo 20tki odkupiłam od córki znajomej mała duża i też w butach nie pochodziła.Kupuj tylko ze wzorem pod podeszwą moc\no widocznym bo w jednych takich tylko wyryte paski pod podeszwa o mało mi Amelka nie rymsneła o beton

Do góry