reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Flo cudne te HK znalazłaś :-D Ja Paćkę widzę owszem i w falbankach i baletowej spódniczce ale rpzełamanej właśnie jakimiś martensami albo topikiem moro. A ja skapitulowałam przy bartku na lato. Kuba ma długa ale drobną stopę i albo mu buty spadały albo były za krótkie. Albo nie było rozmiaru, albo brzydko wyglądały ... więc skończyliśmy w beppi. Jest jeszcze fajna polska firma RenBut: Ren But - producent obuwia dzieci

reklama
Co do butków to mamy z Clarksa rozmiar 4M czyli 20 , ale mam po Alince sandałki z Bartka 19 i tez są dobre... to juz nic nie wiem.

Aniu - no to trochę problem, bo sprawdzałam, że Clarks na przykład ma numerację zaczynającą się od 2.

Ha, Ha..ale numer....dostałam chwilke temu fotki Paćki z tej tatusiowej stylizacji ( byli u mnie moi stali klienci ze swoją foksią i ja focili jak sie strzyże, w międzyczsie pyknęli też buszującej pod domem Paćce fotkę ) okazuje sie że tam jeszcze na łepetynie cos było :-D:-D, kupiona rok temu na Solinie badziewna chusteczka z napisem Patrycja, różowa:-D:-D:-D .. i teraz ta stylizacja "rządzi" na fejsbuku:-D, widziałam, że Ollena już nawet lajkowała:-D

919265_284195358383607_1547808750_o.jpg

Załączniki

• 919265_284195358383607_1547808750_o.jpg
    919265_284195358383607_1547808750_o.jpg
    67,7 KB · Wyświetleń: 76
Witam się z rana posiadając jeszcze łączność :-D
Flo zabiłaś mnie HK dzisiaj z rana i kawą się oplułam dokładnie :-D
Majuśka podobnie, nic nie powiem :-D
Azula dziękuję za linki, ale to są buty ortopedyczne i raczej paskudne z wyglądu. Pomijam już że oczywiście za duże. Pewnie sama byś nie chciała ubrać czegoś takiego Amelce. :baffled:

Misia beppi robi super butki, ogladałam je dokładnie ale to chyba za pół roku jak stopa Wandy osiągnie chociaż rozmiar 16 a po cichu chciałabym 17 :)))
Axa jak beza wyszła???
Zapraszam na kawę :-D myśmy pospały całkiem fajnie, Robert pojechał znowu strasznie daleko i nie wiadomo o której wróci do domu. Wanda trochę jest biedna bo jak tak dalej pójdzie to ojca będzie widywała w niedziele i być może w sobotę. Ja też sama siedzę sama cały dzień i nie zawsze jest mi z tym fajnie. Dzisiaj pobiegniemy na playgrupę to będzie rozrywka :-D

Ostatnia edycja:
Anka te pierwsze no sa nie za ładne te drugie bo ja wiem nie znowu takie brzydkie np do leginsów .Sugerowałam się tym podwyższonym zapietkiem ,a ortopedyczne na bank taki mają .Aniu spójrz na takie wcale nie sa brzydkie ,a małe BUCIKI, SANDALKI, SANDALY ROZMIAR 18 SKORA (3234006170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie lub takie Balerinki SREBRNE kratka MeGa UrOcZe ! 17- 13,7 cm (3224504638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .Anka zaprawdę powiadam Ci ciężko takie do wózka nie do chodzikowania to jeszcze byś znalazła .Może latem boso po trawce przechodzi ,a jesienią jakieś typu trzewiki + skarpeta w rozmiarze 18 trafisz..PS Amelka właśnie w takich profilaktycznych stawiała pierwsze kroczki może nie najładniejsze ale po domku i do nauki chodzenia w sam raz i do ogródka..Aniu no co zrobić nie produkują do chodzenia tak mini butków chyba u szewca trza by zamawiać.Pogoda jakby lepsiejsza:-)

Ostatnia edycja:
Azula dziekuję, rzeczywiście przyjdzie mi czekać aż stopa nieco urośnie bo czarno widzę ładne sandałki na lato.
Pies mnie męczy, był o 5 na dworze i znowu łazi... nie mam siły do bydlaka tym bardziej że muszę wtedy zostawiać Wandulkę samą w domu i trzęsę się zawsze ze strachu że coś wywinie. Ostatnio wykąpała się w psim rosołku :baffled:

Hej,
Ja juz bylam daleko w miescie na piechote i cos tam kupilam, teraz robie zupe ze szparagow zielonych, zobaczymy jak rodzince posmakuje.

Misia przyjaciolka byla w Zarze, w Smyku i nic nie bylo na Mie, wiec powiedzialam jej zeby do CCC zajrzala i okazalo sie ze tam bardzo duzy wybor sandalkow byl.

Katrina Mia tez 'chodzi' w 4M Clarksa ale jeszcze duzawe sa.
Aha, Katrina napisalam Ci na GZ ze przestalam plamic..niestety wrocilo :(

Dzis ubralam jej Crocsy i wreszcie nie spadaja!!! zaluje wiec, ze te sandalki A. kupila bo obeszloby sie no ale zobaczymy jakie beda.

Majuska a pewnie, ze lajkowalam, wiedzialam kto ubral wiec tymbardziej lubie to ;-)))

U Was tez sa juz polskie truskawki? my sie juz zajadamy :-))

Ostatnia edycja:
Kawa!
Byłam tu wcześniej, ale jak się miałam odezwać, to wrzucili mi jakąś pilną robotę, nie wiem za jakie grzechy :baffled:
Majuska - rushoffa (aż mnie zęby bolały przy pisaniu tego:-D) Paćka rządzi :-) też to skomentowałam, a dzięki temu, że napisałaś, że Ollena to lubi to wyczaiłam Ollenę na FB :-D
axa - i jak beza wyszła?
anka_d - zapowiada się, że Wandzia będzie mieć taki sam problem z butami jak ja :-) póki Kacper nie chodzi to nosi butki głównie kupowane na ciuchach albo po kimś - mają tylko osłaniać nóżkę przed zimnem, ale niedługo i nas będzie czekać wyprawa do obuwniczego :no: Qrde, bałabym się zostawić teraz Kacpra samego w domu :eek: Jak był mniejszy to owszem, na 5min. z psami wychodziłam, teraz wolę go wpakować w wózek i wyjść... ale moje psy są w sumie łatwe do ogarnięcia, poza rzadkimi odpadami Sziry (pogonienie Murzynka na rowerku czy próba zaatakowania słabo pachnącego "dziada" z kraciastą torbą albo samochodu wywożącego gó...a z ToiToi) daje się nad nimi bez problemu zapanować na spacerach, nawet jak idę sama z wózkiem.
Malfi - halo, halo, ziemia do Malfi!
Coś jeszcze miałam, ale znowu dostałam jakiegoś "wrzuta" do zrobienia :wściekła/y:

reklama
Andzike dzieki za wyczajenie! ;-)

Ania ten Wasz pies to wybitny jest, nie ma co ;-) Łazi czyli chce wyjsc? POla wyjdzie o 5 rano i pozniej dopiero wieczorem ok 19-20, nie ma innego wyjscia a tez bym sie bala Mii zostawic juz teraz. Jak tylko siedziala to zostawialam ja z Patrykiem i bieglam na dol po bulki do sklepu albo do skrzynki. Teraz nie ma takiej opcji chyba ze by spala..

Poczytalam na GZ o Marsach..

Ostatnia edycja:
Do góry