reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

@doublimam @Katrinaka dzięki❤. Mam nadzieję, że będzie ok. @Katrinaka przepraszam, że zawracam Ci głowę i pytam o takie prywatne sprawy, ale jakie miałaś te guzki, mój jest hipoechogenniczny, bogato ukrwiony.
Przez te 4 lata zmieniały mi się stąd tyle biopsji, przyjdę do domu to ci napisze jaki mam po ostatniej wizycie.
Czesc dziewczyny 🙂
@agda dziekuje za przepis na syrop
@Katrinaka testujesz w piatek sama 😥 dzisiaj rano pojawili sie goscie 🙁 coz sa plusy testy owulacyjne sie nie zmarnuja, ciazowe wystarcza na dluzej 😉 I co najwazniejsze nie bedziesz musiala sie dzielic tytulem 😉
Eee No jak to, zostawiasz mnie?
@przyszla o czasie u ciebie?

reklama
Wróciłam dzisiaj z tego USG podlamana. Mialam skontrolowac tylko węzeł chlonny, a tu taki obrót sprawy. Lekarz wykrył u mnie jakiegoś guzka bogato unaczynionego na tarczycy. Porobie sobie wyniki z krwi i w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa. Teraz trochę się boję. Trzęse portkami.
Przypomniałyście mi o wizycie u endokrynoloda 🤦...mialam iść 2 miesiące po porodzie,a minęło już prawie 5 😥
Mój wynik z guzka- mam obserwować, zrobić tsh i przeciwciała atpo

IMG_20210414_092624.jpg

Czesc dziewczyny 🙂
@Katrinaka testujesz w piatek sama 😥 dzisiaj rano pojawili sie goscie 🙁 coz sa plusy testy owulacyjne sie nie zmarnuja, ciazowe wystarcza na dluzej 😉 I co najwazniejsze nie bedziesz musiala sie dzielic tytulem 😉
Przykro mi... Chociaż z drugiej strony, jeśli dziecko pocznie się w kolejnym cyklu, to urodzi się w styczniu i będzie "rok młodsze"🙂 no i będzie urodziny obchodzić osobno, a nie razem ze świętami. Więc jakieś tam plusy są...
@Katrinaka, za Ciebie nadal trzymam kciuki👍

Przykro mi... Chociaż z drugiej strony, jeśli dziecko pocznie się w kolejnym cyklu, to urodzi się w styczniu i będzie "rok młodsze"🙂 no i będzie urodziny obchodzić osobno, a nie razem ze świętami. Więc jakieś tam plusy są...
Dziekuje. Lepiej tak niz jak bym musiala przechodzi to co ostatnio w grudniu

reklama
Czesc dziewczyny 🙂
Och , szkoda ale maj będzie Twój ! 👍😘
Tez zawsze byłam tego zdania i nawet jak starałam się o pierwsza dwójkę to celowałem, żeby max do października się wyrobić . Teraz jeśli wsxystko będzie ok , to bejbik urodzi się na początku grudnia. I w tej chwili wole koniec roku niż początek , bo dzieci w uk te z końca roku idą do szkoły później . Mój syn z maja i poszedł mając 4 lata, córka z października i miała 5 lat 🙂 Choć te z samego początku roku , to jeszcze ok , bo zdążą się „zestarzeć” do września , gorzej z tymi jak mój syn ,maj, czerwiec itd . Ledwo skończą 4 lata i już do szkoły 😉 Tak czy inaczej to z punktu widzenia serca matki - młody poszedł i świetnie sobie poradził 😉

Ostatnia edycja:
Do góry