K
Katijah
Gość
My już po 40 chyba nie mamy co wybierać co do msc im szybciej się zajdzie to ważne nie mamy czasu na planowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie tylko starsze tak mają, że jak już chcą, to cierpliwości brak.My już po 40 chyba nie mamy co wybierać co do msc im szybciej się zajdzie to ważne nie mamy czasu na planowanie
Mam taka nadziejeOch , szkoda ale maj będzie Twój !
Tez zawsze byłam tego zdania i nawet jak starałam się o pierwsza dwójkę to celowałem, żeby max do października się wyrobić . Teraz jeśli wsxystko będzie ok , to bejbik urodzi się na początku grudnia. I w tej chwili wole koniec roku niż początek , bo dzieci w uk te z końca roku idą do szkoły później . Mój syn z maja i poszedł mając 4 lata, córka z października i miała 5 lat Choć te z samego początku roku , to jeszcze ok , bo zdążą się „zestarzeć” do września , gorzej z tymi jak mój syn ,maj, czerwiec itd . Ledwo skończą 4 lata i już do szkoły Tak czy inaczej to z punktu widzenia serca matki - młody poszedł i świetnie sobie poradził
A jak choróbsko?Mam taka nadzieje
To dziwne sprawa... dzis obudzilam sie z uderzeniem goraca, droznym nosem I duzym bolem podbrzusza I plecow... I poki co jest ok. Zobaczymy czy na wieczor wroci zle samopoczucieA jak choróbsko?
Nie wiem.przeszla mi taka mysl. Ja OWU mialam 2 kwietnia plus 12 dni.... niby moglo by byc. Zobaczymy czy sie bedzie rozkrecalDublimam a moze to implantacyjne?
A okres masz normalny?To dziwne sprawa... dzis obudzilam sie z uderzeniem goraca, droznym nosem I duzym bolem podbrzusza I plecow... I poki co jest ok. Zobaczymy czy na wieczor wroci zle samopoczucie
A twoja faza lutealna ile trwa?Nie wiem.przeszla mi taka mysl. Ja OWU mialam 2 kwietnia plus 12 dni.... niby moglo by byc. Zobaczymy czy sie bedzie rozkrecal
Rano bylo sporo a teraz takie bardziej plamienie... tylko to jest zywo czerwona krewA okres masz normalny?