reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

@doublimam @Katrinaka dzięki❤. Mam nadzieję, że będzie ok. @Katrinaka przepraszam, że zawracam Ci głowę i pytam o takie prywatne sprawy, ale jakie miałaś te guzki, mój jest hipoechogenniczny, bogato ukrwiony.
Przez te 4 lata zmieniały mi się stąd tyle biopsji, przyjdę do domu to ci napisze jaki mam po ostatniej wizycie.
Czesc dziewczyny 🙂
@agda dziekuje za przepis na syrop
@Katrinaka testujesz w piatek sama 😥 dzisiaj rano pojawili sie goscie 🙁 coz sa plusy testy owulacyjne sie nie zmarnuja, ciazowe wystarcza na dluzej 😉 I co najwazniejsze nie bedziesz musiala sie dzielic tytulem 😉
Eee No jak to, zostawiasz mnie?
@przyszla o czasie u ciebie?

reklama
Wróciłam dzisiaj z tego USG podlamana. Mialam skontrolowac tylko węzeł chlonny, a tu taki obrót sprawy. Lekarz wykrył u mnie jakiegoś guzka bogato unaczynionego na tarczycy. Porobie sobie wyniki z krwi i w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa. Teraz trochę się boję. Trzęse portkami.
Przypomniałyście mi o wizycie u endokrynoloda 🤦...mialam iść 2 miesiące po porodzie,a minęło już prawie 5 😥
Mój wynik z guzka- mam obserwować, zrobić tsh i przeciwciała atpo

IMG_20210414_092624.jpg

Czesc dziewczyny 🙂
@Katrinaka testujesz w piatek sama 😥 dzisiaj rano pojawili sie goscie 🙁 coz sa plusy testy owulacyjne sie nie zmarnuja, ciazowe wystarcza na dluzej 😉 I co najwazniejsze nie bedziesz musiala sie dzielic tytulem 😉
Przykro mi... Chociaż z drugiej strony, jeśli dziecko pocznie się w kolejnym cyklu, to urodzi się w styczniu i będzie "rok młodsze"🙂 no i będzie urodziny obchodzić osobno, a nie razem ze świętami. Więc jakieś tam plusy są...
@Katrinaka, za Ciebie nadal trzymam kciuki👍

Przykro mi... Chociaż z drugiej strony, jeśli dziecko pocznie się w kolejnym cyklu, to urodzi się w styczniu i będzie "rok młodsze"🙂 no i będzie urodziny obchodzić osobno, a nie razem ze świętami. Więc jakieś tam plusy są...
Dziekuje. Lepiej tak niz jak bym musiala przechodzi to co ostatnio w grudniu

reklama
Czesc dziewczyny 🙂
Och , szkoda ale maj będzie Twój ! 👍😘
Tez zawsze byłam tego zdania i nawet jak starałam się o pierwsza dwójkę to celowałem, żeby max do października się wyrobić . Teraz jeśli wsxystko będzie ok , to bejbik urodzi się na początku grudnia. I w tej chwili wole koniec roku niż początek , bo dzieci w uk te z końca roku idą do szkoły później . Mój syn z maja i poszedł mając 4 lata, córka z października i miała 5 lat 🙂 Choć te z samego początku roku , to jeszcze ok , bo zdążą się „zestarzeć” do września , gorzej z tymi jak mój syn ,maj, czerwiec itd . Ledwo skończą 4 lata i już do szkoły 😉 Tak czy inaczej to z punktu widzenia serca matki - młody poszedł i świetnie sobie poradził 😉

Ostatnia edycja:
Do góry