reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
To co jutro testujemy?
Ja to raczej proforma 🤷‍♀️
Dziewczyny ja tak bardzo trzymam kciuki za Wasze testowanie. Myślę, że bedzie ok. Tytul pracownika jakos się podzieli 😁
Dzięki dziewczyny. Mi to obojetne czy chlopak czy dziewczyna... Moze z dziewczynką będę miała mniej zakupów, bo duzo rzeczy po starszej będzie i razem w pokoju mogą być. Ale najbardziej sie ciesze ze wszystko wyglada dobrze. Oby tak dalej. A szczerze mowiac to boje sie porodu.... 4 raz a sie boję. Stress czy nie będę miala cov czy mi dziecka dlatego nie zabiora, czy moze na starosc cesarka i milion takich czy... Jak ja zszdroszcze tym co juz są po i wszystko ok...
Ja też bym nie "wybrzydzala" byle zdrowe i cała ciąża i poród gładko przebiegały.
Ja 12 lat temu chcialam chłopca a mam najcudowniejszą córkę i teraz nie umiem wyobrazić sobie nawet synka.

Dzięki dziewczyny. Mi to obojetne czy chlopak czy dziewczyna... Moze z dziewczynką będę miała mniej zakupów, bo duzo rzeczy po starszej będzie i razem w pokoju mogą być. Ale najbardziej sie ciesze ze wszystko wyglada dobrze. Oby tak dalej. A szczerze mowiac to boje sie porodu.... 4 raz a sie boję. Stress czy nie będę miala cov czy mi dziecka dlatego nie zabiora, czy moze na starosc cesarka i milion takich czy... Jak ja zszdroszcze tym co juz są po i wszystko ok...
Ja się tak bardzo ucieszyłam jak okazało się że będzie córeczka. Jak sobie pomyślałam że będę musiała gonić za piłką z moim uszkodzonym kolanem to mnie ciarki przechodziły. A z dziewczynką mam nadzieję że będzie spokojniej , lalki, domki itp [emoji12]chyba że się na mamę poda z charakterem to łatwo też nie będzie [emoji23]
@arona u mojego brata słodyczy pełna szafka i dzieci praktycznie ich nie jedzą . Kiedyś zastanawiałam się czy gdybym też tak robiła i nie udzielała swoim to może nie wyrośli by na takich łasuchów ? W myśl zasady że zakazany owoc bardziej kusi [emoji848]

Gratulacje, dziewczynka super! Pewnie, że najważniejsze aby zdrowa była❤💪❤.

Jak ja Cię rozumiem... Też się boję porodu, choć przeszłam już 3 porody sn i 1 cc. I z jednej strony cieszę się ciążą, z drugiej zazdroszczę tym, co już są po i wiedzą, że wszystko ok...
Gratuluję dziewczynki👍

No i też od rana będę zaglądała, czy komuś przypadł tytuł i czy jest pojedynczy czy podwójny... ✊✊

reklama
Do góry