reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja cały czas rozmyślam nad dzidzią. Analizuję ale od tego myślenia, to do końca życia będę tylko robiła badania i odwiedzala lekarzy.
Chyba po nastepnym cyklu wrzucę na luz i co ma być to bedzie. Jak to mówia " niech się dzieje wola nieba..."😉

Może jednak będzie już 😁 a jeśli nie to napewno lepiej na luzie.
Chociaż to bardzo trudne.
Katrinaka ty 1 próbę?
My tu będziemy jak wierni kibice 🤰🤱

ufff nadrobiłam Was :)
Ale tu się ruch zrobił.
U mnie nadal cisza :) właśnie skończyłam się kąpać i powiem Wam że to nie lada wyczyn.
Za godzinę jadę po małą. Byłam u mojej mamy to się za głowę wzięłam że ja jeszcze samochodem jeżdżę i nie poważna jestem. Ja lubię prowadzić i na razie daję radę. Gorzej mi się brzuch spina jak mój mąż prowadzi samochód.
Jutro lecę rano do banku bo sprawy mam do pozałatwiania. A że kredyt jest wzięty z mojego konta to mąż transzy beze mnie nie może wypłacić :-D:-D. Muszę to jutro załatwić.
U nas kolejne przedszkole zamknięte z powodu korony. Chyba małej nie poślę do przedszkola przed samymi świętami bo jeszcze mi coś naniesie i w Puławach wyląduję.
Fajnie się Was czytało ale zbieram się bo ruchy już nie te. ;)

Jadę potem na usg i dam znać wieczorem paaaa

To co zaczynamy razem
A Ty kochana masz zielone światło?
Ja dopiero 1@ mialam po zabiegu. Nie chciałabym zeby przez mój brak cierpliwości coś poszlo nie tak. 😳
A Ty kiedy pierwsze próby podejmiesz?
Może jednak będzie już 😁 a jeśli nie to napewno lepiej na luzie.
Chociaż to bardzo trudne.
Katrinaka ty 1 próbę?
My tu będziemy jak wierni kibice 🤰🤱
Jak wystartuje ze staraniami to bede zdawała relacje😉 bo teraz wszystkie imprezy bez publiczności 🤣

ufff nadrobiłam Was :)
Ale tu się ruch zrobił.
U mnie nadal cisza :) właśnie skończyłam się kąpać i powiem Wam że to nie lada wyczyn.
Za godzinę jadę po małą. Byłam u mojej mamy to się za głowę wzięłam że ja jeszcze samochodem jeżdżę i nie poważna jestem. Ja lubię prowadzić i na razie daję radę. Gorzej mi się brzuch spina jak mój mąż prowadzi samochód.
Jutro lecę rano do banku bo sprawy mam do pozałatwiania. A że kredyt jest wzięty z mojego konta to mąż transzy beze mnie nie może wypłacić :-D:-D. Muszę to jutro załatwić.
U nas kolejne przedszkole zamknięte z powodu korony. Chyba małej nie poślę do przedszkola przed samymi świętami bo jeszcze mi coś naniesie i w Puławach wyląduję.
Fajnie się Was czytało ale zbieram się bo ruchy już nie te. ;)

Jadę potem na usg i dam znać wieczorem paaaa
Kawoszka81 koniecznie daj znać po usg.
Marzec to super miesiąc na rodzenie😄
Ale wszystkie inne miesiace też by mi nie przeszkadzały. Na dxidzie kazdy czas jest ok...

reklama
Do góry