reklama
Ty to umiesz w napięciu nas trzymać.Chyba kiedyś tezz tak miałaś?Hej Kochane a mi już dech zapiera...4 dzień a okresu ani widu ani słuchu...test z wczoraj negatywny...bety nie mam gdzie i jak zrobić...albo to menopauza albo już sama nie wiem....
Karlaa3
Fanka BB :)
Czytam to i od razu mi się przypomniał mój wypadek 31.10 w wieku 20 lat;( tylko ze ja skończyłam połamana w szpitalu. Przed wszystkimi świętymi i w trakcie wiecznie tyle tych wypadków ;(. Co do mdłości tez miałam w każdej ciąży (a było ich 3)i również wspominam to tragicznie. Trzeba to po prostu przejść - ja nie znalazłam żadnego sposobu na to i były dni, że miałam wszystkiego dość. Mogę pocieszyć jedynie tym, że po narodzinach skarba o wszystkim się zapomina trzymaj się dzielnie i pozdrawiam serdecznieNie było mnie trochę , ale trochę sie działo . 30.10 mieliśmy z mężem wypadek samochodowy poducha mi wybuchła totalny szok przeżyłam Na szczęście nic sie złego nie stało a robaczek dalej rośnie Za to coraz gorzej sie czuje nie moge zbytnio jeść bo mnie mndli na samo słowo jedzenie z piciem mam to samo Brzuch czuje twardy centralnie uciska mnie chyba ta macica??? Kurde tak dawno byłam w ciąży ze już nie pamietam. W nocy śnią mi sie koszmary wiecznie zmęczona chodzę senna a to dopieto koniec 8 tygodniaMiałyście to samo może ? Jak sobie radziliście ? Jedyne co jem to owoce cytrusy kapusta kiszona i jogurt czasem suche płatki kukurydziane melisa pokrzywa i reszty nie przełknę Dajcie mi jakieś swoje rady
Karlaa3
I jaI ja!
Karlaa3
Oj to prawda. Tez na początku byłam przerazona i nawet czasami trochę zła - ze jestem w ciąży. Bałam się o zdrowie dziecka i czy dam radę. A teraz gdy na nią patrze - dar od Boga i wielkie szczęście. Dziewczyny tylko się trzeba cieszyć i dbać o siebie !Ja jestem brzuszkowa 78, aktualnie 20 tydzien. Stresuje sie nadchodzącym połówkowym wiec czytam sobie Was po cichu i podziwiam forumowe dzieciątka
Basia, witaj wiem co czujesz bo element zaskoczenia był i u mnie. Daj sobie troche czasu, ochłoniesz i zobaczysz ze za chwile odkryjesz ze to dar losu córki masz już samodzielne (moja ma 10 lat) wiec i podporę będziesz mieć
zadowolonaM
U mnie 11-15 czerwiec to i tak prawie to samo A jak sie czujesz ?Cześć
Lekarz mi jeszcze nie liczył ponieważ byłam 29.10 i uznał że to jeszcze za wcześnie. Zlecił tylko komplet badań. Z tego co w internecie liczyłam to 21 czerwca. Czyli daleka droga.
zadowolonaM
Ja bym zrobiła beta a kup w aptece ten test dodałam zdjęcie i tylko z samego rana ... a ogolnie masz regularne miesiączki ??Hej Kochane a mi już dech zapiera...4 dzień a okresu ani widu ani słuchu...test z wczoraj negatywny...bety nie mam gdzie i jak zrobić...albo to menopauza albo już sama nie wiem....
Załączniki
Chloe.Chloe
Widać@5th_avenue trzymam kciuki za połówkowe. Kiedy masz? Ja już po i bardzo mnie uspokoiły, jeśli chodzi o dziecko. A jak się czujesz?
Kobietki, czy ja mam zwidy, czy tam widać twarzyczkę dziecka?
reklama
wisna
Ja do tej pory czasami mam różne myśli. Jest i duży lęk o nasze zdrowie i o to jak to będzie. Mi niestety pojawia się też czasami żal o to, że musiałam odstawić moją sferę zawodową - a to była ważna część mojego życia. Ale wiem, że większego szczęścia nie będzie niż to maleństwo i czekam na nie z wytęsknieniem. Dużo się zmieni, będzie inaczej, ale może być też lepiej.Oj to prawda. Tez na początku byłam przerazona i nawet czasami trochę zła - ze jestem w ciąży. Bałam się o zdrowie dziecka i czy dam radę. A teraz gdy na nią patrze - dar od Boga i wielkie szczęście. Dziewczyny tylko się trzeba cieszyć i dbać o siebie !
Podziel się: