@zeberka363 właśnie dlatego pediatra mówi żeby nie spieszyć się z owocami bo są smaczniejsze . Podawać dopiero jak dziecko zaakceptuje smak warzyw i kaszki. Ale wiadomo teoria teorią a w praktyce zobaczymy jak to wyjdzie [emoji6]
reklama
Magdala76
Fanka BB :)
Moj syn tez szkielet. Ponad 180cm i 64kg. Zywi sie jedynie tostami z szynka i serem. Jak widze jego jadlospis to mnie irytuje. Po przebytym cowidzie przestal jesc jajka i czekolade. Troche wrocil do miesa. Odrobine. Cala reszta je normalnie, choc najmlodsza zdecydowanie lubi slodycze. Ale nie dostaje tyle ile by dala rade. Z owocami i warzywami nigdy wsxystkie dzieci nie mialy problemu. Srednia cora potrafila zjasc trzy obiady (spore porcje) jak byla mala. W przedszkolu, w domu i u babci. Teraz dba o figure wiec tez chudzina. Ale je wszystko tyle ze duzo sie rusza i cwiczy. Wstyd przyznac ale juz nie pamietam jak u nas bylo z rozszerzaniem diety. Cztety lata a ja pusto w glowie....Moj starszy jako maluch jadł ładnie, teraz okres dojrzewania a on 50 kg i 175 cm, chudy aż brzydki. We wszystkim grzebie i ogólnie mało je. Koło 3 Rz zaczął wybrzydzać i tak mu zostało.
A dzis bylam u gina i potwierdzone ze na pokladzie kolejna dziewczynka. A juz niedlugo polmetek.
D
doublimam
Gość
Super dziewczyny górą duzo zdrowka tez bym chciala jeszcze jedna dziewczynke... ale cos nie idzie namMoj syn tez szkielet. Ponad 180cm i 64kg. Zywi sie jedynie tostami z szynka i serem. Jak widze jego jadlospis to mnie irytuje. Po przebytym cowidzie przestal jesc jajka i czekolade. Troche wrocil do miesa. Odrobine. Cala reszta je normalnie, choc najmlodsza zdecydowanie lubi slodycze. Ale nie dostaje tyle ile by dala rade. Z owocami i warzywami nigdy wsxystkie dzieci nie mialy problemu. Srednia cora potrafila zjasc trzy obiady (spore porcje) jak byla mala. W przedszkolu, w domu i u babci. Teraz dba o figure wiec tez chudzina. Ale je wszystko tyle ze duzo sie rusza i cwiczy. Wstyd przyznac ale juz nie pamietam jak u nas bylo z rozszerzaniem diety. Cztety lata a ja pusto w glowie....
A dzis bylam u gina i potwierdzone ze na pokladzie kolejna dziewczynka. A juz niedlugo polmetek.
Nelja
Moje dzieci tez z tych wybrzydzajacych przy jedzeniu. Jedno je to, drugie co innego , także zwykle gotuje wszystkim osobno
Za to słodycze lubią . Synowi muszę ograniczać , bo przez to siedzenie na lockdownach , nieco mu się przybrało. Za to córka to szkieletor , 162 cm i 41 kg
@Magdala76 Gratuluje potwierdzonej dziewczynki
@doublimam - @ się rozkręciła?
Za to słodycze lubią . Synowi muszę ograniczać , bo przez to siedzenie na lockdownach , nieco mu się przybrało. Za to córka to szkieletor , 162 cm i 41 kg
@Magdala76 Gratuluje potwierdzonej dziewczynki
@doublimam - @ się rozkręciła?
arona
Gratuluję córeczki Magdala76, posucha tu na chłopaków
Najważniejsze, że zdrowe bo najukochańsze to napewno!
Moi mówią, że tak szukają słodyczy i się opychają jak są bo im bronie niby jakby mieli pod dostatkiem to by tak nie chcieli
Leo raczej by nic innego nie tknął...
Mnie się wydaje, że im więcej jesz tym lepiej ci idzie trening czyni mistrza
Jutro ten, no... Piąteczek
Dublimam jak u ciebie?
Najważniejsze, że zdrowe bo najukochańsze to napewno!
Moi mówią, że tak szukają słodyczy i się opychają jak są bo im bronie niby jakby mieli pod dostatkiem to by tak nie chcieli
Leo raczej by nic innego nie tknął...
Mnie się wydaje, że im więcej jesz tym lepiej ci idzie trening czyni mistrza
Jutro ten, no... Piąteczek
Dublimam jak u ciebie?
D
doublimam
Gość
Rozkrecił... hmmm.... ujełabym to raczej tak
Caly czas podkreśla swoja obecnosc
Nie jest tak duzo jak zawsze ale jest... I to caly czas
Chyba sobie tytul pracusia miesiaca wyjasnie na czerwiec
Rozmawialam a ginem. Umowilismy sie na wizyte na 23 wieczorem, sprawdzi od razu jak tam OWU.
Powiedzial, ze test po zakonczeniu @ mozna zrobic I zobaczyc czy cos jest na rzeczy... moim zdaniem nie jest ...
Caly czas podkreśla swoja obecnosc
Nie jest tak duzo jak zawsze ale jest... I to caly czas
Chyba sobie tytul pracusia miesiaca wyjasnie na czerwiec
Rozmawialam a ginem. Umowilismy sie na wizyte na 23 wieczorem, sprawdzi od razu jak tam OWU.
Powiedzial, ze test po zakonczeniu @ mozna zrobic I zobaczyc czy cos jest na rzeczy... moim zdaniem nie jest ...
D
doublimam
Gość
Nie chce aby inni musieli sie dzielic (@Katrinaka) mialam nadzieje, ale ona powoli umiera we mnie I oswajam sie z ta mysla...Widać tytułem miesiąca nie chcesz się dzielić, chcesz cały twój
Przez chwilę byłam w szoku, że się z ginem przed północą umawiasz
Mąż mowi, ze musimy wiecej sie starac
arona
Nie chce aby inni musieli sie dzielic (@Katrinaka) mialam nadzieje, ale ona powoli umiera we mnie I oswajam sie z ta mysla...
Mąż mowi, ze musimy wiecej sie starac
Pewnie wie co mówi, Nelja też musiała zaufać mężowi, który wiedział co zrobił .
Wiecie a mi czasem głupio, bo ja się starałam żeby nie było a jest i co cykl się cieszę z @...
Jeden chce i nic a drugi nie i Bach...
reklama
D
doublimam
Gość
Cos w tym jest. My przed ta straconej ciaza staralismy sie 5 miesiecy zylismy od @ do dni plodnych, uwazalismy co jemy, pijemy, spacerowalismy, testy codziennie a dni plodne punkt 22:00 itp itd I nic bylismy juz zmeczeni ta cala akcja ... zdecydowalismy, ze odpuszczamy I bum jest ... skonczyl sie jak sie skonczylo ale widocznie tak mialo bycPewnie wie co mówi, Nelja też musiała zaufać mężowi, który wiedział co zrobił .
Wiecie a mi czasem głupio, bo ja się starałam żeby nie było a jest i co cykl się cieszę z @...
Jeden chce i nic a drugi nie i Bach...
Podziel się: