D
doublimam
Gość
Rozumiem cie w tym.temacie jak nikt innyKorci mnie zrobić już ale grzecznie czekam do piątku.
Czy krtoras jeszcze dziewczyna testuje w ten weekend?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem cie w tym.temacie jak nikt innyKorci mnie zrobić już ale grzecznie czekam do piątku.
Coś czuję, że nie wytrzymasz do piątkuKorci mnie zrobić już ale grzecznie czekam do piątku.
Wazne, żeby byl pozytywny wynik testowaniaCoś czuję, że nie wytrzymasz do piątku
Wytrzymam ,bo mam 1 testCoś czuję, że nie wytrzymasz do piątku
1Wazne, żeby byl pozytywny wynik testowania
@Katrinaka duzo masz testow ?
Taa cierpliwie... do majaTaaa , a wiecie jaka na nas jest presja !? Jak nie wyjdą dwie kreski , to będzie, ze źle kciuki trzymałyśmy , czy coś
A na poważnie , to na spokojnie dziewczyny, wszyscy tu Wam dopingujemy ale wiadomo przecież , ze jest 50/50 - albo się udało albo nie My cierpliwie w razie co poczekamy
Spokojnie, moze to nic takiego trzymam kciukiWróciłam dzisiaj z tego USG podlamana. Mialam skontrolowac tylko węzeł chlonny, a tu taki obrót sprawy. Lekarz wykrył u mnie jakiegoś guzka bogato unaczynionego na tarczycy. Porobie sobie wyniki z krwi i w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa. Teraz trochę się boję. Trzęse portkami.
Spokojnie. Ja mam od 6 lat 2 guzy i 4 razy biopsje już miałam, ostatnio pewnie po poronieniu powiększyły mi się czeka mnie 5 biopsja.Wróciłam dzisiaj z tego USG podlamana. Mialam skontrolowac tylko węzeł chlonny, a tu taki obrót sprawy. Lekarz wykrył u mnie jakiegoś guzka bogato unaczynionego na tarczycy. Porobie sobie wyniki z krwi i w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa. Teraz trochę się boję. Trzęse portkami.
Mleko z masłem i czosnkiem, mnie stawia na nogi.Jakies grypsko mnie chyba odpada. Glowa boli, zatoki czuje, zimno mi mega,.mam 37 stopni goraczki... nos przytkany.
I tu pytania co moge wziac... witamine c I paracetamol czy cos jeszcze ?
Wiem, ze herbatke ziolowe typu rumianek. Czy czarna z dodatkami . Ale cos co pomoze tak raz dwa