reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Moj starszy jako maluch jadł ładnie, teraz okres dojrzewania a on 50 kg i 175 cm, chudy aż brzydki. We wszystkim grzebie i ogólnie mało je. Koło 3 Rz zaczął wybrzydzać i tak mu zostało.
Moj syn tez szkielet. Ponad 180cm i 64kg. Zywi sie jedynie tostami z szynka i serem. Jak widze jego jadlospis to mnie irytuje. Po przebytym cowidzie przestal jesc jajka i czekolade. Troche wrocil do miesa. Odrobine. Cala reszta je normalnie, choc najmlodsza zdecydowanie lubi slodycze. Ale nie dostaje tyle ile by dala rade. Z owocami i warzywami nigdy wsxystkie dzieci nie mialy problemu. Srednia cora potrafila zjasc trzy obiady (spore porcje) jak byla mala. W przedszkolu, w domu i u babci. Teraz dba o figure wiec tez chudzina. Ale je wszystko tyle ze duzo sie rusza i cwiczy. Wstyd przyznac ale juz nie pamietam jak u nas bylo z rozszerzaniem diety. Cztety lata a ja pusto w glowie....
A dzis bylam u gina 😊 i potwierdzone ze na pokladzie kolejna dziewczynka🥰. A juz niedlugo polmetek.

Moj syn tez szkielet. Ponad 180cm i 64kg. Zywi sie jedynie tostami z szynka i serem. Jak widze jego jadlospis to mnie irytuje. Po przebytym cowidzie przestal jesc jajka i czekolade. Troche wrocil do miesa. Odrobine. Cala reszta je normalnie, choc najmlodsza zdecydowanie lubi slodycze. Ale nie dostaje tyle ile by dala rade. Z owocami i warzywami nigdy wsxystkie dzieci nie mialy problemu. Srednia cora potrafila zjasc trzy obiady (spore porcje) jak byla mala. W przedszkolu, w domu i u babci. Teraz dba o figure wiec tez chudzina. Ale je wszystko tyle ze duzo sie rusza i cwiczy. Wstyd przyznac ale juz nie pamietam jak u nas bylo z rozszerzaniem diety. Cztety lata a ja pusto w glowie....
A dzis bylam u gina 😊 i potwierdzone ze na pokladzie kolejna dziewczynka🥰. A juz niedlugo polmetek.
Super:) dziewczyny górą 😉 duzo zdrowka 😉 tez bym chciala jeszcze jedna dziewczynke... ale cos nie idzie nam 😉

Moje dzieci tez z tych wybrzydzajacych przy jedzeniu. Jedno je to, drugie co innego , także zwykle gotuje wszystkim osobno 🙄
Za to słodycze lubią . Synowi muszę ograniczać , bo przez to siedzenie na lockdownach , nieco mu się przybrało. Za to córka to szkieletor , 162 cm i 41 kg 😳
@Magdala76 Gratuluje potwierdzonej dziewczynki 😍
@doublimam - @ się rozkręciła?

Gratuluję córeczki Magdala76, posucha tu na chłopaków 😂
Najważniejsze, że zdrowe bo najukochańsze to napewno!
Moi mówią, że tak szukają słodyczy i się opychają jak są bo im bronie 😳🙄😞 niby jakby mieli pod dostatkiem to by tak nie chcieli 😂🤦‍♀️
Leo raczej by nic innego nie tknął...
Mnie się wydaje, że im więcej jesz tym lepiej ci idzie 😂trening czyni mistrza 🏆
Jutro ten, no... Piąteczek 😬
Dublimam jak u ciebie?

Rozkrecił... hmmm🤔.... ujełabym to raczej tak
Caly czas podkreśla swoja obecnosc
Nie jest tak duzo jak zawsze ale jest... I to caly czas 😐
Chyba sobie tytul pracusia miesiaca wyjasnie na czerwiec 😂😂😂
Rozmawialam a ginem. Umowilismy sie na wizyte na 23 wieczorem, sprawdzi od razu jak tam OWU.
Powiedzial, ze test po zakonczeniu @ mozna zrobic I zobaczyc czy cos jest na rzeczy... moim zdaniem nie jest ... :(

Nie chce aby inni musieli sie dzielic (@Katrinaka) ;) mialam nadzieje, ale ona powoli umiera we mnie I oswajam sie z ta mysla...
Mąż mowi, ze musimy wiecej sie starac 😂😂😂😂

Pewnie wie co mówi, Nelja też musiała zaufać mężowi, który wiedział co zrobił 😂.
Wiecie a mi czasem głupio, bo ja się starałam żeby nie było a jest i co cykl się cieszę z @...
Jeden chce i nic a drugi nie i Bach...

reklama
Pewnie wie co mówi, Nelja też musiała zaufać mężowi, który wiedział co zrobił 😂.
Wiecie a mi czasem głupio, bo ja się starałam żeby nie było a jest i co cykl się cieszę z @...
Jeden chce i nic a drugi nie i Bach...
Cos w tym jest. My przed ta straconej ciaza staralismy sie 5 miesiecy zylismy od @ do dni plodnych, uwazalismy co jemy, pijemy, spacerowalismy, testy codziennie a dni plodne punkt 22:00 itp itd I nic bylismy juz zmeczeni ta cala akcja ... zdecydowalismy, ze odpuszczamy I bum jest ... skonczyl sie jak sie skonczylo ale widocznie tak mialo byc

Do góry