Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Strach i lęki zwłaszcza poprzedzone tymi głupimi snami to niestety norma każda z nas to przechodziła. Martwimy się o dziecko kiedy jest jeszcze w brzuszku,a później kiedy jest juz z nami. Będziemy się o nie martwić nawet jak będą dorosłymi ludźmi. Niestety my matki tak już mamy.[emoji4]Jeszcze od rana dręczą mnie myśli czy wszystko będzie dobrze czy robaczek jest zdrowy czy to wszystko dobrze sie skończy ? Co jakis czas plamie na brązowo .. nabierałam sie przez te tyg sporo po lekarzach i lekarz mówił ze jest to czasem normalne , No ale kiedy ma sie głupi sen a rano znowu coś brązowego to znowu te uczucie strachu Jutro mam wizytę bo jakoś dziwnie dają mi skierowania na badania chodzie po 3 dni i każdego dnia dostaje jakieś nowe nie wiem dlaczego za jednym razem mi lekarz nie wypisze ?ale może sprawdzi co sie dzieje i mnie uspokoi za miesiąc mam badania prenatalne z krwi chyba kurczę to jest chyba dla mnie jedyny minus ciąży w tym wieku ze ma sie ciagle strach w oczach .
Jeżeli chcesz być spokojniejsza to około 10 tc możesz wykonac Nifty czy Harmony. Mnie wynik tego badania uspokoił.