reklama
jaanu to swietne wiesci ja mam wizyte w przyszlym tyg .Hej Kochane, w czwartek byłam u gina - 5 tydzień. Podobno wszystko w porządku, ale kazał przyjść za dwa tygodnie zeby sprawdzić czynność serduszka. Nie denerwowac sie i lykać kwas foliowy...nienawidzę tego ciągłego czekania...
i doskonale cie rozumiem . nie cierpie czekac . a w ciazy to juz wogole masakrra
zadowolonaM
Fanka BB :)
No właśnie była 0 czyli w moim przypadku bardzo dobraMagdamama ale super mega sie ciesze ze wszystko w porzadku
a beta bardzo dobra to co to znaczy ? bo chyba jej nie powinno byc
zadowolonaM
O właśnie trochę tu mi brakuje osób kurczę co się dzieje ??
Tak niekiedy sie tutaj dzieje ,ze bywaja pustki od czasu do czasu.O właśnie trochę tu mi brakuje osób kurczę co się dzieje ??
zadowolonaM
Tak to prawda ale zawsze któraś wejdzie i napisze coś czasem
Dziewczyny, cos czuje ze moja ciąża rozwija sie dobrze - mam mega doła staraliśmy sie przecież o nia, byliśmy gotowi nawet na IVF, a TERAZ dopadly mnie myśli jak sobie poradzimy z 4 dzieci....ze nie bedzie na nic czasu, ze trzeba zmienić samochód....ze praca....itd, itp....wydaje mi sie ze przerastają mnie najprostsze czynności....i na dodatek zaczęły sie mdłości, których nienawidzę...
No to yrzymamy kciuki oby szybko przeszlyDziewczyny, cos czuje ze moja ciąża rozwija sie dobrze - mam mega doła staraliśmy sie przecież o nia, byliśmy gotowi nawet na IVF, a TERAZ dopadly mnie myśli jak sobie poradzimy z 4 dzieci....ze nie bedzie na nic czasu, ze trzeba zmienić samochód....ze praca....itd, itp....wydaje mi sie ze przerastają mnie najprostsze czynności....i na dodatek zaczęły sie mdłości, których nienawidzę...
reklama
5th_avenue
Dziewczyny, cos czuje ze moja ciąża rozwija sie dobrze - mam mega doła staraliśmy sie przecież o nia, byliśmy gotowi nawet na IVF, a TERAZ dopadly mnie myśli jak sobie poradzimy z 4 dzieci....ze nie bedzie na nic czasu, ze trzeba zmienić samochód....ze praca....itd, itp....wydaje mi sie ze przerastają mnie najprostsze czynności....i na dodatek zaczęły sie mdłości, których nienawidzę...
Daj sobie chwilkę czasu i wszystko się poukłada. Każda ciąża to rewolucja w życiu, nawet ta najbardziej wyczekana [emoji846] jeszcze macie dużo czasu a dziecko to zawsze radość wiec na pewno wszystko będzie dobrze.
Podziel się: