reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kwiatek nie zazdroszcze powrotu do pracy i zostawienia takiej kruszynki , oby dziadkowie mogli przyjechac , bede trzymala kciuki.
Z karmieniem super, widac szkoda zdrowia sie spinac, stres zawsze napsuje. A karmienie mieszane bedzie wygodne jak juz cie zmusza do powrotu.
Moze trzeba szybko 2 ciaze i zwolnienie zeby samamu z mala pobyc .... ☺️
A pracownik miesiaca nasz jak sie czuje?
Byłoby pięknie, ale jesli się nie certyfikuję jak najszybciej, stracę pracę w zawodzie,a do tego nie mogę dopuścic, bo co potem zrobię?

reklama
Super, ze udaje Ci się karmić mała piersią , kto wie, może kluczem jest to, ze bardziej na luzie , bez spiny . W każdym razie superowo 🙂
Rozumiem stres przed zostawieniem dziecka . Tez wracałam do pracy jak córka miała 3,5 m . Na szczescie moja mama była z małą. Mam nadzieje, ze i twoim rodzicom uda się przyjechać.

Pomysł z 2 ciąża bardzo fajny ! 😉🙂
A co do pracownika miesiąca, to pracownik czuje się i wyglada baaaardzo przedokresowo niestety 🙄
Mój mąż wczoraj mimo mojego zakazu , kupił mi 2 testy i oczywiscie teraz mnie kuszą 😬
A ktory to dzien cyklu?
Moze maz wie lepiej co zrobil 😍
We Francji jest tylko 10 tygodni po ciąży i powrót do pracy.
A te certyfikaty to mozesz tylko pracujac ?
Do maja jeszcze chwila, szczepienia nabieraja tempa a i wirus w zeszlym roku w maju byl spokojniejszy wiec moze akurat dziadkowie beda mogli sie nacieszyc i pomoc .

Super, ze udaje Ci się karmić mała piersią , kto wie, może kluczem jest to, ze bardziej na luzie , bez spiny . W każdym razie superowo 🙂
Rozumiem stres przed zostawieniem dziecka . Tez wracałam do pracy jak córka miała 3,5 m . Na szczescie moja mama była z małą. Mam nadzieje, ze i twoim rodzicom uda się przyjechać.

Pomysł z 2 ciąża bardzo fajny ! 😉🙂
A co do pracownika miesiąca, to pracownik czuje się i wyglada baaaardzo przedokresowo niestety 🙄
Mój mąż wczoraj mimo mojego zakazu , kupił mi 2 testy i oczywiscie teraz mnie kuszą 😬
Jeśli moi rodzice przyjadą, to bede o nią spokojna, na pewno będą ją słodko rozpuszczać🥰.
Pomysł bardzo dobry, sama już o tym myślałam, ale ja muszę zrobić konkuts dla nauczycieli francuskich żeby miec pewną stałą pracę tutaj, i żeby w ogóle mieć pracę. Bo teraz przychodzi nauczyciel certyfikowany i ja z miejsca tracę pracę...
Mnie przed drugą ciążą dziwnie pobolewał brzuch, a raczej podbrzusze....

A ktory to dzien cyklu?
Moze maz wie lepiej co zrobil 😍

A te certyfikaty to mozesz tylko pracujac ?
Do maja jeszcze chwila, szczepienia nabieraja tempa a i wirus w zeszlym roku w maju byl spokojniejszy wiec moze akurat dziadkowie beda mogli sie nacieszyc i pomoc .
Muszę pracować z uczniami, żeby przygotować część pisemną i móc trenować się do części ustnej.

reklama
Do góry