Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Teraz obecnie już nie mieszkam w Szczecinie od kilkunastu lat. Wychowałam się na Gumieńcach koło osiedla Reda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brumba, a czy test Pappa będziesz robić? Ja zobaczę co będzie w poniedziałek, Ale wiem, że test Pappa też nie jest 100%.Jego wyniki kłamią, to wiem nie tylko na naszym forum. Na stronie mamaginekolog.pl,tam lekarka też o tym pisze. Właśnie tyle się naczekałyśmy, na cud i już kochamy. Dobranoc kochanaJa nie planuje robić dodatkowych testów, bo nie przekonuje mnie spokój po wykluczeniu jednego typu chorób (genetycznych) jest jeszcze wiele rodzajów schorzeń.. i żaden test mnie nie zapewni o 100% zdrowia dziecka. Chciałabym żeby było zdrowe, jak każda z nas..
To dziecko to dla mnie cud, wywalczony przez nas przez lata i będę kochać czy zdrowe czy chore. Jakieś dodatkowe badania myślę, że tylko jeśli okazałoby się że trzeba szybko działać z jakąś interwencją medyczną, w moim łonie lub tuż po narodzeniu.
Zgadza się. Tyle że bez badań nie znamy schorzenia i nie możemy interweniować w żaden sposóbJa nie planuje robić dodatkowych testów, bo nie przekonuje mnie spokój po wykluczeniu jednego typu chorób (genetycznych) jest jeszcze wiele rodzajów schorzeń.. i żaden test mnie nie zapewni o 100% zdrowia dziecka. Chciałabym żeby było zdrowe, jak każda z nas..
To dziecko to dla mnie cud, wywalczony przez nas przez lata i będę kochać czy zdrowe czy chore. Jakieś dodatkowe badania myślę, że tylko jeśli okazałoby się że trzeba szybko działać z jakąś interwencją medyczną, w moim łonie lub tuż po narodzeniu.
My już po terminie testu Pappa i nie robiłam całości tylko szczegółowe usg.Brumba, a czy test Pappa będziesz robić? Ja zobaczę co będzie w poniedziałek, Ale wiem, że test Pappa też nie jest 100%.Jego wyniki kłamią, to wiem nie tylko na naszym forum. Na stronie mamaginekolog.pl,tam lekarka też o tym pisze. Właśnie tyle się naczekałyśmy, na cud i już kochamy. Dobranoc kochana
Jak dzisiaj?Biore duphaston 3x1 nospe magnez leze .. juz chyba wiecej i tak nie moge zrobic co ?
Simona jak to ?? Jakie byly twoje wyniki hcg ? Krwawilas dalej ??? Przykro mi kochana trzymaj sie
Ja za godzine mam usg to tez zobacze czy wogole jest szansa ...