Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Teraz obecnie już nie mieszkam w Szczecinie od kilkunastu lat. Wychowałam się na Gumieńcach koło osiedla Reda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brumba, a czy test Pappa będziesz robić? Ja zobaczę co będzie w poniedziałek, Ale wiem, że test Pappa też nie jest 100%.Jego wyniki kłamią, to wiem nie tylko na naszym forum. Na stronie mamaginekolog.pl,tam lekarka też o tym pisze. Właśnie tyle się naczekałyśmy, na cud i już kochamy. Dobranoc kochanaJa nie planuje robić dodatkowych testów, bo nie przekonuje mnie spokój po wykluczeniu jednego typu chorób (genetycznych) jest jeszcze wiele rodzajów schorzeń.. i żaden test mnie nie zapewni o 100% zdrowia dziecka. Chciałabym żeby było zdrowe, jak każda z nas..
To dziecko to dla mnie cud, wywalczony przez nas przez lata i będę kochać czy zdrowe czy chore. Jakieś dodatkowe badania myślę, że tylko jeśli okazałoby się że trzeba szybko działać z jakąś interwencją medyczną, w moim łonie lub tuż po narodzeniu.
Zgadza się. Tyle że bez badań nie znamy schorzenia i nie możemy interweniować w żaden sposób poza tym test podwójny plus test wolnego DNA płodu i badanie USG daje nam niemalże pełen obraz zdrowia naszego dziecka. Twój sposób myślenia to tak jakbyśmy zrezygnowały z badań krwi, USG piersi albo z cytologii bo przecież mogą dotknąć nas inne choroby. Oczywiście, że mogą. Ale staramy się monitorować i wykluczac. Im więcej uda się wykluczyć tym lepiej. I nie ma znaczenia czy chodzi o zdrowie naszych dzieci czy nas samych. Podobno nie ma ludzi zdrowych. Są tylko nie przebadani.Ja nie planuje robić dodatkowych testów, bo nie przekonuje mnie spokój po wykluczeniu jednego typu chorób (genetycznych) jest jeszcze wiele rodzajów schorzeń.. i żaden test mnie nie zapewni o 100% zdrowia dziecka. Chciałabym żeby było zdrowe, jak każda z nas..
To dziecko to dla mnie cud, wywalczony przez nas przez lata i będę kochać czy zdrowe czy chore. Jakieś dodatkowe badania myślę, że tylko jeśli okazałoby się że trzeba szybko działać z jakąś interwencją medyczną, w moim łonie lub tuż po narodzeniu.
My już po terminie testu Pappa i nie robiłam całości tylko szczegółowe usg.Brumba, a czy test Pappa będziesz robić? Ja zobaczę co będzie w poniedziałek, Ale wiem, że test Pappa też nie jest 100%.Jego wyniki kłamią, to wiem nie tylko na naszym forum. Na stronie mamaginekolog.pl,tam lekarka też o tym pisze. Właśnie tyle się naczekałyśmy, na cud i już kochamy. Dobranoc kochana
Jak dzisiaj?Biore duphaston 3x1 nospe magnez leze .. juz chyba wiecej i tak nie moge zrobic co ?
Simona jak to ?? Jakie byly twoje wyniki hcg ? Krwawilas dalej ??? Przykro mi kochana trzymaj sie
Ja za godzine mam usg to tez zobacze czy wogole jest szansa ...