kwiatek250
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w rodzinie jest podobnie. Mój wujek z ciotka też chciałby już wnuki zresztą są juz po 60 tce. Niestety kuzynostwo się nie spreza. Mimo tego, że są po 30 tce.Dziewczyny jesteście jak najlepsze przyjaciółki, w zasadzie to na razie tylko Wam się przyznałam [emoji4] neews zostawiamy na po świętach.
Moi rodzice będą mieć pierwszego prawnuka od najmłodszej córki [emoji23] Moje siostry dużo starsze nie mogą się doczekać wnucząt a młodzi dużo starsi od mojego syna nie chcą jeszcze dzieci. Ot taka przewrotność losu.
Miłego dnia [emoji3059] może dziś się zabiorę za mycie okien bo w miarę ciepło ma być? A Wy już gotowe na święta?
Całuj, całuj, bo czas jak oszalały leci i ledwie się obrucisz, a ktoś inny będzie ją całował.Moja niunia dziś od rana... co zrobić, żeby nie zacałować swojego dziecka...? Nie mogę dziś przestać dawać jej buziaków.
Całuj ile wlezie kochana ,póki możesz , lada moment będzie obciach nawet za rękę iść - bo koleżankiMoja niunia dziś od rana... co zrobić, żeby nie zacałować swojego dziecka...? Nie mogę dziś przestać dawać jej buziaków.
A tak! Z tym spaniem , to mały przychodzi do nas w środku nocy Mój mąż się nieco denerwuje , a ja muszę przyznać, ze uwielbiam , jak on taki fajny mięciutki i cieplutki przychodzi Z 13 letnia córka tez czasem umawiamy się na wspólne spanie - ja im nie bronię , korzystam póki chcąA moja 12 latka chodzi że mną za rękę i wykorzystuje jak mąż do pracy na noce idzie i śpimy razem