reklama
Nelja
Fanka BB :)
@Mamapo40 serdecznie gratuluje córeczki ! Wspaniałe wieści !
A jaki wózek kupiłaś? Ja ostatni raz wózkami interesowałam się z 9 lat temu wiec nie mam pojęcia co teraz jest w modzie
Owocnej zabawy życzęJa dziś czuję bardzo jajnik, więc owulacja oczywiście seksy
Pewnie , niech sobie malutka posiedzi w brzuszkuDziś przygotowałam "karetę" dla najmłodszej Kupiłam używaną, ale wymyta, wyprana, wygląda jak nówka tylko księżniczki w niej brak, ale jeszcze niech z miesiąc w brzuszku pobędzie kareta poczekaa te kopniaczki są tak cudne, że jeszcze do porodu tak bardzo mi się nie spieszy...
A jaki wózek kupiłaś? Ja ostatni raz wózkami interesowałam się z 9 lat temu wiec nie mam pojęcia co teraz jest w modzie
Kasiulek 77
Fanka BB :)
O jej ale miałaś przeżycia, dobrze że wszystko się wyjaśniło gratuluję córeczkiDziewczyny no to chwalę się !
Odebrałam dzisiaj wynik amniopunkcji, którą robiłam tylko ze względu na wiek i będę miała córeczkę
Żeby nie było tak różowo to z amniopunkcji
" wyszedł prawidłowy kariotyp męski" a na USG lekarz szuka patrzy i mówi , że widzi wargi sromowe , że coś jest nie tak. Już zaczęła mi opowiadać , że rzadko , ale się tak zdarza , że najpierw jest chłopiec a potem dziewczynka i niestety dziewczynka wtedy jest bezpłodna. Załamałam się ...ale Pani genetyk nie dawało coś spokoju i tak w wielkim skrócie to okazało się , że sekretarka w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie błędnie wprowadziła płeć dziecka w tabelę. Wyjaśniali i badania i płeć po kilka razy. W poradni zrobiło się zamieszanie, ale okazało się ,że jest wszystko w porządku, że to tylko błąd ludzki. Uffff ulżyło mi jak się Wam tu wygadałam
Ja też nie wiem co jest w modzie, no może tylko tyle, że modne są wózki we wszelkich odcieniach szarości...A jaki wózek kupiłaś? Ja ostatni raz wózkami interesowałam się z 9 lat temu wiec nie mam pojęcia co teraz jest w modzie
Ja wybrałam Baby Design Lupo Comfort Limited. Zdecydowałam się na ten, bo przy starszaku też miałam wózek tej firmy (Baby Design Lupo - starsza wersja) i byłam super zadowolona - miękki, zgrabny, wygodny. Teraz długo szukałam wózka innego (od tak, z przekory, żeby mieć coś innego), ale te co mi się podobały, to albo nowe wersje, których jeszcze nie było używanych lub były w cenie niemal nówek, albo starsze wersje, których już w sklepach nie ma i nie miałam gdzie ich "pomacać", a nie chciałam teraz ludziom po domach jeździć i sprawdzać. A ten co wybrałam, w wersji Limited wygląda ciut inaczej niż mój poprzednik, ale jest na tej samej ramie, więc równie miękki i wygodny w prowadzeniu. Tak więc mam taki sam, a jednocześnie inny No i przy okazji "modny", bo choć byłam pewna, że jadę po wózek brązowy (tak wyglądał na zdjęciach) to okazało się, że jednak jest szary - ładny i trochę nietypowy odcień - w zależności od światła trochę srebrzysto-szary, trochę beżowy, a miejscami nawet wchodzi we fiolet
Podziwiam wszystkie mamy bliźniaków, czasem z jednym trudno dać radę, nie wyobrażam sobie dwójki, to na pewno jest wyzwanie [emoji3059]Kochana tak czy siak stało się, moje gratulacje [emoji3590]dzisiaj młodzi często tak długo odkładają, zawsze coś, a to najpierw mieszkanie, dobra praca, potem tej pracy szkoda, a to kredyt a to to... Więc skoro już będzie to tak miało być, poradzą sobie, są dorośli, ja miałam 20 lat i bliźniaczki, Och to była dobra szkoła życia [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
W
Wiedzmin
Gość
BDG ja tam się Urodziłamnie wiele pamiętam ale mieszkalismy w kamienicy na Grunwaldzkiej a jak byłam nastolatka to jezdzilam do babci na Fordon.Nie ja jestem z Bydgoszczy , a pobrany materiał był wysyłany ze szpitala do Instytutu Matki i Dziecka w Warszawie
W
Wiedzmin
Gość
powiedzcie mi bo ja naprawde,juz zapomnialam od ktorego miesiaca daje sie smoczek?
Mi się dziś udało trochę zrobić porządków wiosennych w ogrodzie, bo mała spała w wozeczku 2 godziny. U nas dziś cudnie było 21 stopni, zwariowało, nie wiedziałam jak ją ubrać do wózka. Ale od piątku znowu zimno.Jak tam wiosenne spacerki z wózeczkami? Ja siedzę na ławce pilnując moich dwóch starszaków i wymiękkam...
Dziewczyny dzisiaj tak mnie dziwnie bolało cięcie taki piekący ból w środku. Czy to na pogodę? Bo ja taka meteopatka jestem. Miała tak któraś
@Mamapo40 super wieści, gratulacje. Miałaś niezły stres, dobrze że od razu wyjaśnili.
M
Mamapo40
Gość
Ja się urodziłam w Toruniu W Bydgoszczy mieszkam od 4 latBDG ja tam się Urodziłamnie wiele pamiętam ale mieszkalismy w kamienicy na Grunwaldzkiej a jak byłam nastolatka to jezdzilam do babci na Fordon.
reklama
W
Wiedzmin
Gość
Toruń i BDG to po sąsiedzkuJa się urodziłam w Toruniu W Bydgoszczy mieszkam od 4 lat
Podziel się: