dziekuje Ci Kochana ❤Daj sobie chwilkę czasu i wszystko się poukłada. Każda ciąża to rewolucja w życiu, nawet ta najbardziej wyczekana [emoji846] jeszcze macie dużo czasu a dziecko to zawsze radość wiec na pewno wszystko będzie dobrze.
reklama
jaanu77 przywykniesz do tej mysli najwazniejsze zeby ciaza byla w miare bezproblemowa i dziecko zdrowe a reszta sie jakos ulozy
ja mam dokladnie taka sama sytuacje ale bede sie martwic zmiana auta i rewolucja w zyciu jak usg pokaze ze wszystko jest ok na razie zamartwiam sie czy z ciaza wszystko w porzadku ale ja to panikara po maksie po moich przezyciach kazda drobnostka urasta do rangi dramatu dobrze ze mam rozsadna Ginekolog ktora potrafi mnie usadzic w przyszlym tyg do niej ide zobacze co mi powie... na szczescie pracuje w klinice leczenia nieplodnosci i ma duzo doswiadczenia z ciazami w starszym wieku
ja mam dokladnie taka sama sytuacje ale bede sie martwic zmiana auta i rewolucja w zyciu jak usg pokaze ze wszystko jest ok na razie zamartwiam sie czy z ciaza wszystko w porzadku ale ja to panikara po maksie po moich przezyciach kazda drobnostka urasta do rangi dramatu dobrze ze mam rozsadna Ginekolog ktora potrafi mnie usadzic w przyszlym tyg do niej ide zobacze co mi powie... na szczescie pracuje w klinice leczenia nieplodnosci i ma duzo doswiadczenia z ciazami w starszym wieku
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
to jest wziete ze strony testu panorama "Test Panorama[emoji769], podobnie jak inne nieinwazyjne badania prenatalne, nie jest badaniem diagnostycznym. Otrzymane wyniki są informacją o wysokim lub niskim prawdopodobieństwie wystąpienia każdego z badanych zespołów. "
Wykonywałam Nifty i nie otrzymałam w wyniku oceny niskiego czy wysokiego prawdopodobieństwa wystąpienia któregokolwiek z badanych zespołów lecz wyraźną adnotacją, że dziecko jest zdrowe genetycznie.
Chrząszczyk 1
Trzymam kciuki. Będzie dobrze, a na drugi raz nie odwiedzaj wujka google, bo czasami można przez wyczytane tam głupoty nawkrecać sobie różne choroby i pozniej niepotrzebnie się stresować.Nie będę czytać ale wiesz ile ja już przeszłam i kurczę niech się już wszystko skończy ...
Chrząszczyk 1
[emoji122][emoji122][emoji110]
Hej Kochane, w czwartek byłam u gina - 5 tydzień. Podobno wszystko w porządku, ale kazał przyjść za dwa tygodnie zeby sprawdzić czynność serduszka. Nie denerwowac sie i lykać kwas foliowy...nienawidzę tego ciągłego czekania...
Chrząszczyk 1
...i wreszcie dobrze gadasz[emoji1]Wszystko jest dobrze nie mam tego czegoś beta bardzo dobra
Lekarz jest aż w szoku bo obraz usg wskazywał na ta chorobę ale cieszymy się ze nie ma jej
Także koniec z nie szczęściem koniec od dziś samo dobro i co raz bliżej spełnienia
Chrząszczyk 1
Jestem, jestem tylko rzadziej zaglądam. Wirusisko jakieś się przypaletało i upatrzyło sobie niestety najsłabsze w tym okresie ogniwa w domu czyli mnie matkę karmiącą czasami niestety z braku czasu niedojadającą[emoji1] i synka oseska mego cudnego ale nie dajemy sie[emoji38]Kasiulek helo jestes?
chrzaszczyk Ty tez juz nas opuscilas?
zadowolonaM
Ja tylko chciałam zobaczyć co to jest. Moj gin po wyglądzie usg bal się sam ze to mam rano jadąc do szpitala z torba bo mi kazał jechałam pewna ze wrócę do domu bo mi nic nie jestTrzymam kciuki. Będzie dobrze, a na drugi raz nie odwiedzaj wujka google, bo czasami można przez wyczytane tam głupoty nawkrecać sobie różne choroby i pozniej niepotrzebnie się stresować.
Chrząszczyk 1
Super, że wszystko ok...to najważniejsze. Antośki to fajne chlopaki...sama mam taki mały egzemplarz juz w domu[emoji7]Cześć..ja po wizycie. Na razie wszystko ok.w środę mam polowkowe usg. Zleciało te pół ciąży. Potwierdzony chłopczyk-chyba Antoś.do pracy jeszcze pochodzę-spróbuje przez marzec jeszcze..potem już dam sobie spokój- 3 miesiące będę leniuchowac.
Przeziebionym życzę powrotu do formy..już też przerabialam.
reklama
Podziel się: