reklama
No i co chlopu wyszło?No właśnie miałam hormony badane ostatnio i wszystko było ok..lekarz kazał męża badać bo niby ze mną wszystko ok...No ale i tak muszę coś działać jak @ Nie przyjdzie....
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
...skąd ja to znam. Myliłam nawet słowa, a zdarzało się, ze zapomniałam nazewnictwa podstawowych rzeczy, którymi przecież posługiwał się na codzien. Mimo wszystko lubiłam ten stan dlatego dałam się namówić mezowi jeszcze ten ostatni raz.[emoji173]Ja dopieto w 9 tc jestem i mam już problem ze spaniem, nie ze brzuch już jest tylko czuje czasem jak bym w środku miała kamień [emoji5]To chyba powiększona macica ??? Kurczę jakie jaja na prawdę jak bym pierwszy raz była w ciąży Piersi bolą okropnie spanie mi sie mazy ,,, tak mi trochę szkoda moich dzieci bo trochę mniej aktywna jestem niż zawsze zaowarzylam ze mam problem z koncentracja bynajmniej jak im pomagam przy lekcjach robi mi sie zanik pamięci włosy mam tragiczne pewnie to kolejna dziewczynka
Skoro mamy podobny termin to bedziemy sie wspierac. Kiedy idziesz do lekarza?U mnie 11-15 czerwiec to i tak prawie to samo A jak sie czujesz ?
znadziejami
Witajcie kobietki
Ze względu, że już dość długo nie udaje mi się zajść w ciążę podjęłam decyzję, aby poddać się zabiegowi. Mam mięśniaki i torbiel na jajniku. Do końca nie wiadomo czy to jest przyczyną moich porażek, ale muszę spróbować, bo czas leci. Oczywiście mam obawy co będzie i jak będzie po zabiegu, ale też nie chciałabym kiedyś żałować, że nie zrobiłam wszystkiego.
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki, aby Wam się udało, a ciężarnym życzę dużo zdrowia dla Was i maluszków
Pozdrawiam Was wszystkie
Ze względu, że już dość długo nie udaje mi się zajść w ciążę podjęłam decyzję, aby poddać się zabiegowi. Mam mięśniaki i torbiel na jajniku. Do końca nie wiadomo czy to jest przyczyną moich porażek, ale muszę spróbować, bo czas leci. Oczywiście mam obawy co będzie i jak będzie po zabiegu, ale też nie chciałabym kiedyś żałować, że nie zrobiłam wszystkiego.
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki, aby Wam się udało, a ciężarnym życzę dużo zdrowia dla Was i maluszków
Pozdrawiam Was wszystkie
Chrząszczyk 1
...a my trzymamy kciuki za Ciebie, Twoje starania i powodzenie zabiegu, który Cię czeka[emoji11][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Witajcie kobietki
Pozdrawiam Was wszystkie
zadowolonaM
No mnie to czasem smuci ale potem cieszy i tak naokraglo...skąd ja to znam. Myliłam nawet słowa, a zdarzało się, ze zapomniałam nazewnictwa podstawowych rzeczy, którymi przecież posługiwał się na codzien. Mimo wszystko lubiłam ten stan dlatego dałam się namówić mezowi jeszcze ten ostatni raz.[emoji173]
reklama
zadowolonaM
Nie słuchaj nikogo tylko skup sie nad sobą serio nie jesteśmy stare Kiedy rodziłam miałam 17 lat taki trudny okres i czas mój był i miałam opinie ... bo młoda i nikt nie pytał dlaczego tak sie stało ?? Byłam sama młoda nastolatka urodziłam córkę i to był mój świat a opinia innych przestała mnie interesować , a teraz? Teraz mam 39 lat urodzę pare mies przed 40 Nie mowię jeszcze nikomu kilka z bliskich osób wie, wiem ze mi bedą teraz współczuć bo tyle niby stracę , ale dziecko to nie choroba to nie wyrok Niech sobie każdy mówi myśli co chceJa niczego nie tracę a otrzymuje kolejna istotkę która będzie mnie szczerze kochała i kiedy moje dziewczyny wyjdą z gniazda zostanie mi ta osóbka To teraz taki nasz świadomy czas .. nie mamy 100lat i nie ważne co będzie za 10 lat czy 20Jest medycyna estetyczna Kochana ja tez mam czasem myśli ze to może nie dobrze ze w końcu tem czas byłWspółczuję Wam kiepskiego samopoczucia. Ja sie czuje dobrze. Troche wczesniej chodzę spać i czasem w środku dnia bym sie chetnie na kilka minut położyła. U mnie gorzej psychicznie. Niby wszyscy gratuluja ale jednak slychac współczucie.
Pare lat temu? Ale potem zmieniają sie myśli i pragnę by ta kruszynka była zdrowa by wszystkie badania były Ok a potem? Potem sie pomyśli
Podziel się: