reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Mam to samo.. Tym bardziej ze mozliwa dziewczynka, ale sie nie martwie, bo zawsze dziwnym trafem ktos probuje sie pozbyc a ja chetnie przyjme😉. Juz troche kupiłam bo nie moglam sie oprzec, tyle ze kolorki wybieram uniwersalne w razie w.
Ja tez jak jest okazja cos tańszego to wybieramy uniwersalne.np pościel juz kupilam żółtą w misie taki unitex.

reklama
Witajcie dziewczyny, ostatnio to tylko zaległości nadrabiam.
Ja miałam leginsy ciążowe z Lidla, dostępne online, polecam, chodzę w nich do tej pory pod bluzę. Miałam też jeansy ciążowe z hm ale ubrałam może 3x, brzuch miałam bardzo nisko i wszystko mnie denerwowało. Leginsy byly super do sukienek, tuniki, podkoszulka .
Dziewczyny trochę mnie zdołowało, będę babcią. Syn w tym roku 21 lat wczoraj oświadczył że dziewczyna w ciąży. Jakoś tak mając syna nie spodziewałam się tak prędko. Myślałam że najpierw studia, ślub...a tu dziecko, ślubu na razie nie chcą. Żal mi trochę ich młodości, zaczną się już obowiązki i odpowiedzialniść.

Słuchajcie, tež tak macie, że z nadejściem wiosny zupełnie inaczeb na świat patrzycie? J1 od wczoraj, z jednej strony jestem zwalona tą zmianą czasu, a z drugiej jakiegoś posera dostałam i zaczęłam ćwiczyć, żeby kg po ciąży gubić, zaczęłam myslec jak przeprowadzic rozmowė z dyrektorem i zostac miesiąc dłużej w domu z dzieckiem, łudzic się,że ktoś ciężko chory w mojej rodzinie wyzdrowieje...

Słuchajcie, o ja ostatnio z przerwami tu jestem, czy Netka pisała coś ostatnio ?

Słuchajcie, tež tak macie, że z nadejściem wiosny zupełnie inaczeb na świat patrzycie? J1 od wczoraj, z jednej strony jestem zwalona tą zmianą czasu, a z drugiej jakiegoś posera dostałam i zaczęłam ćwiczyć, żeby kg po ciąży gubić, zaczęłam myslec jak przeprowadzic rozmowė z dyrektorem i zostac miesiąc dłużej w domu z dzieckiem, łudzic się,że ktoś ciężko chory w mojej rodzinie wyzdrowieje...

Słuchajcie, o ja ostatnio z przerwami tu jestem, czy Netka pisała coś ostatnio ?
nie nie pisała

Witajcie dziewczyny, ostatnio to tylko zaległości nadrabiam.
Ja miałam leginsy ciążowe z Lidla, dostępne online, polecam, chodzę w nich do tej pory pod bluzę. Miałam też jeansy ciążowe z hm ale ubrałam może 3x, brzuch miałam bardzo nisko i wszystko mnie denerwowało. Leginsy byly super do sukienek, tuniki, podkoszulka .
Dziewczyny trochę mnie zdołowało, będę babcią. Syn w tym roku 21 lat wczoraj oświadczył że dziewczyna w ciąży. Jakoś tak mając syna nie spodziewałam się tak prędko. Myślałam że najpierw studia, ślub...a tu dziecko, ślubu na razie nie chcą. Żal mi trochę scich młodości, zaczną się już obowiązki i odpowiedzialniść.
Nie wiem coCinapisac wiec ide butelkę robic ,a spac i się chce masskra

Teredka napewno to im utrudni życie ale... Sama wiesz, dziecko to cud. Sama się zakochasz i pomożesz i będzie dobrze.
Gorzej jakby jakiś inny problem, choroba, uzależnienie...
Będziesz super babcia, młoda i sprawna!
Wikusia ciocia 😍
Bądź przy młodych, potrzebują wsparcia 😘

Kwiatek też tak mam. Przy nadejściu wiosny i większego dostępu do promieni słonecznych jestem weselsza, szczesliwsza z większą ochota i siłą do zycia.

reklama
Teredka napewno to im utrudni życie ale... Sama wiesz, dziecko to cud. Sama się zakochasz i pomożesz i będzie dobrze.
Gorzej jakby jakiś inny problem, choroba, uzależnienie...
Będziesz super babcia, młoda i sprawna!
Wikusia ciocia [emoji7]
Bądź przy młodych, potrzebują wsparcia [emoji8]
Dzięki Arona, masz rację , mogłabym się martwić jakby mieli po 15 lat a przecież pelnoletni już są, pracują, dadzą radę. My pomożemy. Tylko wiesz, dziecko zawsze wydaje się dzieckiem , jakoś nie umiem się pogodzić że już dorośli. Kurcze, zawsze miałam problem z nadopiekuńczością, chciałbym uchronić te moje dzieci przed całym złem tego świata, taka kwoka ze mnie [emoji28]

Do góry